Pro Evolution Soccer 2015 | PC

• Thread starter Thread starter Jackdaw
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
dne1lgab7gmsv8q25w3b.jpg
[TABLE="width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]واسه این بازی تاپیک نداشتیم..کلی گشتم:dاگه تکراری بود پاک کنید!!

>> نسخه ی جدید شبیه ساز فوتبال تحت عنوان PES 15 قراره که سیزدهم نوامبر سال جاری (22 آبانماه) برای PS4-Ps3/Xbox1-Xbox360 و PCمنتشر بشه.!!

نکته ی قابل توجه این نسخه سیستم پیشنهادیشــه که یه جورایی نسل هشتم رو زیر سوال برده بااین مشخصاتش:

حداقل سیستم موردنیاز:

• [*=left]Processor: Core 2 Duo 1.8 Ghz, AMD Athlon X2 240
    [*=left]RAM: minimum 1 GB of physical memory
    [*=left]OS: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8
    [*=left]HDD:8 Gb For Installation
    [*=left]Video card: Nvidia Geforce 6800 / ATI Radeon x1300 / Intel HD 2000, minumum of dedicated memory 512 MB
    [*=left]Sound card: yes (dedicated / PCI), other stuff like keyboard and joystick.
سیستم پیشنهادی:

• [*=left]Processor: Intel Core i3 2010 / AMD Phenom X4 925
    [*=left]RAM: 2 GB of physical memory
    [*=left]OS: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8
    [*=left]HDD:8 Gb For Installation
    [*=left]Video card: Nvidia GTX 560Ti / Radeon 6800, minimum of dedicated memory 1 GB VRAM
    [*=left]Sound card: yes (dedicated / PCI), other stuff like keyboard and joystick.

همونطور که مشاهده میکنید سیستم معمولی هم اگر داشته باشید بازی رو بالا میاره بااینحال عکسهای منتشر شده از بازی نوید بخش یک خروجی خیلی عالی از گرافیک بازی روی PC میدن:
21bfa1c4269b1.png
نمایی از استادیوم ها:

7fbeb9466d091.jpg
[TABLE="class: infobox hproduct, width: 264"]
[TR]
[TH="colspan: 2"][/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2, align: center"] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
سلام من از وقتی بازی رو اپدیت کردم و انلاین بازی میکنم یه مشکلی دارم. بدون اینترنت وارد بازی نمیشه! رو حالت افلاین استیم بازم بازی اجرا نمیشه

الان اگه بخوام بازی کلا افلاین بشه و دیگه تحت استیم نباشه چیکار کنم؟

سلام من از وقتی بازی رو اپدیت کردم و انلاین بازی میکنم یه مشکلی دارم. بدون اینترنت وارد بازی نمیشه! رو حالت افلاین استیم بازم بازی اجرا نمیشه

الان اگه بخوام بازی کلا افلاین بشه و دیگه تحت استیم نباشه چیکار کنم؟

تو گوگل بزن کرک آفلاین pes 2015

دوستان پیج چیزی نیست که گرافیک و انیمیشن و گیم پلی بازیو.... بشه مثل PS4 ؟؟؟؟؟؟

منظورم این پیج های مثل SWEET که رنگ و لعاب و چمن رو عوض میکنن نیستا

دوستان پیج چیزی نیست که گرافیک و انیمیشن و گیم پلی بازیو.... بشه مثل PS4 ؟؟؟؟؟؟

منظورم این پیج های مثل SWEET که رنگ و لعاب و چمن رو عوض میکنن نیستا

مگه نسخه PS4 با PC تفاوتشون فقط تو گرافیک نیست؟
یعنی تو انیمشن ها و گیم پلی هم فرق دارن؟

دوستان حتما اینو ببینید. ته خندس.شکار خودم :d
باگ خنده دار PES 2015
بعد اونوقت میگن فقط FIFA باگ داره. البته فیفا یه سر و گردن بالاتره از PES توی باگ:d

واقعن به این میگی باگ :-o

این نشون میده بازی چقدر طبیعی طراحی شده قربونت مثل یه بازی که تو تلوزیون میبینی b-)

واقعن به این میگی باگ :-o

این نشون میده بازی چقدر طبیعی طراحی شده قربونت مثل یه بازی که تو تلوزیون میبینی b-)

خندم گرفت با این حرفت. ممکنه یک باگ اساسی نباشه اما بازی طبیعی؟ دیگه اینجاشو خوب نیومدی. یعنی کریس رونالدو میاد یه سوپر کیک چهار امیتیازی می زنه تو سر بازی کن حریف اون هم به صورت چرخشی. باو این جرکات تو کشتی کج

خندم گرفت با این حرفت. ممکنه یک باگ اساسی نباشه اما بازی طبیعی؟ دیگه اینجاشو خوب نیومدی. یعنی کریس رونالدو میاد یه سوپر کیک چهار امیتیازی می زنه تو سر بازی کن حریف اون هم به صورت چرخشی. باو این جرکات تو کشتی کج

ببین عمو همین طور که میبینی رونالدو بر خورد که داره پاهاش بلند میشه و میخوره به سر یار حریف اونم میفته پس طبیعی هست برخورد فیزیکی داشتن با هم صحنه جالب هم بود

ببین عمو همین طور که میبینی رونالدو بر خورد که داره پاهاش بلند میشه و میخوره به سر یار حریف اونم میفته پس طبیعی هست برخورد فیزیکی داشتن با هم صحنه جالب هم بود

ولی قبول کن یه چیزی فی ما بین باگ و برخورد فیزیکی بود. من قبلا گفتم باگ کامل نیست

ولی قبول کن یه چیزی فی ما بین باگ و برخورد فیزیکی بود. من قبلا گفتم باگ کامل نیست
الان فک کن این بازی طبیعی بود ایا اگه رونالدو همینجوری میخورد زمین اون مدافع هم باهاش همینجوری نمیخورد زمین

باک نیست جزع بازی هست

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان

من خودم در به در دنبال یه پچ درست و حسابی بودم که بتونم قیافه ها و ترکیب ها و ... PES 15 رو درست کنم که بالاخره با این پچ آشنا شدم
:bighug:

------------------------------------------------------------

برا نصب این پچ باید تمام پچ های قبلی رو از ریشه و بن پاک کنید ( بهتون پیشنهاد میدم که خود بازی رو هم پاک کنید + سیو هاش )

حالا آپدیت ها و دیتاپک رو هم نصب کنید و بازی رو کرک کنید

و بعد این کار ها نوبت نصب به ترتیب این پچ است ( به ترتیبی که لینک میدم )

SunEvo Patch v1.0 & 1.1

Download Link

Sunevp Patch v2.0

Download Link

Fix Patch v2.01

Download Link

آخرین ویرایش:
الان فک کن این بازی طبیعی بود ایا اگه رونالدو همینجوری میخورد زمین اون مدافع هم باهاش همینجوری نمیخورد زمین

باک نیست جزع بازی هست

داداش اصن این مورد به کنار. به PES 2015 نگاه کن . زمانیکه یک شخص تکل می زنه خیلی باگ هاش زیاد میشه . مثلا نمونش این بود که بازی کن پاش دقیقا صد و هشتاد درجه برای تکل چرخید. باگ توی بازی زیاد هست
یه بار دیگه به این عکس که از ویدئوئه نگاه کن
3uuwi0kymdhroiml8an5.jpg

ببین اولا کریس این حرکت دورانی چرخشی و علل خصوص سوپر کیک رو می تونه با این مهارت بزنه؟ نه خدایی خندم می گیره که بگی جرکت کریس مثلا جزو بازی بوده. اصن خب یه نگاهی به پای راست کریس بکن. تا نصف از گردنش رد شده.

داداش اصن این مورد به کنار. به PES 2015 نگاه کن . زمانیکه یک شخص تکل می زنه خیلی باگ هاش زیاد میشه . مثلا نمونش این بود که بازی کن پاش دقیقا صد و هشتاد درجه برای تکل چرخید. باگ توی بازی زیاد هست
یه بار دیگه به این عکس که از ویدئوئه نگاه کن
ببین اولا کریس این حرکت دورانی چرخشی و علل خصوص سوپر کیک رو می تونه با این مهارت بزنه؟ نه خدایی خندم می گیره که بگی جرکت کریس مثلا جزو بازی بوده. اصن خب یه نگاهی به پای راست کریس بکن. تا نصف از گردنش رد شده.

ببین برادر من تا وقتی که زوم باشیم روی این باگها(البته به گفته شما).هیچوقت از بازی لذت نمیبریم.
چرا همیشه نیمه خالیه لیوانو نگاه میکنید!!!!
چرا نمیگید بازی از اون گیم پلی تکراری که چندین سال فقط کپی پیست میکردن برای سال بعد/به خوبی خارج شده و یه سبک جدید داده بیرون؟؟؟
این موتور جدیده pes هم فقط دوساله که داره کارمیکنه!واسه اطلاعتون گفتم
در ضمن شما که فن fifa هستی احساسی پست ندیدن!

من کی گفتم PES 2015 بده. اتفاقا من اون رو عنوانی می دونم که چیزی کمتر از FIFA 15 نداره و یا شاید هم از اون بهتره . من بحثم سر اینه که تنها FIFA 15 نیست که باگ داره. می خوای تا کل پایه FOX Engine را برات بریزم رو میز؟ یکم بد نیست بهتر فکر کرد و بعد پیام گذاشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or