Prison Break|360 Version

سلام
من امروز صبح بازیو تموم کردم
انصافا خیلی .... بود:sick:
اصلا نه داستان داشت:confused:
نه موضوع داشت:confused:
نه سر داشت:confused:
نه ته داشت:confused:
9 تا کپچر واقعا خسته کننده و ماموریت های آبکی:confused:
از همه فاجعه تر اینکه شخصیت محوری و اصلی سریال
همون مایکل خودمون هیچ نقشی در بازی نداشت:eek:
فک کنم اگه اشتباه نکنم سرهم 1 دقیقه فقط مایکل اسکولفیلد ( صداش و تصویرش ) تو بازی نشون داده میشه:eek:
بیشتر از همه ، جان آبروزی توی داستان بازی هست !:mad:
در کل هیچ توصیه نمیکنم این بازی رو بخرید و تا تهش برید:neutral:
من هم فقط برا اینکه عادت دارم هر بازی رو که شروع میکنم تمومش کنم ، اینو رفتم:sick:
فعلا یا علی:love:

منم بازي امروز تموم كردم...واسه اونايي كه سريالم ديدن هيچ جذابيتي نداره چون كلي منتظر بوديم بازي بياد با همون كاراكترا بازي كنيم بعد برداشتن يه ادم ...ـشده گذاشتن كاركتر اصلي
مايكل و لينك فقط تو چند تا دمو گذاشتن فكر كنيد تو سريال اين همه حقه هاي اينارو ديديم واسه فرار حالا بايد از اين گروه جدا باشيم من كه تو طول بازي با تنفر از paxton جلو ميرفتم

خالا فكر كنيد اگه تو هر chapter ما با مايكل و لينك و سوكري باري ميكرديم با همه اون اتفاقايي يه تو سريال ديديم درگير ميشديم معركه ميشد ..

آخرین ویرایش:
دوستان اگه حجم واقعیه بازی رو بگم خندتون میگیره
2گیگ و 640 مگابایت .
با نرم افزار isotogod ایمیج بازی رو بگذارید تبدیل بشه فضاهای خالی رو که برداره آخر کار این حجم واقعیه بازی هستش.

دوستان اگه حجم واقعیه بازی رو بگم خندتون میگیره
2گیگ و 640 مگابایت .
با نرم افزار isotogod ایمیج بازی رو بگذارید تبدیل بشه فضاهای خالی رو که برداره آخر کار این حجم واقعیه بازی هستش.
:biggrin1:
احتمالا یه بازی دیگه میساختن!اینم ما بین ساعت ناهاری ساختن:دی

بازی که میانگین امتیازاتش بشه 3.5 بهتر از این در نمیاد :laughing:
من موندم سریال های به این عظمت و پربیننده developer درست حسابی نیست که zootfly میاد بازی رو میزنه :biggrin1:

آخرین ویرایش:
من هم بی صبرانه منتظر این بازی بودم پس بالاخره امد :love: درسته که مایکل توش نیست و اعصاب ملتو به هم ریخته از جمله خودم :ranting: ولی برای من و تمام دوستانی که سریالو دیدن جذابیت داره :thumbsup:

من این بازی را دیروز شروع کردم و امروز هم تموم شد . کلا حدود 4 تا 5 ساعت گیم پلی داشت و چیزه خاصی هم برای عرضه نداشت .
فقط برای اونایی که سریال را دنبال میکنن میتونه جذاب باشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or