Project Offset

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همه
چند سال پیش 2 تا تریلر از این بازی دیدم حال کردم از این بازی البته کوتاه بودن ولی در کل عالی بودن :cheesygri
الانم با این اسکرین شاتها دیگه نور الا نور شد فقط منتظرم ببینم کی ریلیز میشه این بازی :biggrin1:
{خرید سیستم جدید دیگه قطعی شد}:cheesygri

از زيره خاک تاپيکو کشيدی بيرون ها!!
منم خوشم آمده بود از بازی ، يسری از مقاله هايی که دربارشون هم نوشته شده بود رو خوندم. فکر کنم 1 سال پيش بود!!! خيلی دارن طولش ميدن و همرو تو بی خبری گذاشتن، يا کنسل شده کلا يا يروز از همين روزا مياد و ميترکونه يهويی!! :دی

پس چی شد !
نابود شد مثل اینکه دیگه خبری ازش نیست!
فعلا که خبری ازش نیست-قرار بود 2008 بیاد؟!الان ما 2010 هستیم ولی بازی 2008 مونده!

همه گی صبح بخیر!.
کل شرکت توسط اینتل خریده شد، این عنوان فقط روی pc های مجهز به اخرین پردازنده های اینتل کارخواهد کرد.
متاسفانه، خیلی بهش امید داشتم، هنوزم علاقه دارم به این عنوان.
فری جدیدن کرج LA میشینید:دی!!!شب بود اخه:دی

-جدا خبرت نابود کننده بود!

مثل اینکه اینتل اوضاع A W رو کشیده وسط براش جواب نداده!زده تو کار بازی های خوش ساخت با سازندگان جوان!
کلا تیمهای جوون خوب رو هوا پیچ میرن!

آخرین ویرایش:
همه گی صبح بخیر!.
کل شرکت توسط اینتل خریده شد، این عنوان فقط روی pc های مجهز به اخرین پردازنده های اینتل کارخواهد کرد.
متاسفانه، خیلی بهش امید داشتم، هنوزم علاقه دارم به این عنوان.

ای خدا بگم چکارشون کنه! عکس ها رو که دیدم گفتم بالاخره یه بازی واقعا "Visually Stunning" رو می تونیم روی کنسول ها بازی کنیم! اینم پرید! :( دلیل خریده شدن این استودیو توسط اینتل:
The reason for the acquisition is to offer a game engine solution to go hand in hand with the purchase of the Havok engine in 2007.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or