Project Spark رایگان خواهد بود

Dreadlord

کاربر سایت
52153973737320955153.jpg

در E3 امسال مایکروسافت Project Spark را معرفی کرد. این بازی یک ابزار بازی سازی خواهد بود که برای Xbox One, Xbox 360 و Windows 8 منتشر می شود. با استفاده از کینکت و Smartglass قادر خواهید بود محیط ها، کاراکترها و در کل یک بازی بسازید.

حال امروز در نمایشگاه Comic-Con، کارگردان بازی در مصاحبه ای با Siliconera عنوان کرد که Project Spark در یک پک رایگان قابل دانلود خواهد بود. در این پک صدها قطعه، دشمن و محیط برای ساخت بازی وجود دارد. در واقع تمام چیزی که در تریلر آن نمایش داده شد با این پک رایگان ساخته شده بود. همچنین با این پک شما می توانید بازیهایی که توسط افراد دیگر ساخته شده است را به صورت رایگان دریافت و بازی کنید.

بابک منبع رو هم بذار.

متن یکم گنگه؛ اما من اینطور متوجه شدم که این بازی بخش رایگان داره و کاملا هم رایگان نیست. چیزی مثل این free2play که جدیدا مد شده. یا اینکه یه پک کوچیک رایگان میدن و برای اینکه از تمامی امکانات و پک کامل بتونید بهره مند شید باید پک کامل رو خریداری کنید.

بابک منبع رو هم بذار.

متن یکم گنگه؛ اما من اینطور متوجه شدم که این بازی بخش رایگان داره و کاملا هم رایگان نیست. چیزی مثل این free2play که جدیدا مد شده. یا اینکه یه پک کوچیک رایگان میدن و برای اینکه از تمامی امکانات و پک کامل بتونید بهره مند شید باید پک کامل رو خریداری کنید.
منبع رو که گذاشته :دی
Project Spark, Microsoft's Game Creation Tool, Will Be Released For Free

یه بخشی از بازی رایگان هست، همونی که تو E3 نمایش دادن که نسبتا وسیع هم به نظر می رسید، بقیه ـش پولی هست قطعا :دی

به عنوان یه مایکروسافت فن میگم که هر کاریم بکنن حتی این بازی رو مفت هم بدن وظیفشونه! :d وقتی من مشتری به اینهمه تبلیغات که علیه مایکروسافت هست توجه نمیکنم و هنوز به این شرکت اعتماد دارم بالاخره باید یه جوری جواب اعتمادمو بدن! هر شرکتی باید مشتریشو راضی نگه داره , فعلا من که راضیم ایشالا کارای بهتریم برامون بکنن :d

Free To Play منتشر میشه تا مایکروسافت بتونه تا مرز بی نهایت مخاطب های عزیزش رو برای انواع و اقسام محتواهای جدید بدوشه !
بله ... مایکروسافت اینجوری از حمایت بی وقفه فن هاش تشکر میکنه ! ^_^

آخرین ویرایش:
اینقدر این بازی پوچ و بی محتوا هستش که مفتشم گرون باشه... یه چیز بی مزه سر کاری بی سر و ته.

اتفاقا بازی خیلی جالبی هست! خصوصا اینکه Win رو شامل میشه و رایگانه و همه میتونن بهش دست رسی داشته باشن! البته اصلا قابل مقایسه با LBP نیست اما عنوان خوبیه! یکی از بازی هایی هست که بشدت منتظرم رو PC تجربش کنم!:دی

اتفاقا بازی خیلی جالبی هست! خصوصا اینکه Win رو شامل میشه و رایگانه و همه میتونن بهش دست رسی داشته باشن! البته اصلا قابل مقایسه با LBP نیست اما عنوان خوبیه! یکی از بازی هایی هست که بشدت منتظرم رو PC تجربش کنم!:دی

بازی اومده که به قطع میگید قابل مقایسه نیست؟ اصلا این 2تا چه دخلی بهم دارند؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or