Pro Evolution Soccer 2010 | PC

Galerie_Pro_Evolution_Soccer_2010_Galeria_1_17215_1009_08042009.jpg

Pro Evolution Soccer 2010

boxart_default.jpg

سازنده: Konami
ناشر: Konami
پلتفرم: PSP, Xbox 360, PC, PlayStation 2 , PlayStation 3 و گوشی های موبایل
تاریخ انتشار: پاییز 2009
ژانر: Soccer Simulator
درجه: ESRB:Rating Pending

مقدمه

کونامی امروز Pro Evolution Soccer 2010 را رسماٌ announce کرد و به طرفداران PES قول داد که تغییرات مهمی را در گیم پلی بازی اعمال کرده و آن را به واقعی ترین شبیه ساز مسابقات فوتبال بدل سازد.
به گفته ی کونامی گیم پلی،گرافیک،اتمسفر،انمیشن ها و حرکات جدیدی در بازی وجود خواهد داشت.
Naoya Hatsumi تهیه کننده ی بازی در این باره گفته است:"ما بازخوردها و نظرات هواداران را درباره ی تغییر و تحول سری PES در این چند وقت اخیر دنبال کرده ایم و در PES 2010 ایده ها و درخواست های هوادران را اعمال خواهیم کرد.ما می خواهیم که PES 2010 بیشتر باب طبع فوتبال دوستان باشد و در عین حال از تجربه ی گیم پلی بازی های قبلی این سری که عامل موفقیت این سری بوده نیز استفاده کند.PES 2010 ظاهر بهتری خواهد داشت،گیم پلی بهتری خواهد داشت و تا جایی که دستگاه های امروزی توان داشته باشند از قدرت آنها استفاده خواهد کرد."
PES 2010 در پاییز امسال برای PSP, Xbox 360, PC, PlayStation 2 , PlayStation 3 و گوشی های موبایل عرضه خواهد شد.کونامی هنوز عرضه ی نسخه ی Wii بازی را تأیید نکرده است.

نکات

گیم پلی: دفاع فشرده ی منطقه ای بازی و بستن فضا سبب می شود که به فکر راه های تازه ای برای گلزنی باشید.بازی مبتنی بر شبیه سازی واقعی فوتبال است و به همین دلیل برای پیروزی نیاز به یک استراتژی صحیح و عکس العمل هایی سریع دارید.دروازه بان ها در PES 2010 باهوش تر خواهند بود و توانایی شوت گیری آنها ارتقا خواهد یافت.سیستم کنترل داوران بازی بهبود یافته است و داوران از هوش مصنوعی بهتری برخوردار خواهند بود و تصمیمات سنجیده تری را در طول بازی خواهند گرفت.

گرافیک بهبود یافته: گرافیک بازی دستخوش تغییر بزرگی شده است.چهره و انیمیشن های بازیکنان بیشتر از قبل به واقعیت نزدیک شده است.از جمله اینکه با استفاده از یک سیستم نورپردازی پیشرفته که سبب ایجاد تفاوت در شرایط مختلف می شود بیان احساسات بازیکنان طبیعی تر به نظر خواهد رسید.جزئیات استادیوم ها نیز پیشرفت چشم گیری کرده است و هم چمن ورزشگاه و هم تماشاگران بهتر نمایش داده می شوند.

انیمیشن ها و حرکات جدید: مهارت های فردی بیشتری در PES 2010 وجود دارد که از جمله ی آنها حرکات فریب دهنده ی جدید است که بر روی جریان بازی تأثیرگزار خواهد بود.المان های بسیاری از نو ساخته شده اند؛انیمیشن های دریبل زدن،چرخیدن و شوت زدن به طور قابل ملاحظه ای ارتقا یافته اند و تفاوت فاحشی بین سرعت یک پاس هنگامی که از یک بازیکن ایستاده فرستاده می شود و زمانی که یک بازیکن در حال دویدن آن را می فرستد وجود دارد.

جو ورزشگاه: واکنش تماشاگران به اتفاقاتی که در داخل زمین رخ می دهد متنوع تر از قبل است و تشویق ها و سرودهای جدیدی اضافه شده است.میهمان و میزبان بودن نیز تأثیر بیشتری نسبت به قبل دارد و تماشاگران نسبت به شرایط خاص بازی واکنش پر رنگ تری از خود نشان می دهند.به عنوان مثال رضایت یا ناراحتی خود را نسبت به وقوع خطا یا به ثمر رسیدن گل به گونه ای طبیعی تر نشان می دهند.گزارش بازی هم جذاب تر و کامل تر خواهد بود.

هوش مصنوعی: کونامی توکیو برای ارتقای هوش مصنوعی بازی تلاش فراوانی کرده است و Teamvision 2.0 را برای استفاده در این بازی تکمیل کرده است.همکاری مدافعین و خط میانی برای پوشش دادن فضاهای خالی و خنثی کردن حملات بهتر از قبل است و پوشش اعمال شده توسط بازیکنان خط میانی برای مدافعین سطح پایین تر بیشتر از مدافعین سطح بالا خواهد بود.به این ترتیب احتمال خوردن گل های آسان کاهش پیدا کرده است و PES 2010 بیش از پیش به واقعیت نزدیک شده است.در هنگام حمله بازیباز قادر است بازیکنان بیشتری را به سمت دروازه ی حریف بفرستد و آنها را در فضاهای مختلف پخش کند که منجر به افزایش احتمال گلزنی می شود.در PES 2010 طرح ریزی به اندازه ی دادن پاس های سریع اهمیت خواهد داشت و سیستم جدید به بازیباز اجازه می دهد که کنترل بیشتری روی بازیکنانش داشته باشد.به عنوان مثال در هنگام زدن ضربات ایستگاهی،بازیباز قادر است حرکات بازیکنانش را که در محوطه ی جریمه در انتظار توپ هستند تنظیم کند.

خصوصیان فردی: در PES های قبلی،team formation حرکات بازیکنان را در زمین تعیین می کرد.PES 2010 سیستم جدیدی را معرفی می کند که در آن طبیعت فردی حمله و دفاع بازیکنان به نحوه ی بازی آنها بستگی دارد.هر بازیکن در مورد توانایی های برجسته اش از یک هوش مصنوعی مخصوص به خود بهره می برد که در عملکرد هم تیمی هایش انعکاس پیدا می کند؛به عنوان مثال وقتی بازیکنی که سانترهای خوبی به روی دروازه می فرستد صاحب توپ می شود بازیکنان بیشتری برای دریافت سانتر وارد محوطه ی جریمه می شوند.

استفاده از استراتژی: یک سیستم سنجش قدرت جدید به بازیبازها اجازه می دهد که قبل از شروع بازی استراتژیشان را با استفاده از یک روش سریع اما جامع تعیین کنند.تمامی المان ها(تناوب پاس ها،حرکت،خطی که مدافعین روی آن حرکت می کنند،عمق بازی و جایگاه خط حمله) را می توان بسته به شرایط تیم مقابل اصلاح کرد: به عنوان مثال یوونتوس تورین در ضد حمله خطرناک است و بارسلونا در زمان حمله از عمق به فراوانی استفاده می کند که با استفاده از این سیستم جدید می توان تاکتیک های موثرتری را برای کنترل بهتر تیم مقابل اتخاذ کرد.

پنالتی ها: سیستمی کاملاٌ جدید استفاده شده است که کنترل،جایگیری و دقت بهتری را امکان پذیر می سازد.

---------------
منبع:
Code:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=310550

منبع اصلی:
Code:
http://www.vg247.com/2009/04/08/konami-pes-2010-will-recreate-real-football-as-closely-as-the-current-hardware-will-allow/#more-29466

آخرین ویرایش:
با سلام
من دموی هر دو بازی فیفا و کونامی رو دانلود کردم
امسال به نظرم دموی فیفا بسیار جالب بود و بر خلاف سالهای قبل که اصلا فیفا بازی نمیکردم با نسخه جدید حال کردم
اما نسخه دموی کونامی در مرحله اول بسیار جالب و مهیج بود و به نظر من نسبت به پارسال بسیار بهتر شده ولی در دریبل زدن کمی بازیکنان بیش از اندازه توپ رو به جلو پرتاب میکنند که در بیشتر مواقع توپ لو میره
گرافیک و کیفیت کلی بازی هم جالب و قابل قبول هست و به نظر میرسه در دفاع و حمله شاهد تاکتیکهای پیچیده ای باشیم که فقط دوستان حرفه ای میتونن ازش درست استفاده کنند مثلا میزان پرس و میزان جلو و عقب رفتن بازیکنان یه تیم که باید دستی تنظیم بشه
در کل توصیه میکنم امسال دوستان هم فیفا بازی کنند و هم کونامی و از هر دو لذت ببرند
ظاهرا امسال لیسانس بیشتری از تیمها گرفته شده

a%3E
تو این عکس مسی اومده خوشحالی کنه باکله زده زیر چونه هانری بیچاره کلش رفته هوا من اینو تازه گذاشتم برا دانلود تا 1 مهر لعنتی طول مسکشه مرگ بر اینترنت زغالی. ببینمShr776 شما سرعت دانت چقدره؟
dkoluxlvbut22oi0yfh7.jpg

آخرین ویرایش:
دوست عزیز با عکسها خیلی حال کردم واقعا خنده دار هستند
البته از کونامی این سوتی ها بعید نیست مهم گیم پلی بازی هست که قابل تامل هست
البته من دموی این دو بازی رو از طریق اینترنت افلاین دانلود کردم که حجم فیفا 2.8 گیگ و کونامی 900 مگ هست
دیشب هم جاتون خالی بازی فول نید فور اسپید با حجم 6 گیگ و بدون مشکل برام دانلود شد در طی دو روز البته 16 ساعت مفید
جالبه بدونید که هنوز رزیدنت اویل 5 تو بازار نبود که میتونستم اون بازی رو هم دانلود کنم ولی از دستم پرید
ولی در کل کونامی از این سوتی هاش دست برداره جالبتر میشه هنوز بعد از چند سال شاهد خوشحالی ها ی بعد از گل تکراری هستیم
تنوع در کل بازی کم هست مثلا یه زمان اگر کاری کنند که توی صحنه های مهم تصویر تماشاگران نشون داده میشد عالی میشد

a%3E
تو این عکس مسی اومده خوشحالی کنه باکله زده زیر چونه هانری بیچاره کلش رفته هوا من اینو تازه گذاشتم برا دانلود تا 1 مهر لعنتی طول مسکشه مرگ بر اینترنت زغالی. ببینمShr776 شما سرعت دانت چقدره؟
dkoluxlvbut22oi0yfh7.jpg
چرا دست مسی فرو رفته تو بدن آنری:biggrin1:
غلط نکنم آنری روح هست:biggrin1:

لینک مستقیم :

PHP:
http://s77.eu.rapidbaz.com/get/_1qfF/PES10DEM_by_LOZ.part1.rar
PHP:
[CENTER]http://s77.eu.rapidbaz.com/get/_1qf0/PES10DEM_by_LOZ.part2.rar
http://s77.eu.rapidbaz.com/get/_1qf5/PES10DEM_by_LOZ.part3.rar
http://s77.eu.rapidbaz.com/get/_1qf3/PES10DEM_by_LOZ.part4.rar
http://s77.eu.rapidbaz.com/get/_1qYW/PES10DEM_by_LOZ.part5.rar[/CENTER]
سلام,من وقتی چیزایی رو که اخرش کلمه ی(rar)رو نوشته,دانلود میکنم, کامپیوترم باز نمیکنه,همین دمویpes2010 رو هم که دان کردم,همین مشکل پیش اومد,اگه کسی میدونه لطف کنه به من بگه,ببخشید اگه سوالم به تاپیک ربط نداشت

سلام,من وقتی چیزایی رو که اخرش کلمه ی(rar)رو نوشته,دانلود میکنم, کامپیوترم باز نمیکنه,همین دمویpes2010 رو هم که دان کردم,همین مشکل پیش اومد,اگه کسی میدونه لطف کنه به من بگه,ببخشید اگه سوالم به تاپیک ربط نداشت
درود
دوست عزیز شما Winrar رو سیستمت نصب نداری مثل اینکه
از اینجا میتونی بگیری

با درود
------
من نسخه دموی بازی pes 2010 رو دانلود کردم
--------------
اولین نکته ای که به چشمم خورد خروج از دنیای pes 2009 که بازیکنان مخصوصا بازیکنان حمله قابلیت فلفلی خودشون رو از دست دادن :laughing:
-----------------
چیزی که بسیار حداقل در منطقه ما مورد انتقاد دوستان فوتبال دوست قرار گرفته بود مثلا messi توپ رو بر میداشت حالا خر بیار باقالی بار کن دیگه نمی شد بگیریش چنان جاخالی میداد که انگار تازه مکمل انرژی بهش خوروندن :cheesygri
--------------
نکته مثبت اول از نظر من طبیعی تر شدن بازی هست که خوشحال کننده بود
------
من فکر میکنم این طبیعی تر شدن رو pes از فیفا یاد گرفته چون در مصاحبه هایی که با مدیر بخش pes صورت گرفته بود ایشون گفته بودن که ما سری بازی های فیفا رو هم دنبال میکنیمو مشخصه که کمی بازی حالت فیفا رو به خودش گرفته
------------------
نکته دوم کشیده شدن بازی از حالت تکیه به خلاقیت های شخصی بازیکنان به تفکر و تکیه بر حرکات گروهی هست که باز به نظر بنده حقیر جای تقدیر داره و خوشحال کننده بود واسه من
--------------------------
نکته ای رو دوستی مطرح کرده بود در ضعف بازی :
بازیکنان توپ رو بیش از حد جلو میندازن که اکثرا باعث لو رفتن توپ میشه
------------
من هم موافقم
امیدوارم این مشکل رو حتما بر طرف کنند چون مطمئن باشید سرو صدای زیادی به پا خواهد کرد
---------------------------
گرافیک بازی بهینه تر شده انگار ( شاید بشه بگیم کمی کمتر شده ، نه به شکلی که قابل انتقاد باشه ولی من یادمه وقتی به reply های pes 2009 دقت میکردم نسبت به این ورژن ( البته این دمو هست ) گرافیک بیشتری داشتند بازیکنها ( البته شاید بشه به این شکل توصیفش کرد که در 2009 انمیشنی تر بودن ، در 2010 طبیعی تر شده چهره ها و بدنشون )
-------------------------------
من کلا منچستر میگیرم ولی خب منچستر که باز نبود من هم مجبور شدم تیم رقیبم رو بگیرم یعنی بارسلونا :cheesygri
----------
بنده با بارسلونا خیلی کار نکردم ولی مسی دیگه اون مسی تخیلی نبود ( با این خیلی حال کردم ):laughing:
----------------------
منوی بازی هم جذاب تر طراحی شده که همه نوع سلیقه ای رو حذب خودش میکنه و اهنگ استفاده شده هم بسیار جالب و جووون پسند بود ;)
------------------
در مورد هوش مصنوعی باز حرکات عجیب غریب از دربازه بان ها وجود داره که بنده امیدوارم این مشکلات نباشه در نسخه اصلی
---------
مثلا توپی رو که داره از کنار دربازه به بیرون میره یهو دربازه بان میپره و مشت میکنه و یه کرنر مجانی تقدیم به حریف میکنه که گاها و در بازی های حساس که کل کل میشه و لحضات پایانی بازی هم نزدیکه باعث توهیناتی به جناب دربازه بان میشه :cheesygri:laughing:
---------------
در کل بازی منطقی تر شده ولی همون طوری که همه سروران میدونند هنوز جای برای پیشرفت وجود داره
ممنون
------------------

h_gamekhorعزیز گفته:
بنده با بارسلونا خیلی کار نکردم ولی مسی دیگه اون مسی تخیلی نبود ( با این خیلی حال کردم ):laughing:
----------------------
منوی بازی هم جذاب تر طراحی شده که همه نوع سلیقه ای رو حذب خودش میکنه و اهنگ استفاده شده هم بسیار جالب و جووون پسند بود ;)

------------------
یه چیزی بگم اونم اینه که بازیکنایی مثل مسی یا رونالدو که تکنیکی و سریع هستن رو نباید کند کنن یه جا خوندم نوشته بود قدرت مسی رو خیلی کم کردند ببینم نسبت به 09 چقدر تغییر کرده؟ :confused:
میشه یه عکسی از قدرتهای مسی بزارید.در ضمن کریس که تخیلی تر از مسی بود تو ساکر 09 ولی بازم بگم نباید این نوع بازیکنا رو کند کنن یا اگه میخوان کند کنن بازم یه برتری نسبت به دیگر بازیکنا داشته باشن یعنی روانتر بازی کنن.در ضمن من خودم طرفدار بازی گروهی وتیمیم نه تکروی ولی یه بازیکنایی مثل مسی آچار تیمن ومواقعی بدردت میخورن نه اینکه توپ رو بگرین و دبرو که رفتیم نه:-"
راستی نمیشه موزیک مورد علاقت رو به بازی اضافه کنی:biggrin1:
توساکر 09 چی؟ اگه نه برنامه ای چیزی نیست که بشه باهاش آهنگ اضاف کرد؟:smile:

آخرین ویرایش:
درود
دوست عزیز شما Winrar رو سیستمت نصب نداری مثل اینکه
از اینجا میتونی بگیری
دست گلت درد نکنهscorpion عزیز,به خاطر لطفی که کردی,تونستم دمو رو بازی کنم,گرافیک بازی پیشرفت چشمگیری داشته,ولی خودم به شخصه بیشتر با انیمیشن هایpes2009 مشکل داشم تا گرافیک,هر چند در این شماره انیمیشن ها هم بهتر شده ولی نه به اون اندازه ای که قولشو داده بودن,متاسفانه بازم این مشکل که بازیکن ها با پای غیر تخصصیشون به راحتی سانتر میکنن وجود داره,اما مهمترین موضوع یعنی گیم پلی بازی بسیا خوب طراحی شده و برنده شدن در بازی به فکر و برنامه ریزی دقیق تری نیاز داره,بر خلاف شماره قبلی,در این شماره همکاری تیمی حرف اول رو میزنه,نه سرعت فلان بازیکن,اگه کنامی بتونه همین پیشرفت رو در شماره بعدی هم داشته باشه,در pes2011شاهد بازی خارق العاده ای خواهیم بود,اما از قدیم گفتن نقد رو بچسب(2010),نسیه رو بی خیال(2011)

اي بابا ما بيچاره ها كه با ميلان بازي كنيم چي بگيم!!
آدريانو كه كلا فيلم هنديه اصلا خوده آميتا پاچانه!!!يا مارتينز با اون سرعت دويدن!!
مسي و روني هم ديگه نياز به توضيح ندارند.
با اين حال دهن همه اين تيمها رو سرويس ميكنم:cheesygri
نبايد بازيكنا رو اينقدر قوي بسازن كه اينطور عجيب قريب از مدافع ها رد كنن

درود
بالاخره ما هم تونستیم دمو رو یه حرکتی روش بکنیم!
بیشتر چیز هارو دوستان توضیح دادن ولی یه چیزی حال من رو گرفت عوض شدن سبک زدن پنالتی هست که دیگه دوربین به پشت سر بازیکن نمیره! در ضمن دروازه بان میتونه روی خط یه چند قدمی حرکت کنه!
pkpes2010.jpg

احساس میکنم کم کم آرمان های خوب بازی داره حذف میشه !!!

h_gamekhorعزیز گفته:
----------------------
-----------------
البته منظور بنده این نبود که افرادی همچون مسی قادر به انجام تکنیک های فطری خودشون نیستن.
----------------
یه مشکلی که من دیدم فاصله زمانی بین زدن دکمه و اجرای حرکت مورد نظر هست مثلا دکمه شوت رو میزنی طرف 2 ثانیه بعد شوت می زنه
----------
هوش مصنوعی دربازه بانها هم خیلی منطقی نیست و با عقل جور در نمیاد.
-----------
شما هم این مشکلات رو داشتید یا سیستمم بنده نمیکشه :eek:

دان کرد آی دان کردم اونم باسرعت 7Kb ، 30 ساعت طول کشید:cheesygri
وای که چی شده این ساکر 10 سخت شده البته یه دلیلش رو من ندیدم بچه ها اشاره کنند اینه که نمیتونین روحیه ها رو تنظیم کنیم پس رو سبز میمونه و بازیکنا بیروحیه ترند ونمیشه ازشون کار کشید. آفا این نور چرا طرف دروازه اینقدر زیاده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or