Pro Evolution Soccer 2012 | PS3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
PES12 من چرا دمویه اول بازی نداره؟ :-/
مستقیم میاد رو صفحه اصلی :-o
ریجن2 هست امارات
آقا راستی منم ادد کنید S-MajeSTiK

یکی به من روش پنالتی آخر بازی زدنو یاد بده ه ه ه ه ه ه ه ه
:((فوری فوری فوری فوری:((

یه سوال فنی..
PES نقل و انتقالات رو Update میکنه یا هر سال بعد از بازی جدید دیگه بیخیال قبلی میشه؟
اگه من بازی 2010 رو مٍثلا الن بگیرم Transfer ها به روز شدست؟

فقط 2012 بازیکنا جابجا میشن

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

سلام دوستان من خیلی تو کف این بازیه هستم یکی مرا یاری نماید
pes 12 ps3
رو از جا میتونم تهییه کنم برا بازی کردن انلاین می خوام کپیش رو باید گیر بیارم یا اصلش رو
یه ادرس فروشگاههی تلفنی چیزی بدید ممنون میشم برا خرید
بعد برا پلی استیشن 3 پچ هاش هم گیر میاد تایپیک خاصی هست تو بازی سنتر
لطفا کمک کنید

سلام دوستان من خیلی تو کف این بازیه هستم یکی مرا یاری نماید
pes 12 ps3
رو از جا میتونم تهییه کنم برا بازی کردن انلاین می خوام کپیش رو باید گیر بیارم یا اصلش رو
یه ادرس فروشگاههی تلفنی چیزی بدید ممنون میشم برا خرید
بعد برا پلی استیشن 3 پچ هاش هم گیر میاد تایپیک خاصی هست تو بازی سنتر
لطفا کمک کنید
برای آنلاین حتما باید ارجینال تهیه کنی ... بلا نسبت بعضی از کاسبهای خوب و خوش انصاف (که البته توی ایران نیستن ) یه مشت دزد توی توپخونه هست باید از اونا بگیری یا از بچه های سایت یا از پایتخت .... البته جاهای دیگه هم هست ....

بچه های فیفا باز لیگ و مسابقه راه انداختند و همیشه فعالند
PES بازا پس کجان برای آنلاین بیاین یه حرکتی بزنیم لیگی - تورنمنتی - community چیزی راه بندازیم :)

دوستان عزیز پی اسی!!آقایون این همه که میگن فیفا خوبه فیفا اینه فیفا اونه همش کشکه!من یکی از طرفداران پر و پا قرص پی اس بودم که رفتم فیفا گرفتم!اما واقعا پشیمونم به چند دلیل:
این بازی همش باگ داره!مخصوصا رعال و میلان و من سیتی که بیچاره میکنن آدمو!آقا یه مش احمق فقط یاد گرفتن میندازن پشت دفاع!یا میرن گوشه سانت میکنن!یعنی هیچی حالیشون نیس از فوتبال!تویی این همه گوسفند باز هم صد رحمت به اونایی که پشت محوطه با کات توی پا گل میزنن!!یعنی قبل بازی آنلاین فیفا باید ۱لیوان یزدی(سایز بزرگ لیوان) جوشونده بخوری آروم بشی!!واقعا رده بندی سنی فیفا بیشتر از ۱۴سال نیست!همه بچه!این همه گیم پلن گیم پلن که میکردن کو!؟نکنه منظورشون همین تاکتیک دفاعی مسخره هست که جای این که تو توپ رو تو زمین بگردونی باید دنبال توپ انقدر مثل احمق ها بدویی تا آخر دفاعت باز بشه راحت گل بخوری!بعد جال اینجاس!دوستان اندیشمند و فاضل ما که ادعا دارن مهندس فیفا هستن هنوز نفهمیدن بازی کیک آف با آنلاین زمین تا آسمون فرق داره!تو بازی کیک آف باید مثل احمق ها ۹۰ دقیقه دنبال توپ بدویی تا بلکه رو اشتباه حریف توپ به دست بیاری!اونوقت اسم این نوع حمالی تو زمین رو گذاشتن تاکتیکال دفندینگ!اما داخل بازی آنلاین وقتی استراتژی رو پرس باشه کاملا راحت خود سیستم فوق هوشمند ((((= بازی میاد سمت بازیکن حریف بدون هیچ زحمتی توپ رو میگیره!!یعنی کاملا شرایط مسابقه آنلاین با معمولی فرق داره!تو یه بازی معمولی یه شوت از حریف اگر از فاصله ۱۸ متری یا هر فاصله ای و زاویه ای زده بشه ۹۰ درصد گله در حالی که اگر همون ضربه رو شما بعد از ۹۰ دقیقه دنبال توپ دویدن بزنید ۱۰ درصد احتمال گل شدن داره!((البته در بالاترین سطح یعنی لجندری)).من واقعا متاسفم برای اون کسانی که وقت و هزینه و شعور خودشون رو میگذارن و میرن فیفا میخرن!!من خودم اصلا دل خوشی از پی اس ندارم چون تا حالا فقط از ۵ نفر تو زندگیم باختم و هرکس با من بازی کرده باخته و احساس میکنم خیلی راحته!اما وقعا هرچی باشه هیچوقت نمیشه ۵تا توپ بندازن پشت دفاع هر ۵تا توپ گل بشه!هیچوقت نمیشه با شوت کاد دار از هر نقطه پشته محوطه به گل رسید!هیچوقت وقتی یه تیم گل میخوره باگ اونقدری به اوج نمیرسه و روحیه تیم انقدر کم نمیشه که یه پاس ۲متری هم سالم نرسه!پی اس خیلی مشکل داره!از همین مشکل لایسنس تیمها که خیلی پیش پا افتادس تامشکل گیم پلین که بارز ترینش همون شوت های از راهه دوره که ۹۰ درصد گل میشه!درسته پی اس خیلی به مسی و رونالدو متکیه!ولی فیفا دیگه اوج اتکا به این دو بازیکنه!مگه فقط دریبل کردن تو بازی مهمه؟!٬تو پی اس این دو فقط سرعت دارن و دریبل میکنن!اما تو فیفا عین کارلوس پویول و پیکه تنه میزنن راه میبندن تکل میکنن سانت میکنن هافبک دفاعی بازی میکنن!هافبک طراح بازی میکنن!فک کنم دروازه هم بزاری از کاسیاس و بوفون و جو هارت بهتر توپ بگیرن!به نظرم در شرایط فعلی

منم خودم چند شب پیش با یکی از دوستام فیفا12 بازی کردیم وجدانن خیلی باگ داشت و دفاع چپ های تیمها مثلا مارسلو - آلوز و.... تا لب 18 میومدن جلو و یه دفعه پشتشون به اندازه دوتا محوته 18 خالی میشد و به قول دوست بالاییمون تمام شوتهای کات دار بدون استثنا گل میشد
البته pes2012 هم به نظر من نسبت به 11 خیلی بدتر شده و کلا هرچی بسانتی بالای 90٪ گله وبازیکنهای معروف{مسی-رونالدو-روبن - پاتو و......}مثه موشک میرن
در کل به نظر من هم فیفا11 از فیفا12 بهتر بود
وهم pes2011 از pes2012

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or