سلام دوستان میخوام بازی رو به روز کنم xboxlive هم ندارم لطفا منو راهنمایی کنید در ضمن اینترنت به دستگام وصله.
لینکاش خرابه بچه هایی که دان کردن نمیتونن یه جایی اپ کنن؟سلام دوسته عزیز
یه پچ رسمی خوده دستگاه که تو بخش inform تو date pack ابدیت کن الان 1 هست تا چند روز دیگه 2 میاد
پج غیر رسمی هم [PES 2012 X360] Daymos V2 Option File for Xbox 360
مرسی دوست عزیز وقتی به قسمت info میرم میگه باید به xboxlive وصل بشی من لایو ندارم چطور باید این کارو بکنم . یا این فایلی که معرفی کردین رو چطور باید به دستگاه انتقال بدمسلام دوسته عزیز
یه پچ رسمی خوده دستگاه که تو بخش inform تو date pack ابدیت کن الان 1 هست تا چند روز دیگه 2 میاد
مرسی دوست عزیز وقتی به قسمت info میرم میگه باید به xboxlive وصل بشی من لایو ندارم چطور باید این کارو بکنم . یا این فایلی که معرفی کردین رو چطور باید به دستگاه انتقال بدم
سلام دوسته عزیز
این لینک مربوط به نسخه 2012 بازی هست و اشتباه لینک دادین....
اپشن فایل اصلی رو چند صحه قبل من به همراه اموزش تصویری براتون لینک کردم.
دوسته عزیز تو لینک دوم درستش کردم
بعد ماله شما v1 بود این v2
ورژن 2 با data pack کونامی همخوانی نداره و دستگاه هنگ میکنه و اگر میخواهید data pack رو با این اپشن فایل با هم داشته باشید و بازی هم هنگ نکنه مجبورید از ورژن 1 استفاده کنید که در صفحات قبل لینکشو گذاشتم.
دوسته عزیز من و یکی از دوستان وقتی همزمان date pack1 و v1 رو داشتیم به مشکل خوردیم
ورژن 1.5 بهتره بگم که خودم الان استفاده میکنم و با data pack هم مشکلی نداره.
سایر ورژنها باعث هنگ کردن دستگاه میشه...میگید نه امتحان کنید تا بفهمید.
ورژن 2 برای من جواب داد هنگ هم نمیکنه اما ترکیب رئال مادرید ترکیب عجیب غریبی هست .
با data pack هر دو رو با هم دارید بدون هنگ کردن بازی؟؟!!!
یا بدون data pack 1 اپشن فایل رو ریختین؟
اگر بدون data pack ریختین که مشخصه که هنگ نمیکنه منظور من هم اپشن فایل بود هم data pack با هم باشه؟