Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

نوشته شده توسط behzadr:
علي جان....كمي تغييرات دادم..با تغييراتش با سايز بزرگتر مي ذارم....اشكالي كه نداره؟

راستي فونت بازي پرنس رو نداري يا نمي شه گيرش آورد....من كه چشمام داره كنده ميشه...هر مي گردم كمتر پيدا مي كنم...
بهزاد جان مهم نیست شما بزرگش رو بزار .فونت رو هم سعی میکنم ببینم پیداش میکنم یا نه.

نوشته شده توسط behzadr:
سلام

براي موزيك ها هم ممنون و هم منتظريم...روي قولت حساب مي كنم

براي ارزش داشتن يا نداشتن يه بازي

ببين من بازي هاي زيادي رو دوست دارم.شايد تو زندگيم براي بازي و صنعت اون تا حالا خيلي خرج كردم.ولي شوق و اشتياق بيشتر منو به اين سمت سوق ميده و من هر گز نه پشيمان شدم و نه ضرر كردم.چون كاري كردم كه دلم و خودم مي خواسته.اين بهترين دليل هست براي وقت و بها گذاشتن براي يه بازي كاملا معمولي كامپيوتري

خوب اينم يه جور هست ديگه....
wink.gif
سلام
برا موزیک ها مطمئن باش که جوره جوره.شک نکن.
اینم یه نظره.
شما عاشق پیرینسی.
من عاشق دوم و کوئک.
نظر بدی نبود.
ولی هر کی نظر خاص خودشو داره.دلم برا خودش داستان هایی داره ها.نه اقا بهزاد.

ممنون
خوش بگذره با پیرینس.

بای بای

داستان كه چه عرض كنم//....طوماري داره...
smile.gif

خوب موزيك ها هر موقع آماده شد منو حتما خبر كن....از همكاري شما هم بي نهايت ممنون محمد رضا جان

نوشته شده توسط Hellgate:london:
سلام
برای تهیه کردنش هیچ مشکلی ندارم.شما موزیک هر بازی رو بخواین من میتونم تهیه کنم.بدون هیچ گون مشکلی.
الان کلی موزیک از بازی ها دارم.سری کاملشو.
برای تهیش باشه حتما اقدام میکنم.چشم.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
من خودم هم از این کارا کردم.یعنی تهیه بازی اوریجنال.کلی تو خرج افتادم.!!!!؟؟؟؟
ولی ایا پیرینس ارزش این کارو داره.
یه بازی که حتی مولتی هم نداره ادم حال مولتیشو ببره.
ولی خب پیرسنه دیگه.نمیشه از اسمش گذشت.
مگه قراره 10 بار بشینیم پیرینس تموم کنیم.
حداقل اقا امین اگه میتوننس و یه اینترنت خوب داشت میتونه مولتی بازی کنه SCو.
ولی این با پیرینس هم میشه این کارو کرد.
من میگم نه.

برا موزیک ها در خدمتم.میزارم تو برنامم.

بای بای
دوست عزيز حتما ارزششو داره بالاخره پرنسه ديگه مي خواد مولتي داشته باشه مي خواد نداشته باشه
اميدوارم cd هم هرچه زود تر اماده شه

سلام
بهزاد جان فونت پرنسي فکر کنم متاسفانه وجود نداره چون همشون ايميج هستند و حتي يک کمم با هم فرق دارند!!!!
اما فونت پرنس 1 تو سيدي ش هست
اينم طرح من:
f5d5vq.jpg

ببخشيد سر سري شد منتظر طرح هاي شما هستم!!!

سلام سلام سلام
محمد رضا جان معمولا بخوات از يک بازي انتقاد کنند تو تايپيکي مي گن که مربوط به يا شوخي هست يا مربوط به بازي هاي ديگه حتي تو تايپيک اخبار هم کسي چنين کاري رو نمي کنه;)
اومدي اينجا که يک مشت پرنس باز عاشق پرنس هستند اين حرف هارو زدي؟؟؟
اونم جايي که من هستم!!!!!!!!!!
عجيبا قريبا!!!!
خوب ديگه چه کنيم بهزاد برگشته بايد خودمون رو کنترل کنيم اما کنترلم حدي داره!!!!
اگه دوست داري بازي هايي بکني که مولتي بشه مجبور نيستي پرنس بازي کني اما من مي گم بازي نکني از دستت رفته!!!
اما اگه فکر مي کني با ديدن سيدي ما دلت آب مي شه مي توني نگاه نکني;)
من به شخصه اگه خودمون حتي اين سيدي رو نمي ساختيم و قرار بود خارجي ها بسازند حازر بودم به دلار بخرمش!!!!!!!!!
چه برسه به سيدي اوريجينال!!!!!!
فکر کردي پرنس 1 . 2 رو يک بار بازي کرديم گزاشتيم کنار؟؟؟؟؟
بازي قرن يعني چي؟؟؟؟؟
محمد رضا جان تو هر عکسي ديدي مي خواهي بازيش کني حتي اگه عکس منظره ي طبيعي باشه؟؟؟؟؟؟
محمد رضا جان تو اگه اون دنيا رو ببيني(نه جاي عزيز خودم جهنم!!!)خود کشي مي کني که بري اونجا؟؟؟؟؟
مجمد رضا جان تو تا حالا يک بازي رو 2 بار انجام دادي يا هر بازي رو يک با انجام ميدي بعد مثل هميشت باي باي؟؟؟؟
محمد رضا جان تو تا حالا عاشق چيزي بودي؟؟؟؟عشقت رو فقط يک باز نگاه مي کني و بعد باي باي؟؟؟؟؟
محمد رضا جان اگه به عشقت نرسي(کرک نشه)از پشت پنجره نمي شيني نگاش کني و ببينيش؟؟؟؟؟
محمد رضا جان اگه تو واقعا يک چيزي رو بخواهي هر نشوني رو که ببيني ازش عاشقش نمي شي؟؟؟؟
محمد رضا جان اگه عشقت اسير بشه بگن بايد پول بدي مي گي افتادو تو خرج؟؟؟؟؟(داستان پرنس اولي)
محمد رضا جان اگه دل شما داستاني براي خودش داره پس فکر کن دل من ديگه چي داره؟؟؟؟؟
خوب فکر کنم ديگه اسمت رو درست تايپ کنم:p
اگه خواستي کمکي کني يک سري اطلاعات بهت ميدم:
پرنس يک اسم آهنگ سازش اين هست:
فکر کنم اين هست:ِDj-Muclr-D چون تو ويدئو کليپ پرنس اسمش رو يک لحظه مي نويسه!!!
بله تو سيدي وي دئو کليپ پرنسم مي بينيد!!!!!!!!!!!!!!
پرنس دو هم که خواننده ي مورد علاقه ي خودم که مي ميرم براش:
Godsmack
تقريبا تمام آهنگ هاييش که تو پرنس هست رو دارم اما اوناييش که نيست رو همشون رو دارم!!!!!!!
اما کيفيت آهنگ هاي پرنسم پايين هست!!!
اما آهنگ I Stand Alone که عاشقشم رو اوريجينالش رو دارم بازم بگو خرج الکي!!!!!!!!!
همون اهنگي که وقتي داهاکا مي کرد دنبالت
مال فيلم عقرب شاه هست!!!!
کليپس هم خيلي توپه!!!!
اما بايد بگم به نظر من سيدي اوريجينال اگه خرج اضافي هست بايد تمام سيدي هام رو بندازم دور مخصوصا ConstanTine که هم بايد دوبار بندازم دور که هم DVD هم سيدي اوريجينالش رو دارم!!!!!!!!!!
خوب خيلي حرف زدم و تايپيک رو منحرف کردم
بهزاد مقالت منم به وجد آورد!!!!!!!!!!!!!
+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+
مجمد رضا جان ديگه تو هر تايپيکي....;)

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
سلام سلام سلام
محمد رضا جان معمولا بخوات از يک بازي انتقاد کنند تو تايپيکي مي گن که مربوط به يا شوخي هست يا مربوط به بازي هاي ديگه حتي تو تايپيک اخبار هم کسي چنين کاري رو نمي کنه;)
اومدي اينجا که يک مشت پرنس باز عاشق پرنس هستند اين حرف هارو زدي؟؟؟
اونم جايي که من هستم!!!!!!!!!!
عجيبا قريبا!!!!
خوب ديگه چه کنيم بهزاد برگشته بايد خودمون رو کنترل کنيم اما کنترلم حدي داره!!!!
اگه دوست داري بازي هايي بکني که مولتي بشه مجبور نيستي پرنس بازي کني اما من مي گم بازي نکني از دستت رفته!!!
اما اگه فکر مي کني با ديدن سيدي ما دلت آب مي شه مي توني نگاه نکني;)
من به شخصه اگه خودمون حتي اين سيدي رو نمي ساختيم و قرار بود خارجي ها بسازند حازر بودم به دلار بخرمش!!!!!!!!!
چه برسه به سيدي اوريجينال!!!!!!
فکر کردي پرنس 1 . 2 رو يک بار بازي کرديم گزاشتيم کنار؟؟؟؟؟
بازي قرن يعني چي؟؟؟؟؟
محمد رضا جان تو هر عکسي ديدي مي خواهي بازيش کني حتي اگه عکس منظره ي طبيعي باشه؟؟؟؟؟؟
محمد رضا جان تو اگه اون دنيا رو ببيني(نه جاي عزيز خودم جهنم!!!)خود کشي مي کني که بري اونجا؟؟؟؟؟
مجمد رضا جان تو تا حالا يک بازي رو 2 بار انجام دادي يا هر بازي رو يک با انجام ميدي بعد مثل هميشت باي باي؟؟؟؟
محمد رضا جان تو تا حالا عاشق چيزي بودي؟؟؟؟عشقت رو فقط يک باز نگاه مي کني و بعد باي باي؟؟؟؟؟
محمد رضا جان اگه به عشقت نرسي(کرک نشه)از پشت پنجره نمي شيني نگاش کني و ببينيش؟؟؟؟؟
محمد رضا جان اگه تو واقعا يک چيزي رو بخواهي هر نشوني رو که ببيني ازش عاشقش نمي شي؟؟؟؟
محمد رضا جان اگه عشقت اسير بشه بگن بايد پول بدي مي گي افتادو تو خرج؟؟؟؟؟(داستان پرنس اولي)
محمد رضا جان اگه دل شما داستاني براي خودش داره پس فکر کن دل من ديگه چي داره؟؟؟؟؟
خوب فکر کنم ديگه اسمت رو درست تايپ کنم:p
اگه خواستي کمکي کني يک سري اطلاعات بهت ميدم:
پرنس يک اسم آهنگ سازش اين هست:
فکر کنم اين هست:ِDj-Muclr-D چون تو ويدئو کليپ پرنس اسمش رو يک لحظه مي نويسه!!!
بله تو سيدي وي دئو کليپ پرنسم مي بينيد!!!!!!!!!!!!!!
پرنس دو هم که خواننده ي مورد علاقه ي خودم که مي ميرم براش:
Godsmack
تقريبا تمام آهنگ هاييش که تو پرنس هست رو دارم اما اوناييش که نيست رو همشون رو دارم!!!!!!!
اما کيفيت آهنگ هاي پرنسم پايين هست!!!
اما آهنگ I Stand Alone که عاشقشم رو اوريجينالش رو دارم بازم بگو خرج الکي!!!!!!!!!
همون اهنگي که وقتي داهاکا مي کرد دنبالت
مال فيلم عقرب شاه هست!!!!
کليپس هم خيلي توپه!!!!
اما بايد بگم به نظر من سيدي اوريجينال اگه خرج اضافي هست بايد تمام سيدي هام رو بندازم دور مخصوصا ConstanTine که هم بايد دوبار بندازم دور که هم DVD هم سيدي اوريجينالش رو دارم!!!!!!!!!!
خوب خيلي حرف زدم و تايپيک رو منحرف کردم
بهزاد مقالت منم به وجد آورد!!!!!!!!!!!!!
+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+
مجمد رضا جان ديگه تو هر تايپيکي....;)
سلام
آتیشت خیلی تنده.مواظب باش.
اقا رهام.خیلی تنده.
همین.
یکم بهتر مینوشتی بد نبود.
فکر کنم توی یه تاپیک دیگه هم اقا بهزاد به شما گفت که جنبه شوخی یا نقدو داشته باشید.درسته.
فقط مونده بود با چوب منو بزنی.
خوش بگذره با پیرینس و بازی اوریجنال و CDِ.
فقط اینو بگم که توی این تاپیک از همه چیز حرف زده میشه به جز بازی پیرنس.
اسم این تاپیک در بخش بحث و تبادل نظر در مورد بازی پیرینسه.نه بحث در مورد CD.
خدا وکیلی به 2-3 صفحه قبلی این تاپیک نگاه کن.اگه مطلبی دیدی در مورد این بازی به منم بگو برم بخونم.اینکه شما میخوای کمیک درست کنی .به نظرم جاش اینجا نیست.
فقط اقا بهزاد یه پست زد در مورد صفحه اول CD .که عکسش بد نبود.
ولی خواهشا مطلب در مورد بازی بنویسین.
حالا تا CDشما بیاد بیرون خدا بزرگه.
شاید CDشما به دست خیلی ها نرسه.
باید یقبه در اینکه فلان مطلب باشه برا CD بسوزن.
بهتر نیست اسم تاپیکو عوض کنی بزاری ساختن CDبرای بازی پیرینس.
نه اینکه Prince of Persia.
فکر نکنم حرفم خیلی بی ریط بود.
نظرمو گفتم.
خوش بگذره.
در ضمن فقط شما نیستی که اسم اهنگ ساز بازی های پیرینسو میدونی.
مطمئن باش هر چی تو میدونی منم میدونم.
شما که مال یوبی نیستی.و یا اینکه طراح بازی و یا برنامه نویس بازی.یا اهنگ ساز بازی
فکر نمیکنم دونستن اسم اهنگ ساز بازی پیرینس خیلی هم کار شاقی باشه.
اگرم نمیدونستم فقط نهایت کار 3-4 دقیقه بود.ولی ممنون.
مال همین جایی.
ایران.
و هر چی تو داری مطمئن باش منم میتونم داشته باشم و شایدم دارم.
ولی .....
پیرینسم تموم میشه مثل باقی بازی ها و به تاریخ میپیونده و چیزی که میمونه دوستیه.و رفاقت.
دوستی رو با یه همچین مطالبی به هم نزن.اقا رهام عزیز.

بای بای

آخرین ویرایش:
سلام

فونت رو حتما ميشه گير آورد.ت.تو سيدي شما باشه خوبه.

طرحت خيلي خوبه.ولي چرا گزينه ها اينقدر كم هست.يعني امكانات صفحه كم هست.

سلام

اول اينو بگم حق با محمد رضا هست.چون تاپيك بار اطلاعاتي مفيدي نداره.چون به اندازه اي كه سيدي فكر همه رو مشغول كرده واقعا از اخبار بازي قافل شديم.

خوب از اين به بعد من سعي مي كنم اعتدال رو رعايت كنم .به قول محمد رضا شايد اصلا كسي نخواد سيدي رو بگيره(مث خودش)برا همينم اصلا در اين تاپيك ديگه هيچچ حرفي غير از اخبار بازي زده نخواهد شد.

ولي يه چيزي رو هم بگم

محمد رضا جان

اگه انتقادي از نحوه عملكرد يه عده داري بهتره زياد رو تعصبات افراد مانور نديد...ديگه هر كسي يه احساسي نسبت به علايق خودش داره

پس اينجا كاملا قضيه ختم به خير ميشه...

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

عكس هاي جديدي از نسخه .POP.TOT براي موبايل

f9ef6t.gif

f9egpd.gif

f9egpu.gif

f9egxs.gif

f9egzn.gif

اره قفل که 100% بزنین خدایشش این همه زحمت کشیدین یه هویی یکی نیاد یه رایت ازش بزنه (اینجاست که باید بازی ساز ها رو درک کنیم (
فقط قفلش این قدر الکی نباشه که با کلون بشکنه ها یه قفل با حال و مستحکم. کلیدش هم بدین رهام قورت بده تا دیگه باز نشه
39.gif

نوشته شده توسط behzadr:
سلام

اول اينو بگم حق با محمد رضا هست.چون تاپيك بار اطلاعاتي مفيدي نداره.چون به اندازه اي كه سيدي فكر همه رو مشغول كرده واقعا از اخبار بازي قافل شديم.

خوب از اين به بعد من سعي مي كنم اعتدال رو رعايت كنم .به قول محمد رضا شايد اصلا كسي نخواد سيدي رو بگيره(مث خودش)برا همينم اصلا در اين تاپيك ديگه هيچچ حرفي غير از اخبار بازي زده نخواهد شد.

ولي يه چيزي رو هم بگم

محمد رضا جان

اگه انتقادي از نحوه عملكرد يه عده داري بهتره زياد رو تعصبات افراد مانور نديد...ديگه هر كسي يه احساسي نسبت به علايق خودش داره

پس اينجا كاملا قضيه ختم به خير ميشه...
سلام
من خوشبختانه با هیچ کدوم از دوستان مشکلی ندارم و نخواهم داشت.
از همین جا از طرفداران پیرینس معذرت میخوام(به خصوص اقا رهام و اقا بهزاد)
من فکر نمیکنم گفتم CD رو تهیه نمیکنم!!!!!!.اگر بتونم حتما میگیرم.
بازم ممنون
خوش بگذره.
موفق باشین و خسته هم نباشین.

بای بای

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or