Pro Evolution Soccer 2013 multiplayer

با سلام به تمام فوتبالی ها
من به این دلیل این تاپیک رو زدم که از اونایی که میخوان آنلاین بازی کنن بتونن تمام سوالاتشون رو اینجا بپرسن
برا شروع خودم اولین سوال رو میپرسم
من سی دی کی بازی رو گرفتم اما نمیدونم چطوری فعال میشه من از نسخه ای استفاده میکنم که موقع نصب بازی سی دی کی نمی خواست و اونو از داخل بازی زدم ؟
منتظر جواباتون هستم از اونایی که بازی رو دارن و اونایی که نسخه قبلیشو به صورت آنلاین بازی کردن
با تشکر:)

سلام دوستان نظرات شما را تا حدودی خوانده ام و چیز هایی یاد گرفته ام. یک سوال دارم لطفا جواب بدهید ممنون میشوم!

من بازی رو دانلود کردم حجمی حدود 4.5 گیگ داشت... موقع نصل از من سریال میخواست که آن را هم خریدم و نصب کردم حالا موقع اجرای بازی اررور میدهد و از من میخواهد که سی دی یا دی وی دی اورجینال بازی را تهیه کرده و وارد کنم!
بازی اجرا نمیشود ولی در بین دانلود هایم یک کرک بود که بازی را اجرا میکرد!
میخواستم بپرسم آیا این کرک هم مطابق با همان سریال اورجینالی که خریده ام کار میکند؟ یعنی این کرک همراه هم اصل هست؟ بازی را که با کرک اجرا میکنم نشان میدهد که ورژن 1 را دارد یعنی آپدیت هم نیست...
لطفا اگر فرقی نمیکند بگویید تا خیالم راحت شود :(

کرک های مخصوص میخواهد ؟؟ :-/

دوست عزیز سریالی که خریدی درست است و مشکلی ندارد و شما باید بازی خود را به پچ 1.0.3 آپدیت کنید و سپس کرک آن پچ را بریزی و بعد آخرین Data pack را که 1.0.3 است را از درون بازی آپدیت کنید.همه فایل های مورد نیاز شما رد سایت pesonline.ir موجود است.موفق باشید.

قهرمانی در ML

در مرحله گروهي اين مسابقات با 3 برد پر گل تونستم به عنوان تيم دوم صعود کنم . در مراحل حذفي هم ، همه بازيا رو برنده شدم که بازي مرحله نيمه نهايي و به خصوص بازي فينال که يک چيتر بود و ريتينگ 900 به بالا داشت ، بازي بسيار سختي بود .
تمام سعیم رو کردم که گل اول بازی رو من بزنم ولی هر چه حمله کردم نتونستم گلی به ثمر برسونم و موقعیت هامو از دست دادم و برخلاف جهت بازی گل اول رو اون زد که دیگه گفتم الان از بازی خارج میشه که این بار اینکارو نکرد . در ادامه بازی تونستم گل تساوی رو به ثمر برسونم و بعدشم گل دوم رو زدم و حتی بعد از گلم حملات زیادی رو تا دقیقه 75 انجام دادم ولی تبدیل به گل نشد . در ادامه بازی 2 تا از مدافعینم اخراج شدن و باعث شد تیم حریف حملاتی خطرناکی رو انجام بده ولی خدا رو شکر هیچکدوم رو نتونست تبدیل به گل بکنه و بازی با همین نتیجه به پایان رسید و تونستم قهرمانی رو بدست بیارم .

سلام من چندباروسط بازی افتادم بیرون و بعدیک روز rating Cشد.وهیچ بازی دوستانه کاپ و... نمیتونم انجام بدم.کسی میدونه بایدچیکارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
user: Gorgan

سلام
دوستان من بازی رو از استیم خریدم اما هر دست که آنلاین میزنم بازی ناقص تموم میشه وسط نیمه دوم و این رو میگه :

5uzkoc0h2eq0eqfgtro.jpg
تمام بازی ها که کردم همین اتفاق افتاده ! والا من نه نتم مشکل داره نه میام بیرون . مشکل از چیه ؟

سلام.بچه ها من اشتباهی تو کامیونیتی منامه رو انتخاب کردم.حالا از قسمت community transfer تهران رو انتخاب میکنم.ولی نمیدونم چرا لوکیشن رو عوض نمیکنه.نمیشه تنظیمات رو به حالت پایه برگردوند؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or