Pro Evolution Soccer 2013 | Xbox 360

دموی اول بازی چه طور بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
  • نظرسنجی بسته شده است .
DLC 2 هم منتشر شده اما کونامی اعلام کرده به علت برخی مشکلات فعلا قابل استفاده نیست! و در ساعات اینده بر روی لایو قرار میگیرد و در این ابدیت نقل و انتقالات تابستانی و اشکالات انلاین بازی کردن مرتفع خواهد شد

DLC 2 هم منتشر شده اما کونامی اعلام کرده به علت برخی مشکلات فعلا قابل استفاده نیست! و در ساعات اینده بر روی لایو قرار میگیرد و در این ابدیت نقل و انتقالات تابستانی و اشکالات انلاین بازی کردن مرتفع خواهد شد

دوسته عزیز هنوز که نیومده؟؟؟/
من d2 رو پاک کردم که اون رو دان کنم.......:((

دوسته عزیز هنوز که نیومده؟؟؟/
من d2 رو پاک کردم که اون رو دان کنم.......:((

من خودم هم هنوز لینکش رو ندیدم ولی وقتی وارد بازی شدم پیغام داد که dlc 2 اومده وحتی جزئیاتشو هم نوشته بود ولی بعدش یه پیغام اومد که نوشته بود متاسفانه به دلیل بروز مشکلات فعلا قابل استفاده نیست.احتمالا چند نفری که اول دانلود کردند بلافاصله گزارش خرابی رو دادن و کونامی هم فهمیده و بلافاصله لینکش رو حذف کرده و مثل مملکت ما نیست که بزارن همه از یه چیز خراب استفاده کنند و بعد بیان یه جوری توجیه کنند.به نظرم این حرکت کونامی خیلی در خور تحسینه که بلافاصله لینک رو حذف و از همه هم رسما عذر خواهی کرد

من خودم هم هنوز لینکش رو ندیدم ولی وقتی وارد بازی شدم پیغام داد که dlc 2 اومده وحتی جزئیاتشو هم نوشته بود ولی بعدش یه پیغام اومد که نوشته بود متاسفانه به دلیل بروز مشکلات فعلا قابل استفاده نیست.احتمالا چند نفری که اول دانلود کردند بلافاصله گزارش خرابی رو دادن و کونامی هم فهمیده و بلافاصله لینکش رو حذف کرده و مثل مملکت ما نیست که بزارن همه از یه چیز خراب استفاده کنند و بعد بیان یه جوری توجیه کنند.به نظرم این حرکت کونامی خیلی در خور تحسینه که بلافاصله لینک رو حذف و از همه هم رسما عذر خواهی کرد

بله تازه تاریخ انتشارش ماله دیروزه
یعنی کی دوباره میزارن؟؟؟

من موندم واقعاً چرا باید احمق ترین بنی بشرهای اهل ژاپن جمع بشن توی استدیوی کونامی و PES....خیلی جالبه واقعا سوتی هایی که کونامی میده از آماتورترین بازی ساز ها هم سر نمی زنه یادمه واسه PES 2010 هم مشابه این قضیه اتفاق افتاده بود!

این متن عذر خواهی و سوتی نامه اساتید کونامی که همین مونده آپولو بفرستن هوا با این دی ال سی دادنشون واقعا خجالت آوره!

PES Announcement:
We have received reports that the game froze once the Data Pack 2.0 was applied to the game.
We are now investigating into this issue, but have stopped releasing the Data Pack 2.0 which seemed to be the cause of the issue.
It will be released again once the issue is solved.
Deep apologies for any troubles and inconveniences caused

بیخود نیست که طرفداران قدیمیه این بازی به اجبار کوچ کردن به سمت فیفا که هم طبیعی تره هم اینجور سوتی ها رو نداره.

من موندم واقعاً چرا باید احمق ترین بنی بشرهای اهل ژاپن جمع بشن توی استدیوی کونامی و PES....خیلی جالبه واقعا سوتی هایی که کونامی میده از آماتورترین بازی ساز ها هم سر نمی زنه یادمه واسه PES 2010 هم مشابه این قضیه اتفاق افتاده بود!

این متن عذر خواهی و سوتی نامه اساتید کونامی که همین مونده آپولو بفرستن هوا با این دی ال سی دادنشون واقعا خجالت آوره!

PES Announcement:
We have received reports that the game froze once the Data Pack 2.0 was applied to the game.
We are now investigating into this issue, but have stopped releasing the Data Pack 2.0 which seemed to be the cause of the issue.
It will be released again once the issue is solved.
Deep apologies for any troubles and inconveniences caused

بیخود نیست که طرفداران قدیمیه این بازی به اجبار کوچ کردن به سمت فیفا که هم طبیعی تره هم اینجور سوتی ها رو نداره.

خوشم میاد طرفدارای فیفا اینقدر اخبار pes رو دنبال میکنن و از کوچکترین نکته ای در راستای کوبیدنه
این بازی فروگذار نمیکنن
نا خود آگاه یاده اخبار 20:30 میوفتم که دیگه همه حتما متوجه هستید چجوری خود جوش تلاش میکنن

بچه ها من بازی رو 93 % کردم ولی دو تا اچیومنت رو گیر کردم
1. اونی هست که باید کاپیتان تیم بشی چجوریه یعنی چجوری میشه گرفتش راحل حل چیه؟ :(
2.اچیومنتی که باید لیگتون لیگ 1 بازی شه تو مستر لیگ
ولی من با لیگ انگلیس میرم اول بازی لیگ 2 هست بعد اخر فصل میره اول ولی اچیومنت رو نمیده؟ :(

دوستان گل سلام 1 ساعت پیش میخواستم وصل بشم به لایو یه پیامی داد یه چیزایی تو این مایه ها نوشته بود که قوانین عوض شده باید پیروی کنی
terms of
بود توش بعد کلیک کردم یه
accept داشت به decline
من دیس لاین رو زدم میخواستم بدوم برای شما هم همچین چیزی اومده چون میگه اگه قوانین رو قبول نکنی نمیزاره به لایو وصل بشی و من فعلا قطع کردم اکسپ کنم مشکلی که پیش نمیاد نه ؟ این تازه باز اومده :biggrin1: نمیدونم باز چرا قوانین جدید وضع کردن :ی

دوستان گل سلام 1 ساعت پیش میخواستم وصل بشم به لایو یه پیامی داد یه چیزایی تو این مایه ها نوشته بود که قوانین عوض شده باید پیروی کنی
terms of
بود توش بعد کلیک کردم یه
accept داشت به decline
من دیس لاین رو زدم میخواستم بدوم برای شما هم همچین چیزی اومده چون میگه اگه قوانین رو قبول نکنی نمیزاره به لایو وصل بشی و من فعلا قطع کردم اکسپ کنم مشکلی که پیش نمیاد نه ؟ این تازه باز اومده :biggrin1: نمیدونم باز چرا قوانین جدید وضع کردن :ی

من که accept کردم و بعدش هم مثل خان رفتم MW3 بازی کردم و هیچ چیزی هم فعلا نشده و فک کنم یک سری اطلاعات در خصوص نحوه استفاده از لایو بود که گویا شرایطش عوض شده و از این جور چیزا خلاصه من که کامل نفهمیدم چیه گفتم بی خیال و شرایطو قبول کردم و گفتم شاید با این کار دلار اروزن تر بشه!!!:d(چه ربطی داشت؟)

با سلام
در قسمت مستر لیگش آنجایی که عکس می خواد چه کار باید انجام بدیم که عکس خودمونو جای مربی بزاره ( منظور من قسمت لایو نیست اشتباه نشه ) اگر می شه دوستانی با یک مقدار توضیح بیشتر و با چه فرمتی میشه و چه کاریی باید انجام بدیم مرسی

بلاخره جمعه گذشته فرصت يك دست بازي با يك تيم قوي رو پيدا كردم...:d
بعد مدت ها يجورايي از pes نسل جديد خوشم اومد...;)
فقط سرعت بازي رو زياد كردم...:d
گيم پليش واسم جذاب شد...:x
فقط همين لايسنس ها و گزارش مضخرف بازي كه بعد هرگل دو يا سه جمله تكراري ميگه بدجوري رو اعصابه...)x
فقط چند سوال:
1.بازي 1080p رو ساپورت ميكنه؟:-/چون كيفيت تصويرش از 2010 خيلي بهتر شده بود(2011 و 12 رو اصلا بازي نكردم!):d
2.قضيه 3d ساپورت روي كاور چيه؟واسه بازي كه خريدم جواب ميده؟:-/يا دكوريه؟:d:-/

بلاخره جمعه گذشته فرصت يك دست بازي با يك تيم قوي رو پيدا كردم...:d
بعد مدت ها يجورايي از pes نسل جديد خوشم اومد...;)
فقط سرعت بازي رو زياد كردم...:d
گيم پليش واسم جذاب شد...:x
فقط همين لايسنس ها و گزارش مضخرف بازي كه بعد هرگل دو يا سه جمله تكراري ميگه بدجوري رو اعصابه...)x
فقط چند سوال:
1.بازي 1080p رو ساپورت ميكنه؟:-/چون كيفيت تصويرش از 2010 خيلي بهتر شده بود(2011 و 12 رو اصلا بازي نكردم!):d
2.قضيه 3d ساپورت روي كاور چيه؟واسه بازي كه خريدم جواب ميده؟:-/يا دكوريه؟:d:-/

منم سه بعدی دارم آیا ساپورت میکنه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or