Pro Evolution Soccer 2013 | Xbox 360

دموی اول بازی چه طور بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
  • نظرسنجی بسته شده است .
اخ کشتین منو با این وفاداری و تعصب .چی بهتون میدن؟(ادم بهتره تعصب و وفاداریشو بزاره برای چیزایی که مهمن نه یه بازی)بازی باید قشنگ باشه.pes تا موقعی شماره دار بود قشنگ بود ولی از وقتی اومدن سال گذاشتن خراب شد اینجور تغییرات کلا نحسن مثل امارات ارسنال pes هم همینجور از وقتی که سال گذاشتن اخرش غیرقابل تحمل شد گیم پلی بازی ولی باز امسال با بازی کردن دمو امیدوار شدم به کونامی اگر همین روند و برای سالای بعد هم ادامه بده خیلی خوب میشه.

ياد بگيريد كه به نظر بقيه احترام بگذاريد. هيچي دليلي نداره چون كسي از يك بازي خوشش بياد و يا بدش بياد از كسي حرف بشنوه. انگار امسال هم مثل سالهاي ديگه تا اخطار دادن شروع نشه، از مقايسه و فن بازي دست برداشته نميشه.

ياد بگيريد كه به نظر بقيه احترام بگذاريد. هيچي دليلي نداره چون كسي از يك بازي خوشش بياد و يا بدش بياد از كسي حرف بشنوه. انگار امسال هم مثل سالهاي ديگه تا اخطار دادن شروع نشه، از مقايسه و فن بازي دست برداشته نميشه.

یادبگیریم یکم هم انتقاد پذیر باشیم بد نیست تا اینکه زودی بهمون بربخوره.
پاکش کردم اگه به کسی برخورد ببخشید قصدم انتقاد به تعصبهای الکی بود.

سری pes هنوزم که هنوزه محبوب ترین فوتبال هست . مخصوصا کسایی که 2 نفره بازی میکنند همشون از pes بازهای قدیمی هستند و وفاداریشون رو حفظ کردند . خود من هر کاری کردم نتونستم با فیفا 11 و 12 ارتباط برقرار کنم .

میدونم اینجا تایپک مقایسه نیست فقط خواستم بگم اینطوری نیست و محبوب ترین فوتبال الان فیفا هستش.یه نگاهی به سایتهای دیگه هم بندازید نمرات کاملا مشخصه.

راستی بچه ها شما توی دموی بازی باگ ندیدید؟

درسته ! اینجا تاپیک مقایسه نیست !

یعنی یه جورایی اگر هنوز بخوایم این دو عنوان محبوب رو مقایسه کنیم کار مثل بحث پرسپولیس و استقلال کش پیدا میکنه !

من اون اولا به شدت طرفدار Pes بودم اما وقتی نو آوری های EA رو دیدم شیفته Fifa شدم !

اما هنوزم به خودم اجازه نمیدم که هر سال یکی از این عنوان ها رو نخرم !

چون به نظر من هر کدوم از این بازی ها ویژگی های مثبت و منفی خاص خودش رو داره !

در کل من با هر دو لذت میبرم ! :d;)

سری pes هنوزم که هنوزه محبوب ترین فوتبال هست . مخصوصا کسایی که 2 نفره بازی میکنند همشون از pes بازهای قدیمی هستند و وفاداریشون رو حفظ کردند . خود من هر کاری کردم نتونستم با فیفا 11 و 12 ارتباط برقرار کنم .

-*** خودتو گول نزن داداش، منم از PES 4 به کونامی وفادار موندم یعنی 9 سال .....!!! ولی وقتی دارم می بینم نسخه 12 با 8 هیچ فرقی نداره چرا الکی خودمو عذاب بدم، ما که از PES کندیم آخه دیگه شورشو در آورده بودن، یکنواختی نا کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :((

-*** خودتو گول نزن داداش، منم از PES 4 به کونامی وفادار موندم یعنی 9 سال .....!!! ولی وقتی دارم می بینم نسخه 12 با 8 هیچ فرقی نداره چرا الکی خودمو عذاب بدم، ما که از PES کندیم آخه دیگه شورشو در آورده بودن، یکنواختی نا کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :((

با همه اینها چیزی وجود داره به نام نظر شخصی که همیشه باید بهش احترام گذاشته بشه.

خوب طی خبری که قبلا اعلام شده بود گفته بودن پس نسل بعد با موتور fox engine ساخته میشه . آقای kei masuda چند روز پیش با خبر جدید تری اعلام کرد که پس 2013 آخرین پس این نسل هستش . و pes 2014 با موتور نسل بعد ساخته میشه . با این خبر رسمی کونامی از نظر من کاملا مشخصه که کنسول های نسل بعد در نمایشگاه e3 بعدی معرفی و چند ماه بعد به بازار جهانی عرضه میشه .

Kei Masuda Talks PES 2013 & The Future! | Winning Eleven Next-Gen Blog

آخرین ویرایش:
دمو قابل بازی PES2013 نسخه دومش هم اومده و یک سری تغییرات:

دقت پاس ها..بهتر شده
حرکت توپ هنگام پاس دادن...
توپ گیری های مدافعین بهتر شده..
سرعت شوت ها..بهبود یافته
هوش مصنوعی داور هم بهبود یافته..
توازن بین خط دفاعی و حجومی
.
.خب و حالا تیم هایی که تو این نسخه هستن شامل:
Barcelona-Real Madrid-Juventous-Manchester United-Bayern Munich-Valencia-athlethic Bilbao
و از برزیل هم:
corinthians-Santos- و ...
و همچنین دو استادیم:
Santiago Bernabeu و Estadiu Urbano Caldeira
حالا تو لایو که هست.

اما خواهشا هر کی لینک دانلود بازی رو داره ..واسه ما هم بزاره

دموی دوم هم بازی کردم.فرق آنچنانی با اولیش نداشت البته به نظر میرسه مشکلات داوری کمی رفع شده ولی مشکلات دفاع و جا موندنشون هم چنان حس میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or