تو چرا از توی کلاب ما هی میری میای باز؟کسانی که کلاب بازی میکنند و بازی خوبی دارن منو ادد کنن واسه بازی تیمه never care که دیویژن 6 الان و رو به جلو . آی دی من هم RaMTINnNb-)
کلاب ما دیویژن5 هست خار داره؟
میخوای کلا کلاب رو اینویت اونلی کنم نتونی هی بری بیای:dهمچین کلابی نمیشه ساخت چون همه ایرانیا باهم نمیسازند بلاخره قرار نیست هر نفر با هر نفر بسازهدوستان خواهشا یک کلاب به عنوان کلاب اصلی ایرانی ها قرار بدید..که همیشه باشیم هی تیممون رو تغییر ندیم..یک اسم هم رو تیم بذارید که همه راضی باشند

آقا مصطفی ماکه با همه سازگاریم:dهمچین کلابی نمیشه ساخت چون همه ایرانیا باهم نمیسازند بلاخره قرار نیست هر نفر با هر نفر بسازه
درضمن در کلاب ما به روی همه بازه هر کس دوست داره خواست بره بیاد به من بگه رضایت نامه شو امضا کنم![]()
تو چرا از توی کلاب ما هی میری میای باز؟کلاب ما دیویژن5 هست خار داره؟
میخوای کلا کلاب رو اینویت اونلی کنم نتونی هی بری بیای:d
سینا دیویژن 2 3 ش خیلی سخته ما با کلاب قبلی رفتیم بالا سریع افتادیم اصلا با سیزن اینا قیاسش نکندیویژن 1 کسی رسیده ؟![]()
سینا دیویژن 2 3 ش خیلی سخته ما با کلاب قبلی رفتیم بالا سریع افتادیم اصلا با سیزن اینا قیاسش نکن
مثه مامصطفی کلاب ما بسختی رسیده دیویژن 2لامصب بازی هم توی دیویژن های بالایی خیلی عجیب غریب میشه همه سیستم 5 دفاعه میزارن و فقط روی ضدحمله کار می کنن .

div 4 هاا رو به جلو خوبی تیممون اینه که برداش بیشتر باختاشه تیمه دیگه همه باختا بیشتره![]()