Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

سلام

محمد رضا جان...فراموشش كن دوست خوب من....
smile.gif

خوب توضيحات در مورد اون نسخه بازي پرنس كه براي موبايل هست

طراحي ها به پايان رسيده و اين بازي تا اواخر و يا اواسط ماه آينده وارد بازار ميشه

در مورد امكانات هم بعدا به دستم رسيد مي گم...ولي خدايي من گوشي بگيرم يه مدلشو مي گيرم كه بشه با كيفيت اين بازي رو انجام داد

البته به نظر ميرسه كه عزبزاني كه ميخوان اين سي دي رو بيرون بدن همچين قيمت زبادي رو مدنظر

ندارن ( با توجه به تاپيك هاي قبلي )

اگه اينجوري باشه وجدان كسي اجازه رايت زدن و قفل شكوندن و . . . رو بهش نميده

( البته اگه طرف ببره اي صفت نباشه ) :cheesygri :cheesygri :cheesygri

راستش در مورد قيمت هر كسي كه رايت كنه هزينه رايت و خود سيدي رو مي گيره...اگه هم هزينه اضافي هم داشته باشه اونم مد نظر گرفته ميشه .روي هم رفته فكر نمي كنم قيمت بالايي داشته باشه...ولي حتما با قيمت پايين كلاس كار هم پايين نمي ياد...اين سيدي هم فقط براي اعضا هست..كسي قصد تجارت هم نداره...ولي قفل دار كردن اون هم واجب هست...به قفل دار كردن اون من يه ايده ديگه دارم كه بايد روش كار كنم....ولي همون طوري كه گفتم اگه نرم افزاري رو مي شناسيد حتما بگيد...

[
QUOTE=behzadr]سلام

چرا كه نه رهام جان.مطرح كن تا در مورد كمي بحث كنيم تا به روند بازي هم بپردازيم.

خوب نكته جالب در مورد هر دو شخصيت بازي سبك كشتن دشمنان هست.به قول وحيد شاهزاده تاريكي كه اصلا فقط نقش تعقيب و گريز رو داره و كمتر درگير ميشه

اما شاهزاده اصلي به جنگ هاي تن به تن بيشتر علاقه داره

در يكي از غكس ها نمايي از شهر بابل رو مي بينيم كه شاهزاده رو تخه چوبي ايستاده و شاهد سوختن شهر خودش هست

در نمايي ديگه اتاق شاهزاده خانمي رو داريم كه تصويري شبيه كالينا هست

اما!!!!!!! اما در جايي از عكس ها يه نكته نگران كننده وجود داره..اونم وجود و اثرات داهاكا هست و همچينين رد پايي از يه لشكر غير قايب شكست

تمام اين عكس ها واقعي هستن اما نكته تاريك و مبهم بازي هنوز مونده

چرا كه در جايي مي بينيم كه شاهزاده باز هم در حال فرار كردن از چيزي هست..اين بار اون دود غليظ دنبال او نيست....بلكه كوهي از آتش....

خوب بهزاد جان همش فرار نيست اون فرار کنه من گفتم از زنجير واسه اين کار استفاده ميکنه بايد بگم شاهزاده خودمون که فرار ميکنه نه شاهزاده تاريکي
بعد اون کوه اتش بايد نفرت و انتقام از کارهاي شاهزاده باشه(چون که باعث شده خلاي در زمان بوجود بياد) اين انتقام چيزي بيشتر از قتل و عام شدن مردان و زنان شهر بابل نيست

دوستان ببخشيد اومدم وسط حرفاتون به نظر من كه سي دي عالي ميشه فقط قفلش هم اگه مي تونين مثل قفلهاي يك گيگا بايتي سيدي نرم افزار هاي نوكيا بزارين ( در هر فولدر يك فايل يك گيگا بايتي قرار داره ) .

قيمتش هم اگه بالا باشه حتما همه فكر شكستن قفلش هستن.
موفق باشين.

آخرین ویرایش:
بهزاد و رهام عزيز با ايجاد اين تايپيک باعث شديد که کار بسيار سريعتر و با مشورت دوستان بهتر پيش بره

براي اينکه کارها سريعتر و بهتر پيش بره بهتر کارها رو تقسيم کنيم
من مقدمه -مقاله-و هر چي که بتونم انجام بدم
تو خودت ميگي چي کار ميکني
رهام هم طرهاشو اراعه ميده
يکي هم واسه قفل دار کردن سي دي

سلام

از طرح هاي همه دوستان استقبال ميشه

همشهري عزيز حتما براي زدن قفل روي شما حساب مي كنم....ببينم چي كار مي كني ...

در مورد طرح هم خيلي دوست دارم طرح شما رو ببينم

فقط يادتون باشه چون سيدي اول هست و فقط در مورد بازي پرنس 3 هست

در ضمن حتما در صفحه اول هم بايد نام سايت به طور كامل ديده بشه...

دوستان ببخشيد اومدم وسط حرفاتون به نظر من كه سي دي عالي ميشه فقط قفلش هم اگه مي تونين مثل قفلهاي يك گيگا بايتي سيدي نرم افزار هاي نوكيا بزارين ( در هر فولدر يك فايل يك گيگا بايتي قرار داره )

شما كه بلدي بسم ا.....

طرحتو ارايه كن....

راستي دوستان

از اين به بعد در مورد سيدي تو اين تاپيك و تاپيك مخصوص بازي هيچ حرفي زده نمي شه

لطفا فقط در مورد سيدي در تاپيك نجله مطرح كنيد...

اين جوري نظر انجمن ها اصلا به هم نمي خوره

راستي من خودم هيچكاره هستم.....حواستون باشه...پس همه مي تونن يه مقاله نويس و يا طراح و ....هر كسي هر هنري داره رو كنه...

گفتم كه

منو بندي در چند صفحه حتما بايد دليلي هم داشته باشه

مثلا در صفحه دوم يا سوم چي بايد بايد باشه

عنوان هم فعلا شماره 1 سيدي هم فقط شاهزاده ايران و با حمايت سايت بازي سنتر

در ضمن لطفا فقط در تاپيك خود مجله از اين به بعد در مورد سيدي مطالبتونو بگيد.....

سلام باهات موافقم....ولي همش نويسنده و عكس ها مي خوان يه چيزي رو گنگ به بيننده نشون بدن...يه چيزي كه تا زمان بازي اصلا لو نمي ره....

راستي اين دمو رو همين امروز IGNبرا دان گذاشته......من هنوز وقت نكردم دانلود كنم...حدود 5 مگ هست

http://streamingmovies.ign.com/cube/article/663/663652/princeofpersia_110105_wmvlowwide.wmv

اگه وحيد و رهام دان كرديد حتما تو سيدي بذاريد و ارسال كنيد...

من که آخر نمی فهمم اصلا این جرو بحث ها واسه چی بود...اما بازم خوبه که تمومش کردید....
من به بهزاد جان میگم یک طرفدار منطقی پرنس...امیدوارم بقیه دوستان هم از آقا بهزاد یاد بگیرند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or