Prison Break|360 Version

اینجور بازیها فقط برای طرفداران فیلم هست نه برای بازیبازهای حرفه ای ...
پس منتظر باشید بازی بیاد و با بازی به یاد لحظه های زیبای فیلم بیفتید وگرنه بخواهید از گرافیکو گیم پلی و... ایراد بگیرید از الان وضیعتش معلومه!!!

پس زیاد گیر ندید...

Good Luck

سلام :biggrin1:
من بازیو امروز خریدم تو این نیم ساعتی که بازی کردم تقریبا بازی جالب و سرگرم کننده بوده موزیک بازی هم همون موزیک فیلم هست صدا گزاری اشخاص هم همون بازیگر های فیلم هستن گرافیک لازی عالی نیست ولی بد هم نیست :biggrin1:
دوستان سوالی داشتن در خدمتم:love::biggrin1:

سلام :biggrin1:
من بازیو امروز خریدم تو این نیم ساعتی که بازی کردم تقریبا بازی جالب و سرگرم کننده بوده موزیک بازی هم همون موزیک فیلم هست صدا گزاری اشخاص هم همون بازیگر های فیلم هستن گرافیک لازی عالی نیست ولی بد هم نیست :biggrin1:
دوستان سوالی داشتن در خدمتم:love::biggrin1:
جدا؟
پس بازی خوبیه!
البته خدا کنه خسته کننده نشه!
سبکش چی هست؟
فقط فصل اوله سریاله؟

منم بازیو گرفتم
خیلی خوب نیست ولی برای وقت پر کردن میشه روش حساب کرد
کنترل شخصیت بازی یکم سخته.بازی مخفی کاری سبکش
به نظرم این بازی لذتش برای طرفداران سریال فرار از زندان خیلی بیشتر مخصوصا intro بازی

گرافيك بازي خوب كار شده، مخصوصاً دمو ها، از همه جالب تر صداگذاري و دوبله بازي بود، اينطور كه معلومه فقط فصل اوله، احتمال داره فرار از زندان 2 رو هم بسازن كه مربوط به فصل دو يا سه يا چهار بشه.
تنها ايرادي كه تو بازي بود كنترل بازي توسط كركتر جديد بود. در كل بازي خوبيه. اما فقط براي طرفداران فرار از زندان - سريال- در كل براي بازي خورها مناسب نيست، يه جورايي حوصله سر بره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or