Pro Evolution Soccer 2013 | Xbox 360

دموی اول بازی چه طور بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
  • نظرسنجی بسته شده است .
سلام دوستان میخوام بازی رو به روز کنم xboxlive هم ندارم لطفا منو راهنمایی کنید در ضمن اینترنت به دستگام وصله.

سلام دوسته عزیز
یه پچ رسمی خوده دستگاه که تو بخش inform تو date pack ابدیت کن الان 1 هست تا چند روز دیگه 2 میاد
پج غیر رسمی هم [PES 2012 X360] Daymos V2 Option File for Xbox 360

سلام دوسته عزیز
یه پچ رسمی خوده دستگاه که تو بخش inform تو date pack ابدیت کن الان 1 هست تا چند روز دیگه 2 میاد
مرسی دوست عزیز وقتی به قسمت info میرم میگه باید به xboxlive وصل بشی من لایو ندارم چطور باید این کارو بکنم . یا این فایلی که معرفی کردین رو چطور باید به دستگاه انتقال بدم

مرسی دوست عزیز وقتی به قسمت info میرم میگه باید به xboxlive وصل بشی من لایو ندارم چطور باید این کارو بکنم . یا این فایلی که معرفی کردین رو چطور باید به دستگاه انتقال بدم

دوست عزیز دوستان دیگه چند بار توضیح دادن شما برو چند صفحه قبل رو بخون متوجه میشی

سلام دوسته عزیز

این لینک مربوط به نسخه 2012 بازی هست و اشتباه لینک دادین....

اپشن فایل اصلی رو چند صحه قبل من به همراه اموزش تصویری براتون لینک کردم.

دوسته عزیز تو لینک دوم درستش کردم
بعد ماله شما v1 بود این v2

ورژن 2 با data pack کونامی همخوانی نداره و دستگاه هنگ میکنه و اگر میخواهید data pack رو با این اپشن فایل با هم داشته باشید و بازی هم هنگ نکنه مجبورید از ورژن 1 استفاده کنید که در صفحات قبل لینکشو گذاشتم.

ورژن 2 با data pack کونامی همخوانی نداره و دستگاه هنگ میکنه و اگر میخواهید data pack رو با این اپشن فایل با هم داشته باشید و بازی هم هنگ نکنه مجبورید از ورژن 1 استفاده کنید که در صفحات قبل لینکشو گذاشتم.

دوسته عزیز من و یکی از دوستان وقتی همزمان date pack1 و v1 رو داشتیم به مشکل خوردیم

دوسته عزیز من و یکی از دوستان وقتی همزمان date pack1 و v1 رو داشتیم به مشکل خوردیم

ورژن 1.5 بهتره بگم که خودم الان استفاده میکنم و با data pack هم مشکلی نداره.

سایر ورژنها باعث هنگ کردن دستگاه میشه...میگید نه امتحان کنید تا بفهمید.

ورژن 1.5 بهتره بگم که خودم الان استفاده میکنم و با data pack هم مشکلی نداره.

سایر ورژنها باعث هنگ کردن دستگاه میشه...میگید نه امتحان کنید تا بفهمید.

ورژن 2 برای من جواب داد هنگ هم نمیکنه اما ترکیب رئال مادرید ترکیب عجیب غریبی هست .

ورژن 2 برای من جواب داد هنگ هم نمیکنه اما ترکیب رئال مادرید ترکیب عجیب غریبی هست .

با data pack هر دو رو با هم دارید بدون هنگ کردن بازی؟؟!!!

یا بدون data pack 1 اپشن فایل رو ریختین؟

اگر بدون data pack ریختین که مشخصه که هنگ نمیکنه منظور من هم اپشن فایل بود هم data pack با هم باشه؟

با data pack هر دو رو با هم دارید بدون هنگ کردن بازی؟؟!!!

یا بدون data pack 1 اپشن فایل رو ریختین؟

اگر بدون data pack ریختین که مشخصه که هنگ نمیکنه منظور من هم اپشن فایل بود هم data pack با هم باشه؟

اره با دیتا پک یک من ریختم ورژن دو رو اما واقعا بارسا رو ضعیف داده بیروت تو این ورژن افتضاح هست کلا من که پاک کردم این ورژن غیر رسمی مضغرف رو .

---------- نوشته در 03:05 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:02 AM ارسال شده بود ----------

در ضمن دیتا پک دو رسمی کی قرار بیاد ؟ بابا 300 سال گذشت این کونامی اند مسخره هاس .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or