Project Spark

Developer :Team Dakota
Publisher :Microsoft Studios
Release Date :October 7, 2014
Genre :?
یکی از هیجان انگیزترین بازیهای نمایش داده شده در کنفرانس مایکروسافت Project Spark بود که تحت نظارت مستقیم فیل هریسون است و کاملا مشخص است برای مقابله با LittleBigPlanet ساخته می شود. در این بازی با یک orb سه بعدی می توانید مراحل یک بازی را به طور کامل طراحی کنید. در این بازی تمام عناصر، حتی دشمنان بازی را به هر اندازه ای که می خواهید می توانید بسازید. به گفته سازندگان، هیچ محدودیتی از لحاظ RAM برای ساخت و ساز وجود ندارد. برای بازی کردن چندین سبک مختلف در دسترس است. از FPS تا بازیهای اکشن سوم شخص، RPG، معمایی و شوترهای ریلی. ما واقعا حیرت زده شدیم وقتی دیدیم بازی Geometry Wars توسط این موتور ساخته شده تا جایی که تقریبا هیچ فرقی با GW اصلی نداشت. حتی چگونگی عملکرد هوش مصنوعی دشمنان و نوع انیمیشن های آن ها نیز در حیطه انتخاب های شماست. بازی در 30 فریم بر ثانیه اجرا می شود، اما فریم بازی در یکی از مراحل ساخته شده که پر از دشمن بود بسیار ناپایدار بود. هرچند ساخت بازی در مراحل بسیار ابتدایی خود به سر می برد که برای چنین پروژه عظیمی قابل درک است. رزولوشن بازی نیز 1080p بود و بر روی Xbox One اجرا می شد.
http://forum.bazicenter.com/thread78572/

آخرین ویرایش:
امروز بتا حدود یک ساعت بازی کردم (کد بتا محمد(master.mhn) داد:(:d )
به راحتی میشه یک بازی درست کرد.حتی هوش مصنوعی و کنترل همه چیزو در دست داری.مثلا میتونی برای درخت ها هوش مصنوعی بذاری:d میتونی انتخاب کنی دوربین شخصیت اصلی چه حالتی باشه مثلا اول شخص, سوم شخص و... . بازی پر از شخصیت مختلف که میتونی به بازی اضافه کنی و برای هر کدوم رفتار خاصی در نظر بگیری.مثلا اون شخصیت ها بیان دنبالت یا به عنوان دشمن در بازی باشن یا وقتی دیدنت فرار کنن و ... :d . محیط هم میتونی به دلخواه بسازی.در کل به عنوان نسخه بتا خیلی خوبه

آخرین ویرایش:
امروز بتا حدود یک ساعت بازی کردم (کد بتا محمد(master.mhn) داد:(:d )
به راحتی میشه یک بازی درست کرد.حتی هوش مصنوعی و کنترل همه چیزو در دست داری.مثلا میتونی برای درخت ها هوش مصنوعی بذاری:d میتونی انتخاب کنی دوربین شخصیت اصلی چه حالتی باشه مثلا اول شخص, سوم شخص و... . بازی پر از شخصیت مختلف که میتونی به بازی اضافه کنی و برای هر کدوم رفتار خاصی در نظر بگیری.مثلا اون شخصیت ها بیان دنبالت یا به عنوان دشمن در بازی باشن یا وقتی دیدنت فرار کنن و ... :d . محیط هم میتونی به دلخواه بسازی.در کل به عنوان نسخه بتا خیلی خوبه
حجم بتا چقدره؟ امکان سیو کردن و به اشتراک‌گذاری هم توش هست و یا باید صبر کرد تا نسخه اصلی؟

من که خیلی وقت پیش ثبت نام کرده بودم هنوز خبری از Beta Key نیست واسم! اگه کسی کد رو داره که نمی‌تونه یا نمی‌خواد ازش استفاده کنه بهم خبر بده.

حجم بتا چقدره؟ امکان سیو کردن و به اشتراک‌گذاری هم توش هست و یا باید صبر کرد تا نسخه اصلی؟

من که خیلی وقت پیش ثبت نام کرده بودم هنوز خبری از Beta Key نیست واسم! اگه کسی کد رو داره که نمی‌تونه یا نمی‌خواد ازش استفاده کنه بهم خبر بده.
571MB.هم میشه سیو کرد و هم اشتراک گذاری کرد :d

بهرام اين كارايي كه گفتي انجامشون سخت و پيچيدس يا همه چي راحت و دم دسته ؟!
تو نسخه بتا که راحت بود.البته چون گزینه های زیادی داره ممکنه اشتباه کنی ولی در کل اصلا سخت نیست چون خود بازی کامل توضیح میدی چکار کنی

همینطوری یه کم بتا:
خوب بلاخره دستم به بتا ی بازی Project Spark باز شد :دی
همین اول بگم بازی هنوز خیلی جای کار داره و این فقط حاصل 500 مگ ـه :دی
اما نکته ی آزار دهنده ای هم داره و اون هم اینه که باید پول بدید تا بتونید از یکسری امکانات بهرمند بشید که وقتی بازی بتا هست این مورد خیلی ظالمانه است و فقط از ماکروسافت جهان خوار بر میاد :|

بعد از کلی دردسر به خاطر وضعیت غنی اینترنت ایران بلاخره بتا کد رو وارد می کنید و پلی رو میزنید و میرید که دنیای بازی رو بسازید:

بعد از ساخت دنیا که 3×3×3 مدل میشه اون رو ساخت + کلی تغییرات ریز که میشه گفت هیچ دو دنیای مشابهی وجود نخواهد داشت بازی دنیای مورد نظر شما رو میسازه:

بعد بازی میگه محور اصلی بازی کردن شما چی باشه که الان فقط ماجراجویی بازه و دوتای دیگه بسته هستند.

بعد شما درست شبیه Age of Empire یه چیز مرکزی میسازید مثلاً بهش بگیم بیس اصلی که سه مدل داره و هر سه بازه:

و بعد شما مرکز شهرتون رو میسازید که گویا قدرت تمام شما از اون نشات می گیره که سه گزینه داره:

در ادامه شما نژاد هیروی خودتون رو انتخاب می کنید که یکی از نژاد ها خریدنی و دو نژاد دیگه باز هستند:

این هم یه عکس از محیط بازی با تمام گزینه های گرافیکی High و Draw Distance به صورت Infinite

بعد بازی با یه ماجراجویی تکراری که همیشه هم همینه شروع میشه شامل سناریوی حمله به دهکده ی شما و بعد شما انتخاب می کنید دشمنتون کی باشه:

بعد از شکست دادن اینها برای بازسازی دهکده باید یه شی رو بیارید دهکده که این شی رو شما انتخاب می کنید کجا باشه و در چه محلی باشه:

بعد از بازگردانی شی مامورتی وجود نداره ومپ هم اونقدری بزرگ نیست که کاری کنید. اما مپ ادیتور بازی خیلی غنیه و شما میتونید مپ بسازید و سفرهای شخصیتون رو سناریو نویسی کنید:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or