خب آموزششو بگو دیگه!
گفتم شاید همه بلدن فقط نمیگن ریا نشه!!
تو سایت سافت 98 اصول کلیشو گفته! خلاصه وار میگم!
پیش نیازا:
وقتی همشون نصب شدن، واسه راحتی یه شورتکت ازشون میفرستیم تو دسکتاپ!(فقط فیدلر و وین اپ باس!)
حالا تازه به نقطه شروع رسیدیم!! اول hide ip یا چیزمونو اجرا میکنیم! وقتی کامل وصل شد فیدلرو اجرا میکنیم و واسه دفعه اول winConfigـو میزنیم و تو پنجره ی باز شده، Exempt allـو میزنیم و بعد این پنجره رو کوچیک میکنیم!
حالا استورو باز میکنیم و سرچ میکنیم project spark! بعد از یافتنش Installـشو میزنیم تا دانلودش شروع بشه! وقتی شروع شد میریم داخل فیدلر! الان اونجا باید یه لینک مث تصویر باشه! روش کلیک راست میکنیم و copy و بعد Just Urlـو انتخاب میکنیم!
حالا هم میتونیم لینکو مستقیم به idm منتقل کنیم که من پیشنهاد نمیکنم(چون خیلی پایدار نیست!) و هم میشه تو یه آپلود سنتر دیگه انتقالش داد! اگه جای خوبی سراغ ندارید من pcloud.comـو پیشنهاد میدم!
بعد که کار انتقال تموم شد میریم استور و اون دانلودو قطع میکنیم و بعد ازش خارج میشیم!
بعد از تموم شدن نصبم یه بار دگه برای تایید کاربری باید به استور وصل بشه که باز چیز میخاد! خود بازی هم چیز لازم نداره!
نکته ای که در این آموزش هست اینه که این بازی، فقط رو همون سیستمی که لینکو گرفته راحت اجرا میشه! برای سیستمای دیگه license loader میخاد که رو ویندوز 8.1 نمیشه ساختش!(مخصوص 8ـه!)
بعد از دانلود احتمالا نیاز باشه فرمتشو به appx تغییر بدیم! البته تو اون آپلودسنتری که گفتم فرمتش درست موند!
حالا دانلود شده و آماده نصبه! اول حواسمون باشه که تو شاخه اصلی درایو باشه ینی مثلا F:\App.Appx! بعد وین اپ باسو اجرا میکنیم و داخلش Installـو میزنیم! بعد Browseـو میزنیم و بازی رو پیدا میکنیم! در آخرم Add package ـو میزنیم! کمی طول میکشه و بعد مینویسه نصب موفقیت آمیز بود! حالا از محیط مترو میریم تو لیست برنامه ها و بازی رو میزنیم تو صفحه اصلی!(مال مترو منظورمه!) و بعد اجراش میکنیم!
نکته: 4 5 گیگی رو باید واسش خالی کنیم تو درایو C!