Prototype 2 | Xbox 360

آخه بازی که خیلی وقته ادمده واس چی اون موقع تموم نکردی ؟
منم می‌خوام بازی کنم:(....ولی‌ مردشور این امتحان نهایی‌ رو ببرن که دهن مارو صاف کرده:wallbash:...فقط منتظرم تموم شه..همین که آخرین امتحان رو بدم مستقیم میرم میخرمش،میشمینم بازی می‌کنم>:)...الان هم عکس الکس رو انداختم رو دسکتاپ هروقت میبینم حسّ Prototype 1 به من دست میده و یه جاییم می‌سوزه و این جوری میشم:drooling:

یه سوال ساده
من همون اوایل بازی موندم .... میگه دکتر نمیدونم چی چی رو پیدا کن و شکارش کن قبلش یک ماشینو تو بدن یه سرباز دست کاری کردم ولی مثل اینکه موفقیت امیز نبوده . همون اوایل بازی تازه پنجه ها رو گرفتم
هیچ علامتی تو نقشه نیست و همچنین با دید مخصوص هم نمیتونم دکترو پیدا کنم هانتش کنم

یه سوال ساده
من همون اوایل بازی موندم .... میگه دکتر نمیدونم چی چی رو پیدا کن و شکارش کن قبلش یک ماشینو تو بدن یه سرباز دست کاری کردم ولی مثل اینکه موفقیت امیز نبوده . همون اوایل بازی تازه پنجه ها رو گرفتم
هیچ علامتی تو نقشه نیست و همچنین با دید مخصوص هم نمیتونم دکترو پیدا کنم هانتش کنم

منم اونجا موندم.ولی بعد یه ساعت دکتره رو پیدا کردم.باید بری کله اون قسمت شهرو بگردی و پیداش کنی.هر دقیقه اون دکمه ی LS رو بزن که همه جا نارنجی میشه و اون دکتره اسکلتاش معلومه.اینو یادت باشه.اسکلتاش.

یه سوال ساده
کلا سیستم اسکن بازی اینطوریه که اگر هیچ حدفی وجود نداشته باشه وقتی همه جا قرمز رنگ میشه ، رنگ قرمز محو میشه و هیچ اتفاقی نمیوفته ولی اگر حدفی تو شهر وجود داشته باشه وقتی LS رو میزنی و اسکن میکنه از طرفی که حدفت هست رنگ قرمز برمیگرده ( یعنی همه جا قرمز میشه و از یه سمتی رنگی قرمز جمع میشه) اونجا جایی هست که حدف وجود داره

باید بری بالای یک ساختمان بلند تا بتونی سمتی که رنگ قرمز برمیگرده رو پیدا کنی و به سمتش بری انقدر برو تا پیداش کنی

بازی چقدر زود تموم شد؟؟

1-آپگریدهای alex mercer تو prototype1 خیلی خیلی خیلی بهتر از heller تو prototype 2 بود.
2-تو نسخه اول برای اینکه مثلا پتک یا چنگالمونو فعال کنیم اگه دکمه ی مورد نظرو نگه میداشتیم یه حالت سینماتیک به بازی میداد و mercer دستاش پتک یا چنگک میشد.اما تو این نسخه نداشت

من که از بازی خیلی خوشم اومد نسبت به شماره قبلش خیلی عالیتر شده بود مخصوصا گیم پلی و گرافیک
گرافیک : 8
گیم پلی : 8.5
داستان: 7

نمره کل : 8.5 / 10

سلام
من توی یکی از مراحلای آخر بازی گیر کردم
ببینین اسمه ماموریتش اینه
A LABOR OF LOVE

جلوم یه چیز شبیه کانتینره و هر کاری میکنم نمی دونم روش باید چیکار کنم
موشک و بمب و ضربه هم میزنم از مقاومتش کم نمیشه
ممنون میشم کمک کنین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند