Project Spark رایگان خواهد بود

Dreadlord

کاربر سایت
52153973737320955153.jpg

در E3 امسال مایکروسافت Project Spark را معرفی کرد. این بازی یک ابزار بازی سازی خواهد بود که برای Xbox One, Xbox 360 و Windows 8 منتشر می شود. با استفاده از کینکت و Smartglass قادر خواهید بود محیط ها، کاراکترها و در کل یک بازی بسازید.

حال امروز در نمایشگاه Comic-Con، کارگردان بازی در مصاحبه ای با Siliconera عنوان کرد که Project Spark در یک پک رایگان قابل دانلود خواهد بود. در این پک صدها قطعه، دشمن و محیط برای ساخت بازی وجود دارد. در واقع تمام چیزی که در تریلر آن نمایش داده شد با این پک رایگان ساخته شده بود. همچنین با این پک شما می توانید بازیهایی که توسط افراد دیگر ساخته شده است را به صورت رایگان دریافت و بازی کنید.

دیگــه مطمئن بودم این حرکت قابل ترول کردن نیست، که در اقدامی بسیار خارقالعاده و فوق بشری توسط آلترا سوپر فن های BC به حول و فوه ی الهی و تلاش های شبانه روزی سربازان گمنام سونی (ع) ترول گردید . الله اکبر الله اکبر 8-|

تو منبع زياد شفاف صحبت نكرده. اين كه رايگان منتشر ميشه درست ولي گفته پك رايگان صدها قسمت و دشمن مختلف داره و تريلر نمايش داده شده هم با همين پك رايگان ساخته شده. يعني پك غير رايگان هم احتمالا هست چون بايد از يه طريقي سود بكنن شركت ها تا پول كارمنداشون رو بدن.

اگه كاملاً رايگان بود حتماً موقع معرفيش با افتخار ميگفتن.

خیلی حال میده رو ویندوز 8 هم بیاد ! اگه کینکت رو به ویندوز 8 وصل کنیم کار می کنه ؟
آیپی عجیبیه خداییش ! :)) انگار نسخه ی گرافیکیه ماینکرفته ! لول... من ندیده بودم با بازی بری بازی بسازی ! باید جالب باشه ... ؟:d

راه پول درآوردن از این زیاده، اگر Pay2Play باشه که هیچی، فاتحه‌ی این یکی هم خوندست، به قول یه بنده خدایی Pay2PlayMore هست انگار ولی به هر حال، بازی فوق العاده‌ای هست اگر بتونیم بازی کنیم.

آخرین ویرایش:
راه پول درآوردن از این زیاده، اگر Pay2Win باشه که هیچی، فاتحه‌ی این یکی هم خوندست، به قول یه بنده خدایی Pay2PlayMore هست انگار ولی به هر حال، بازی فوق العاده‌ای هست اگر بتونیم بازی کنیم.

حداقل یه تریلر ازش ببینید بعدا در مورد pay2win بودنش نظر بدید :))

شما اصلا نمی دونی بازی چی هست اومدی در موردش حرف می زنی

حداقل یه تریلر ازش ببینید بعدا در مورد pay2win بودنش نظر بدید :))

شما اصلا نمی دونی بازی چی هست اومدی در موردش حرف می زنی

اصلاح می‌کنم ... Pay2Play. حمایت از یه چیزی بیش از حد آدم رو فقط احمق جلوه نمیده ... فراتر از اینا میره.
تو هر بازی pay2paly با حداقل امکانات می‌تونی بازی کنی اما پیروز (که البته اینجا پیروز مطرح نیست)، کسی هست که موارد اضافه‌ای خریداری کنه.

وقتی یه بازی رایگان میشه Business Planهای زیادی برای یه شرکت مطرح میشه که یکیش می‌تونه مدلی باشه که شما رو با حداقل امکانات در بازی قرار بده و برای بهتر بازی کردن به شما امکانات بهتری بده تا بازی جالب‌تر بشه، اگر بحث آنلاین و Sharing وسط باشه این موضوع شاید به قول یه شخصی که نظر داده بود همون pay2playmore باشه.
اگر طرح تجاری‌ای مثل بازی‌های رایگانی که خریدن چیزهای اضافه تاثیری در روند بهتر شدن و جالب شدن بازی شما نداشته باشه در نظر گرفته بشه که خوب یکم تعجب برانگیز و خوشحال کنندست و البته micro transaction هم هست ولی برای من سوالات زیادی در مورد شیوه بازی کردن به وجود میاره که منتظرم بیشتر از این بازی ببینم و اطلاعات بیشتری در دست داشته باشم تا همون نمایش کوتاه و فوق العاده‌ی E3.

اطلاعاتتون رو به رخ هم قطارهاتون بکشید. عین افرادی که سوء پیشینه روانی دارند منتظر نشید یکی یه چیز اشتباهی بگه پاچه بگیرید و مسخرش کنید. تیمارستانه مگه؟ اشتباه اومدید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or