Project Ogre نام مخفی MGS: Ground Zeroes نیست

.Evanescence.

کاربر سایت
Kojima.jpg

کوجیما رسما اعلام کرد Metal Gear Solid: Ground Zeroes قطعا همان پروژه Ogre نیست. او در طی نمایشگاه PAX از سوالهای بی شمار فن‌های خود احساس نارضایتی کرد و اینگونه جواب خود را به آن‌ها داد:
"زمانی من خوشحال می‌شوم که ببینم مردم MGS Ground Zeroes را دوست دارند، من واقعا خسته شدم از اینکه مردم بارها و بارها می‌پرسند آیا MGS: GZ همان project Ogre است؟ پروژه Ogre چیزی است که Ogre در آن نمایان می‌شود، اما در تریلر MGS Ground Zeroes شما همچین موجودی را ندیدید."
(Ogre به معنی دیو و غول‌های بزرگ است)

کاش میرفت سراغ یه Ip جدید . واسه یک عده مثل من که گیم پلی بازی های مخفی کاری واسشون خسته کنندست بازی نکردن بازی های کوجیما یه جور درده :دی خود متال گیر هم که سر و ته نداره معلوم نیست شماره یکش کودومه 2ـش کودومه از بس پیچیدست واسه همین یک سری که قبلا بازی نکردن نمیتونن MGS 4 یا همین جدیده رو بازی کنن .
لا اقل یه بازیه جدید میساخت که ما هم از این داستان و شخصیت پردازیه بازی هاش لذت میبردیم . این مخفی کاری که خیلی حوصله میخواد ....
من هر چی دلم میخواد متال گیر بازی کنم نمیتونم . کالکشن اچ دی رو هم گرفتم . داستان و اینا که هیچی . سر در نیاوردم چون چند تا شماره قبلیش رو بازی نکرده بودم . بعد 5-6 ساعت هم خسته شدم . همش باید وایسی یکی رد بشه بری بزنیش :دی البته باز متال گیر خوبه کلا شخصیت پردازی و داستان درست حسابی داره . اون اسپلینتر سل که خیلی دیگه Meh ـه :دی

کاش میرفت سراغ یه Ip جدید . واسه یک عده مثل من که گیم پلی بازی های مخفی کاری واسشون خسته کنندست بازی نکردن بازی های کوجیما یه جور درده :دی خود متال گیر هم که سر و ته نداره معلوم نیست شماره یکش کودومه 2ـش کودومه از بس پیچیدست واسه همین یک سری که قبلا بازی نکردن نمیتونن MGS 4 یا همین جدیده رو بازی کنن .
لا اقل یه بازیه جدید میساخت که ما هم از این داستان و شخصیت پردازیه بازی هاش لذت میبردیم . این مخفی کاری که خیلی حوصله میخواد ....
من هر چی دلم میخواد متال گیر بازی کنم نمیتونم . کالکشن اچ دی رو هم گرفتم . داستان و اینا که هیچی . سر در نیاوردم چون چند تا شماره قبلیش رو بازی نکرده بودم . بعد 5-6 ساعت هم خسته شدم . همش باید وایسی یکی رد بشه بری بزنیش :دی البته باز متال گیر خوبه کلا شخصیت پردازی و داستان درست حسابی داره . اون اسپلینتر سل که خیلی دیگه Meh ـه :دی

خوب داره همین رو میگه دیگه. orge ربطی به MGS نداره. مگه اینکه به طور ناگهانی‌ای یه Orge بیاد وسط MGS5

من شدیدا منتظر هنرنمایی Project Ogre هستم.یسری ریپورت ها هستن که گفتن PO همون MGS 5 هستش.اولین تریلر از این بازی که قدرت نسل بعد رو نشون میده,Super Excited:d

خود متال گیر هم که سر و ته نداره معلوم نیست شماره یکش کودومه 2ـش کودومه از بس پیچیدست واسه همین یک سری که قبلا بازی نکردن نمیتونن MGS 4 یا همین جدیده رو بازی کنن .

Nice Troll;)

اصولاً بازی MGS یه بازی داستان محور هست و از پیچیده‌ترین داستان‌ها میان بازیهای دیگه رو داره، اینکه شما با این موضوع نمی‌تونی کنار بیای یا اینکه حوصله بازی‌های مخفی کاری رو نداری نباید خودتو با بقیه جمع ببندی.

این که داستانش خوبه شکی نیست!دوستمون هم حرفی خلاف این نزدن!منظورشون احتمالا این بوده کسی که بازی های این سری رو انجام نداده و برای اولین بار می خواد MGS:GZ رو انجام بده برای درک داستانش باید بره داستان سری رو بخونه!ولی خوب ترتیب روایت داستان توی سری و Spin off هاش یکم گیج کنندست!من خودم از طرفداران این سری ام ولی فقط تونستم MGS1 و 4 رو بازی کنم.مطالعه ی داستان های بقیه ی نسخه ها و اسپن اف هاش خیلی راحتی نبود.

Nice Troll;)

اصولاً بازی MGS یه بازی داستان محور هست و از پیچیده‌ترین داستان‌ها میان بازیهای دیگه رو داره، اینکه شما با این موضوع نمی‌تونی کنار بیای یا اینکه حوصله بازی‌های مخفی کاری رو نداری نباید خودتو با بقیه جمع ببندی.
گل پسر من نوشتم شخصیت پردازی و داستانش خیلی خوبه ولی به خاطر گیم پلی و همینطور تعداد زیاد اسپین آف ها و شماره بندی های پیچیده نتونستم بازی کنم واسه همین یه Ip ـه جدید بسازه که ما هم بتونیم از هنر کوجیما تو خلق داستان و شخصیت پردازی لذت ببریم .

گل پسر من نوشتم شخصیت پردازی و داستانش خیلی خوبه ولی به خاطر گیم پلی و همینطور تعداد زیاد اسپین آف ها و شماره بندی های پیچیده نتونستم بازی کنم واسه همین یه Ip ـه جدید بسازه که ما هم بتونیم از هنر کوجیما تو خلق داستان و شخصیت پردازی لذت ببریم .

چه قدر به من محبت دارید شما، ممنونم ازتون:d
باز هم گفتم، اگه گیم پلی بازی حوصلتون رو سر می‌بره نباید جمع ببندین، چون MGS همیشه از بهترین گیم‌پلی‌های سبک خودشو داشته و نمرات و منتقدا هم همینو می‌گن. البته من باز هم نمی‌گم شما گیم‌پلی بازی رو بد فرض کردید، همون حوصله سر بر حالا، باز هم جای شک داره. و اینکه شما نتونستین همه نسخه‌ها رو بازی کنین باز هم مشکل شماست، چون شما بهش دسترسی نداشتین. البته خدا رو شکر کوجیما یه کالکشن هم منتشر کرده و شایعه ( امیدوارم) هست که MGS4 برای کنسول X360 هم منتشر می‌شه.

البته نظرتون متین و قابل احترام هست، اما شما یه جوری صحبت کردین انگار حرف خودتون کاملاً حقه، و همه هم همین نظر رو دارن ما هم بهمون بر خورد. خلاصه گفتم یه وقت به حاشیه کشیده نشه قضیه چون من قصد کل کل نداشتم.;)

از اعماق وجودم اروز میکنم پروژه غول بره سمت اساطیر باستانی و داستانهای جن و پری :دی. خسته شدم از جنگ های نظامی تیر و تفنگ.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or