Pro Evolution Soccer 2015 | PC

• Thread starter Thread starter Jackdaw
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
dne1lgab7gmsv8q25w3b.jpg
[TABLE="width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]واسه این بازی تاپیک نداشتیم..کلی گشتم:dاگه تکراری بود پاک کنید!!

>> نسخه ی جدید شبیه ساز فوتبال تحت عنوان PES 15 قراره که سیزدهم نوامبر سال جاری (22 آبانماه) برای PS4-Ps3/Xbox1-Xbox360 و PCمنتشر بشه.!!

نکته ی قابل توجه این نسخه سیستم پیشنهادیشــه که یه جورایی نسل هشتم رو زیر سوال برده بااین مشخصاتش:

حداقل سیستم موردنیاز:

• [*=left]Processor: Core 2 Duo 1.8 Ghz, AMD Athlon X2 240
    [*=left]RAM: minimum 1 GB of physical memory
    [*=left]OS: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8
    [*=left]HDD:8 Gb For Installation
    [*=left]Video card: Nvidia Geforce 6800 / ATI Radeon x1300 / Intel HD 2000, minumum of dedicated memory 512 MB
    [*=left]Sound card: yes (dedicated / PCI), other stuff like keyboard and joystick.
سیستم پیشنهادی:

• [*=left]Processor: Intel Core i3 2010 / AMD Phenom X4 925
    [*=left]RAM: 2 GB of physical memory
    [*=left]OS: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8
    [*=left]HDD:8 Gb For Installation
    [*=left]Video card: Nvidia GTX 560Ti / Radeon 6800, minimum of dedicated memory 1 GB VRAM
    [*=left]Sound card: yes (dedicated / PCI), other stuff like keyboard and joystick.

همونطور که مشاهده میکنید سیستم معمولی هم اگر داشته باشید بازی رو بالا میاره بااینحال عکسهای منتشر شده از بازی نوید بخش یک خروجی خیلی عالی از گرافیک بازی روی PC میدن:
21bfa1c4269b1.png
نمایی از استادیوم ها:

7fbeb9466d091.jpg
[TABLE="class: infobox hproduct, width: 264"]
[TR]
[TH="colspan: 2"][/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2, align: center"] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
بعد از ریختن فایل ۷۰۰ کیلوبایتی ای به اسم sfx کیفیت چمن بازی از این رو به اون رو شد :o
گرافیک بازی دوبرابر بهترشده،قبل از کپی کردن فایل های sfx چمن بازی در حد فیفا۱۴بود اما الان خیلی لذتبخش شده ولی هنوز هم جا واسه ی کار کردن داره تا از حالت موکت بودن بیرون بیاد
یه نکته :: از لیگ انگلیس فقط تیم منچستر لیسانس شده

Sent from my iPhone using Tapatalk

این فایل چمن فریم روی فریم تاثیری گذاشت؟؟:-/

اقا به فرض گرافیک حل شد!!این انیمیشن هایی که می گید حذف شدن میشه اضافه کرد؟(نه)خلاصه بدجور شاکیم از کونامی!!!حداقل می مردن گرافیکش رو بالا می بردن تا ادم نره سراغ این ماد ها!!!با یه ماد 200 کیلوبایتی بازی از اینور به اونر شده ولی کونامی......

آخرین ویرایش:

راهنمای نصب :

فایل دانلود شده رو از حالت فشرده خارج کنید

محتویات فایل رو در پوشه بازی بریزید

وارد بازی شوید

Download

بازی دو درصد بهتر شد این بسته فقط تیرتر میکنه نور بازی رو من چندتا اسکرین شات از بازی میذارم ببین
2906d0a4c45cbd4b1.jpg

2906ec5f1446df8d2.jpg

ba117cbcda6528123.jpg

ba115bc731945de24.jpg

ba118d30a81007735.jpg
به همه پیشنهاد میدم این بسته گرافیکی رو نصب کنن

این مود SweetFX هیچ تاثیری روی چمن نداره فقط شیدر و AA بازی رو افزایش داده که کمی هم بازی سنگین تر شده ...

* SMAA Anti-aliasing : Anti-aliases the image using the SMAA technique - see SMAA: Enhanced Subpixel Morphological Antialiasing
* LumaSharpen : Sharpens the image, making details easier to see
* Bloom : Makes strong lights bleed their light into their surroundings
* HDR : Mimics an HDR tonemapped look
* Technicolor : Makes the image look like it was processed using a three-strip Technicolor process - see Technicolor - Wikipedia, the free encyclopedia
* Cineon DPX : Makes the image look like it was converted from film to Cineon DPX. Can be used to create a "sunny" look.
* Lift Gamma Gain : Adjust brightness and color of shadows, midtones and highlights (avoids clipping)
* Tonemap : Adjust gamma, exposure, saturation, bleach and defog. (may cause clipping)
* Vibrance : Intelligently saturates (or desaturates if you use negative values) the pixels depending on their original saturation.
* Curves : Contrast adjustments using S-curves.
* Sepia : Sepia tones the image - see Photographic print toning - Wikipedia, the free encyclopedia
* Vignette : Darkens the edges of the image to make it look more like it was shot with a camera lens. - see Vignetting - Wikipedia, the free encyclopedia )
* Dither : Applies dithering to simulate more colors than your monitor can display. This lessens banding artifacts - see Dither - Wikipedia, the free encyclopedia )
* Splitscreen : Enables the before-and-after splitscreen comparison mode.

آخرین ویرایش:
بلک باکس : 4 گیگ | من>:d من میگم این کونامی مظلوم تر از کوزته شما میگین نه:)) البته نسخه ی KaOsهم با حجم 3گیگ و نیم موجوده ولی پیشنهادنمیشه;;)
lmzofrxvrvvmam9eg33n.png

آخرین ویرایش:
شما باید از قسمت Resolution اونیو انتخاب کنی که Windows Mode نباشه.(بصورت Default خودش رو یکی از این حالت های Windows Mode قرار داره).بعدش اجازه میده Full Screen رو انتخاب کنی.

1o8c2x5iuer13bzyiz1w.jpg
نه دیگه فول اسکرین نمیشه یه کادر مشکی دور صفحه میوفته علتش اینه که بازی رزولوشن 1920 در 1080 را ساپورت نمیکنه برای همین کامل فول اسکرین نمیشه

نه دیگه فول اسکرین نمیشه یه کادر مشکی دور صفحه میوفته علتش اینه که بازی رزولوشن 1920 در 1080 را ساپورت نمیکنه برای همین کامل فول اسکرین نمیشه

بخاطره اینه که باید تیکه 16:9 رو برداری تیکه 4:3 رو بزنی و بعد رزولوشن انتخاب کنی..:)

سلام
خب ماهم بازی کردیم اینو...
همون پیش بینیم درست ازآب درامومد...
PES 14 دمویی بود برا این بازی...همون PES 14 هست منتها اشکالاتش برطرف شده.
بازی اول رو حالت تاپ پلیر REAL رو گرفتم در مقابل من یو که 5-4 باختم:d
خیلی رو این حالت مفت گل میخوره و مفت هم گل میزنه...95 درصد تک به تک ها با شوت زاویه دار گله:d
پاس در عمق که اگر برابر بشه که خوراکشه:d
در کل راضیم...پچ هم بیاد که راضی ترم میشم:d

بلک باکس : 4 گیگ | من>:d من میگم این کونامی مظلوم تر از کوزته شما میگین نه:)) البته نسخه ی KaOsهم با حجم 3گیگ و نیم موجوده ولی پیشنهادنمیشه;;)
lmzofrxvrvvmam9eg33n.png
اینو از کجا آوردی؟ این بلک باکس نیست :دی
نسخه بلک باکس حجمش 3.3 گیگه! نسخه KaOs ـم همون 3.3 گیگه که هیچ فرقی این دوتا با هم ندارن!
سایت رسمیش

KaOs هم گروه با تجربه ایه و من خیلی وقته دارم ازش بازی میگیرم اندازه بلک باکس تاحالا ازش گرفتم و کاملا قابل اعتماده!
بلک باکس فقط الکی معروف شده وگرنه بقیه گروه ها هم به همون اندازه ماهرن و KaOs در بیشتر موارد فشرده سازی سنگین تری انجام میده و حجمو کمتر میکنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or