Pro Evolution Soccer 2013 | Xbox 360

دموی اول بازی چه طور بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
  • نظرسنجی بسته شده است .

دوستان عزیز من یه مشکلی دارم
میخوام که آنلاین پی اس 13 بزنم و میگه که پوینت میخواد منم خریدم پوینت و میرم که روی کانفیرم دانلود کلیک کنم این ارور واسم میاد کسی میدونه ماله چیه

xbox live market place
can,t retrive information from xboxlive plz :d try again later
status code : 80153410

هر موقع که میرم و میخوام دانلود کنم که بتونم برم لایو این ارور میاد واسم
800 تا پوینت هم دارم
میتونی با چیز شکن با PC بری سایت ماکروسافت و از قسمت بازیها PES رو انتخاب کنی و PAS رو بخری من خودم اینجوری فعالش کردم و همونطور که دوستمون گفتن سرورها ایراد اساسی دارن من خودم که تا حالا نتونستن لایو بزنم مدام میپره بیرون

میتونی با چیز شکن با PC بری سایت ماکروسافت و از قسمت بازیها PES رو انتخاب کنی و PAS رو بخری من خودم اینجوری فعالش کردم و همونطور که دوستمون گفتن سرورها ایراد اساسی دارن من خودم که تا حالا نتونستن لایو بزنم مدام میپره بیرون

خوب الان وقتی که میرم تو سایت مایکروسافت و میخوام بخرم مگه پوینت هام تو لایو نیست میشه یه توضیحی بدین در مورد خرید از خود مایکروسافت ؟

خوب الان وقتی که میرم تو سایت مایکروسافت و میخوام بخرم مگه پوینت هام تو لایو نیست میشه یه توضیحی بدین در مورد خرید از خود مایکروسافت ؟

برو به این آدرس http://www.xbox.com/en-US/(البته با چیز شکن) بعد از قسمت بالا سمت راست sign in رو بزن و یوزر که همون ایمیلیه که موقع ثبت نام تو کنسولت وارد کردی هستش و بعد پسورد.خوب اگه هر دوش رو درست داده باشی ساین میشی و تمام مشخصات و پوینتت رو هم نشون میده و بعد میتونی بری فعالش کنی

دوستان چرا اینقدر گرافیک 2013 افتضاح شده؟؟؟؟
من شاخ دراوردم و البته دچار افسردگی شدم
کلی منتظر موندم و دانلود کردم آخرش دیدم که افتضاحههههههه چهره بازیکنها از نمای دور افتضاحه آدم یاد اتاری میوفته
2012خیلی گرافیک سرتری داشت...
دیگه اینکه برای بازی کردن آنلاین باید پوینت داشته باشی؟
و آخرین سوال من با abgx که خواستم بازی رو چک کنم گفت در دیتابیسمون اینو نداریم برای وریفای، جریان چیه؟

آخرین ویرایش:
دوستان چرا اینقدر گرافیک 2013 افتضاح شده؟؟؟؟
من شاخ دراوردم و البته دچار افسردگی شدم
کلی منتظر موندم و دانلود کردم آخرش دیدم که افتضاحههههههه چهره بازیکنها از نمای دور افتضاحه آدم یاد اتاری میوفته
2012خیلی گرافیک سرتری داشت...
دیگه اینکه برای بازی کردن آنلاین باید پوینت داشته باشی؟
و آخرین سوال من با abgx که خواستم بازی رو چک کنم گفت در دیتابیسمون اینو نداریم برای وریفای، جریان چیه؟

اگه قرار باشه به چشم فوتبال واقعی نگاه کنی معلومه که افسرده میشی....

این بازی رو فقط باید برای fun بودن و کل کل کردن دور همی انجام داد و نه به صورت یک فوتبال واقعی....

گرافیک بازی هم همیشه همین شکلی بوده حالا شاید کیفیت تصویر تلویزوین شما تنظیم نبوده وگرنه من که زیاد فرقی با نسخه 2012 حس نکردم...همه چیز کپی شده از نسخه قبلیه....

بله آنلاین بازی کردن هم 800 پوینت نا قابل میخواد که بهت پیشنهاد میکنم فعلا دست نگه داری و وارد مبحث انلاین نشی... سرورهای کونامی فوق العاده افتضاحه و در یک سری از ساعات روز باز میشه و مثلا در ساعات نیمه شب یا صبح نمیزاره وارد شی و برمیگردی به منوی اصلی بازی... کلا سرورها باگ دارند و در پچ جدید که بعدا قراره منتشر بشه گفتن ایرادات بر طرف میشه.....

در مورد وریفای نشدن دیتابیش بازی هم باید بگم که مشکل سروری داره این بازی و همانطور که اشاره کردم باید صبر کنید تا پچ برای فیکس کردن مشکلات دیتابیس سرورهای کونامی منتشر بشه.

تو سری های قبلی میشد یک تیم رو تو مستر لیگ انتخاب کنیم و میشد بازیکن خرید و فروش کرد و تیم رو قدرت مند تر کرد و میشد خودمون هم مسابقات رو بازی کنیم تو PES 2013 وقتی مستر لیگ رو میزنم فقط میشه مربی گری کرد آیا میشه خودمون مسابقات رو بازی کنیم؟؟؟؟ یا کلا این قابلیت رو برداشتن و فقط باید مربی گری کرد؟؟؟؟

اگه قرار باشه به چشم فوتبال واقعی نگاه کنی معلومه که افسرده میشی....

این بازی رو فقط باید برای fun بودن و کل کل کردن دور همی انجام داد و نه به صورت یک فوتبال واقعی....

گرافیک بازی هم همیشه همین شکلی بوده حالا شاید کیفیت تصویر تلویزوین شما تنظیم نبوده وگرنه من که زیاد فرقی با نسخه 2012 حس نکردم...همه چیز کپی شده از نسخه قبلیه....

بله آنلاین بازی کردن هم 800 پوینت نا قابل میخواد که بهت پیشنهاد میکنم فعلا دست نگه داری و وارد مبحث انلاین نشی... سرورهای کونامی فوق العاده افتضاحه و در یک سری از ساعات روز باز میشه و مثلا در ساعات نیمه شب یا صبح نمیزاره وارد شی و برمیگردی به منوی اصلی بازی... کلا سرورها باگ دارند و در پچ جدید که بعدا قراره منتشر بشه گفتن ایرادات بر طرف میشه.....

در مورد وریفای نشدن دیتابیش بازی هم باید بگم که مشکل سروری داره این بازی و همانطور که اشاره کردم باید صبر کنید تا پچ برای فیکس کردن مشکلات دیتابیس سرورهای کونامی منتشر بشه.
عزیز ممنون از پاسختون
پس در حال حاضر هیچ جور نمیشه آنلاین شم و آپدیتی احیانا اگه داشته باشه بگیرم؟چون با abgx وریفای نشده

تو سری های قبلی میشد یک تیم رو تو مستر لیگ انتخاب کنیم و میشد بازیکن خرید و فروش کرد و تیم رو قدرت مند تر کرد و میشد خودمون هم مسابقات رو بازی کنیم تو PES 2013 وقتی مستر لیگ رو میزنم فقط میشه مربی گری کرد آیا میشه خودمون مسابقات رو بازی کنیم؟؟؟؟ یا کلا این قابلیت رو برداشتن و فقط باید مربی گری کرد؟؟؟؟

اینم از اون سوال هاییه که باید کونامی خوان حتما جواب بده که اگه یه نفر مربی میشه چرا مسئولیت مدیر عامل و بقیه اعضای تیم را بر دوشش گذاشتین

بله مثل قبل همین کارهایی که گفتی وجود داره تازه جالب اینجاست شما به بازیکنان میگویید که چه کفشی باید بپوشند!!! در حالی که در انجام بازی دستی از قیب ظاهر میشه و همه ترکیب رو درست میکنه تعویض ها رو انجام میده و غیره !!!

اصلا وارد بحث در جزئیات نشید مثل اون دوستمون که گفت برای fan هست دیگه

راستی این امتیازاتی که تو آخر هر بازی میده رو کجا باید خرجش کرد من چند بار کل بازی رو زیر و رو کردم اما هیچ جایی رو پیدا نکردم.

تو نسخه های قبل با این امتیازاتی که آخر هر بازی میداد میتونستی توپ - بازیکن یا آیتم هایی برای ادیت چهره بخری...

عزیز ممنون از پاسختون
پس در حال حاضر هیچ جور نمیشه آنلاین شم و آپدیتی احیانا اگه داشته باشه بگیرم؟چون با abgx وریفای نشده

اپدیت های بازی بدرد عمشون میخوره و اصلا تغییری در سیستم بازی به اون صورتی که شما فکرشو میکنی ایجاد نمیکنه...

در صفحات قبل اپشن فایل جدا برای بازی دوستان و همینطور خودم گذاشتیم که به وسیله فلش مموری وارد کنسول میکنید و از اخرین تغییرات تیمها و بازیکنان بهره مند میشید.

برای آنلاین من یکی که پشیمون شدم 800 پوینت حروم کردم...میدادم به تیکن تگ 2 انلاین میزدم شرف داشت.

راستی این امتیازاتی که تو آخر هر بازی میده رو کجا باید خرجش کرد من چند بار کل بازی رو زیر و رو کردم اما هیچ جایی رو پیدا نکردم.

تو نسخه های قبل با این امتیازاتی که آخر هر بازی میداد میتونستی توپ - بازیکن یا آیتم هایی برای ادیت چهره بخری...

من هر چی گشتم پیدا نکردم فکر کنم دیگه همچین چیزی نیست اما چیز هایی که در نسه قبلی خریدید سیو هاشون در این بازی هم وجود داره و با این پول ها هم میتونید در قسمت فوتبال لایف یه سری چیز ها رو بخرید.

من هر چی گشتم پیدا نکردم فکر کنم دیگه همچین چیزی نیست اما چیز هایی که در نسه قبلی خریدید سیو هاشون در این بازی هم وجود داره و با این پول ها هم میتونید در قسمت فوتبال لایف یه سری چیز ها رو بخرید.
تو قسمت مستر لیگ تو قسمت ایتم , شاپ یه سری امکانات میشه واسه تیمت و بازیکنا بخری برای بالا بردن قدرت تیمت

یه سوال
تو مستر لیگ تو pes2012 یه قسمت بود که پول مستر لیگ رو زیاد میکرد
ولی تو pes2013 این قسمت انگار نداره
میشه بگین چجوری این کارو کرد...؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or