Prinny 2: Akatsuki no Pantsu Daisakusenss

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
977827_145589_front.jpg

درود Dude's :دی !

سال پیش بود که بازی بسیار سخت و پلتفرم Prinny عرضه شد ! بازی با وجود سختی وحشتناک و اعصاب خورد کن ( :دی ) که داشت توانست طرفداران زیادی رو به خود جلب کند ! و نمرات قابل قبولی را کسب کند ! بازی که به صورت Side-Scrolling ساخته شده بود داستان چند Prinny ( ظاهر پنگوئن شکلی دارند ) را روایت میکرد که قهرمانان آن ها یعنی پرینی اصلی (!!) به ماموریت هایی که توسط پرنسس ( خیلی پررو بود :دی ) داده میشد میرفت تا آیتم های مورد نظر رو برای Ritual وی پیدا کند :دی ! که در آخر توسط فردی دیگر استفاده می شود . ( من تا باس آخر بازی (( که اسمش چی چی 3000 بود )) رفتم ولی خب دیگه نتونستم اون رو بزنم ! واقعا سخت بود :دی )
در کل پرینی سال پیش در عین سختی و اعصاب خورد کردن ، لذت بازی های 2D رو برای دارندگان PSP به ارمغان آورد ! امیدواریم این نسخه از بازی هم همانند نسخه ی اول بتواند برای مدتی گیمر ها را سرگرم کند ! ( و کمی با اعصاب آنها بازی شود :دی :دی )

• Nippon Ichi Software
  • 2D Platformer
  • Release: Mar 25, 2010 (JP)

صد رحمت به سخت ، دیوانه کننده بود ، من که همون اولای بازی اعصاب برام نموند یه راست بازی رو پاک کردم:biggrin1:
خیلی دوست داشتم بتونم بازیش کنم ولی نشد ، امیدوارم با P:ANPD این راه هموار بشه!

من با کمک خواهرم ! ( اون تمرکز برای بخش های پلتفرم داشت منم برای باس ها :دی ! ) تونستم تا باس آخر که جای کلیدی بود :دی برسم ! ولی این آخری رو واقعا نتونستم بکشم :دی ! فکر کنم تنها کسی بودم که تونستم تا این مرحله برم :دی ! امیدوارم این رو بتونم تموم کنم :دی .

با وجود اینکه به حد مرگ از دست بازی عصبانی شده بودم ولی خب بهم چسبید ! فکر کنم تنها کسی بودم که به آخرین مرحله رسیدم :دی ! این باس آخره که وحشتناک بود ... فاجعه بود یعنی سخت ترین باس تاریخ بود فکر کنم :دی .

شماره قبلی رو تا باس آخر رفتم
اون دیگه فوق العاده سخت بود
سه روز psp روشن بود و همش میرفتم اما دیگه بی خیالش شدم
امیدوارم این یکی مثل اون اینقدر سخت نباشه
راستی شماره جدید رو کسی گرفته؟

شماره قبلی رو تا باس آخر رفتم
اون دیگه فوق العاده سخت بود
سه روز psp روشن بود و همش میرفتم اما دیگه بی خیالش شدم
امیدوارم این یکی مثل اون اینقدر سخت نباشه
راستی شماره جدید رو کسی گرفته؟
نسخه ی Jـش تا اینجا اومده ... فکر کنم اون باسه سخت ترین باس تاریخ بازی های کامپیوتری بود :دی .

آخجون دو هم اومد

نه شما ها که تا باس آخرش رفتین خوشحالین بهتون بگم که اونم زدم ترکوندم (نسخه اول )

یه چندروزی طول کشید ولی یادمه به همونجا ختم نشد و یکم دیگه اضافی داشت

البته نه مرحله جدید بلکه هی میکشتیش هی شکلای دیگه میشد

آخجون دو هم اومد

نه شما ها که تا باس آخرش رفتین خوشحالین بهتون بگم که اونم زدم ترکوندم (نسخه اول )

یه چندروزی طول کشید ولی یادمه به همونجا ختم نشد و یکم دیگه اضافی داشت

البته نه مرحله جدید بلکه هی میکشتیش هی شکلای دیگه میشد

دقیقاً. بعد از اون روباته، 2 3 تا باس و مرحله دیگه باید بری، بعدش تازه باید همه ی باس های بازی از اول تا آخر رو تموم کنی، بعدش باس ـه آخر که یدونه خوک هست رو بکشید، که واقعاً سخته. وقتی یه بار کشتینش، یه بار دیگه باید بکشیدش که اون دیگه سخت ترین باس ِ تاریخه! آخرش نوری میشه یه قدرت میده، همه جا نابود میشه. باید قبل از اون بکشیش، تا بازی تموم شه .

و امّا نسخه ی 2، نسخه ی دوم به نظرم از لحاظی سخت تر شده ! بازی واقعاً سخته، به خصوص باس ـه آخرش !!! بنده بازیُ حدود 3 یا 4 ماه پیش که نسخه ی ژاپنی ریلیز شده بود رو دانلود کردم و تموم کردم. اما سخت ترین باس ـه زندگیم رو نتونستم بکشم ! به هر حال اینقدر تمرین کردم و حرفه ای شدم، که دیگه ترتیب کارهایی که باس انجام میداد رو حفظ شده بود و بالأخره دادشم تونست به پایان برسونتش و شاید اولین نفر ایرانی باشم که بازیُ نسخه ی ژاپنی 2 ، 3 ماه پیش تموم کنه :دی بس که این باس سخت بود . به هر حال نسخه ی 1 رو تونستم روی هارد تموم کنم 1 بار به سختی، و فعلاً سخت مشغول نسخه ی 2 ورژن انگلیسی روی هارد هستم (کلاً فِک کنم 6،7 تا جون بیشتر نداشته باشی! توی نورمال 190 اینا بود فِک کنم :دی)
امتیازهای من به این 2 تا Prinny ـه دوست داشتنی:دی :
Prinny 1:8.5
Prinny 2:7.5

• Like
Reactions: Quantic Dream
واقعا شرمنده ها اما بازي آشغالي بود...نه به خاطر اين كه سخته...اگر سخت بود و در عوض يك گرافيك باحال يا موضوع باحال يا طراحي زيبا يا موسيقي قشنگ و .... داشت آدم ميگفت عيبي نداره....اما اين چيه خداييش؟ ياد بازي هاي ميكرو افتادم...

واقعا بايد آدم بيكار باشه تا تو اين دوره زمونه با وجود كنسول هايي چون xbox360 و ps3 و حتي بازي هاي امامي چون god of war روي psp يا مثلا loco roco بشينه چشمش رو بدوزه به صفحه كوچيك psp و prinny بازي كنه....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or