Pro Evolution Soccer 2013 | Xbox 360

دموی اول بازی چه طور بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
  • نظرسنجی بسته شده است .
بازیه زیبایی هستش ... در نگاه اول کاملا شبیه نسخه 2012 که خیلی هم بد بود به نظر میاد ولی بعد از 1 هفته بازی کردن با AI که ترجیحا بهتون پیشنهاد میکنم حداقل روی درجه سختی Top Player باهاشون بازی کنید میبینید که بازیش چقدر بهتر و قشنگتر شده نسبت به نسخه های این چند سال اخیر

سلام.

سومین خونه خالی که ففل هست رو چجوری میشه بازش کرد ؟؟؟

b45c629e5777.jpg

\چیزی برای دانلودش نیست
فک کنم مطلب خبری هست
برای دانلود اگر باشه تو قسمته آپشن فایل میگذارنش

دوسته عزیز پاینش لینک دانود داره
من تو یه سایت خوندم به خاطر اینکه v1 با date pack مشکل داشت این نسخه که کامل تر رو دادن
همه سایتی که برای دانلود چیلتره
منم چیلترشکنم تموم شده

---------- نوشته در 04:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:35 PM ارسال شده بود ----------

اینم لینک دانلود v2
حدود 28 mg
من امتحان نکردم
DepositFiles

من تو یه سایت خوندم به خاطر اینکه v1 با date pack مشکل داشت این نسخه که کامل تر رو دادن
منم چیلترشکنم تموم شده

---------- نوشته در 04:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:35 PM ارسال شده بود ----------

اینم لینک دانلود v2
حدود 28 mg
من امتحان نکردم
DepositFiles

من لینکه دانلود نمیبینم متاسفانه
اینی ام که شما گذاشتید ف ی ل ت ر هست

منم چیلترشکنم تموم شده

اینم لینک دانلود v2
حدود 28 mg
من امتحان نکردم
DepositFiles

دوستان کسی بدونه فیل تره اینو نداره؟

نسخه دیسکی که در کلیه بازار برای xbox 360 عرضه شده برای تعدادی از دوستان مشکلاتی داشته مثل fifa که در بعضی دستگاه ها قابل اجرا نبود .

همین دیروز یکی از بچه ها گفت که pes رو گرفته ولی نمیتونه اون رو اجرا کنه حتی به زور فلش و این حرفا هم نشده ولی وقتی من بردم امتحان کردم همون بازی بدون هیچ مشکلی جواب داد.

بازی نسبت به نسخه قبلی خودش 2012 خیلی پیشرفت کرده و این که بعضی ها همینطوری میگن که نه باید بازیکنند و حتما باید بخش tranning رو تموم کنند تا به فرق های اساسی که در این نسخه وجود داره برسند .
از لحاظ گرافیک و فیزیک هم یه چیز بهبود یافته از نسخه قبلی هست .

و اما گیم پلی که من معتقدم در این نسخه دست خوش تغییرات بسیار شده و برای بازی کن دکمه های بسیار با تنضیمات پیچیده رو به ارمغان میاره . البته باید گفت به علت اینکه این اولین نسخه از این عنوان هست که داره این المان ها رو تجربه میکنه وجود با گهای مختلف در هنگام اجرای بازی مثلا همون استپ سینه به هر طرف و trap کردن باعث میشه که شما به قشنگی این تکنیک ها تنها در تمرینات بسنده کنید .

وجود mode های مختلف در بازی مثل قبل به چشم میخوره و تاسف بر انگیزه که چرا فکری به حال بخش تازه در singel نشده و فقط به دست کاری در همون بخش های قدیمی اکتفا شده در هر صورت master leage طرفداران خودش رو داره و باید گفت که بخش be a legend هیجان انگیز تر از قبل بوده و چیزهای اضافی از اون حذف شده

از بچه هایی که بازی رو بصورت کامل انجام ندادن خواهش میکنم این نسخه رو امتحان کنند و ازش لذت نه ولی باهاش سرگرم بشن

فقط خدا کنه عدالت رو برقرار کنن!
تو PES 2012 با مسی لج کردن و مسی رو عملا ضعیف ساختن!
در حالی که تو PES 2011 اصلا مسی قابل توقف نبود!

میگم این عدالت بازی فیفا 13 تو روحش
کلا دمو خود بازی که من کریس رو ندیدم یه 2 باری فک کنم کیکی بنزمام بود کلا انحصاری کرده واسه مسی هرچند که هیچ پوخی نیست
اما قربون پی اس 13 برم حداقل نامردی نکرده و از مسی هم چند تا صحنه نشون داده و قدرتاشونم مثل هم هست از نظر گرافیک هم که این فیفا فقط آمده کله گذاشته روسر بازیکنا آخه اون استیل کریس چیه که درست کردن ازش یا این کونترائو از همه بدتر
آربلوا هست خود مسی هم همچین مالی نیست
فقط و فقط pes

---------- نوشته در 12:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:43 PM ارسال شده بود ----------

دوستان عزیز من یه مشکلی دارم
میخوام که آنلاین پی اس 13 بزنم و میگه که پوینت میخواد منم خریدم پوینت و میرم که روی کانفیرم دانلود کلیک کنم این ارور واسم میاد کسی میدونه ماله چیه

xbox live market place
can,t retrive information from xboxlive plz :d try again later
status code : 80153410

هر موقع که میرم و میخوام دانلود کنم که بتونم برم لایو این ارور میاد واسم
800 تا پوینت هم دارم

دوستان عزیز من یه مشکلی دارم
میخوام که آنلاین پی اس 13 بزنم و میگه که پوینت میخواد منم خریدم پوینت و میرم که روی کانفیرم دانلود کلیک کنم این ارور واسم میاد کسی میدونه ماله چیه

xbox live market place
can,t retrive information from xboxlive plz :d try again later
status code : 80153410

هر موقع که میرم و میخوام دانلود کنم که بتونم برم لایو این ارور میاد واسم
800 تا پوینت هم دارم

باید به وسیله V P N رو روی کنسول شیر کنی تا این ارور بر طرف بشه.....

جدیدا برای تایید کردن 800 پوینت بازیها نیاز به شیر کردن V P N و فرار از چیلترینگ هستید.

اموزشش توی بخش XBOX LIVE موجوده....

در ضمن راجب سرورهای انلاین کونامی هم یه توضیح بدم که سرورها هر زمان که دلتون بخواد باز نیست که برید با بقیه انلاین بزنید....در یکسری از ساعات شبانه روز سرورها باز هست و در بقیه ساعات مشکل پریدن به بیرون و بازگشت به منوی اصلی رو دارید....

با تستی که من انجام دادم در ساعات 8:30 تا 10:30 شب سرورها فعال و باز هستند و در بقیه ساعات مثل صبحها یا نصفه شبها سرورهای کونامی OFF شده و نمیتونید وارد بشید....

توی خوده اطلاعیه کونامی گفتن این مشکل رو در DLC جدیدی که بعدا منتشر میشه حل خواهند کرد.

باید به وسیله V P N رو روی کنسول شیر کنی تا این ارور بر طرف بشه.....

جدیدا برای تایید کردن 800 پوینت بازیها نیاز به شیر کردن V P N و فرار از چیلترینگ هستید.

اموزشش توی بخش XBOX LIVE موجوده....

در ضمن راجب سرورهای انلاین کونامی هم یه توضیح بدم که سرورها هر زمان که دلتون بخواد باز نیست که برید با بقیه انلاین بزنید....در یکسری از ساعات شبانه روز سرورها باز هست و در بقیه ساعات مشکل پریدن به بیرون و بازگشت به منوی اصلی رو دارید....

با تستی که من انجام دادم در ساعات 8:30 تا 10:30 شب سرورها فعال و باز هستند و در بقیه ساعات مثل صبحها یا نصفه شبها سرورهای کونامی OFF شده و نمیتونید وارد بشید....

توی خوده اطلاعیه کونامی گفتن این مشکل رو در DLC جدیدی که بعدا منتشر میشه حل خواهند کرد.

چه بد چرا اینکارا رو میکنه آخه این لایو :دی اعصاب نذاشته ورژن 12 که باگ لایوش منو کشت این ورژن هم که اینطوری اه
بازم مرسی که توضیح دادی آقا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or