Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

سلام
نمیخوام اینجا نفوس بد بزنم.
ولی اگه شما دوستان که دارین این همه زحمت میکشین و کلی عکسو اهنگو تم از بازی تهیه میکنین.
ولی اگه یوبی سافت باز ویرش گرفت که یه قفل بزاره روی این Pop3.این همه عکسو تفسیرو توضیح به چه دردی میخوره.
مثلا اینکه دارک پیرینس شلاقشو دور یه چیز میچرخونه و بعدش بقیه....
خب خیلی قشنگه.
ولی بقیش چی؟؟؟؟
با این جمله که نمیشه حسه اون کارو دید.باید توی بازی و جوش قرار بگیره تا حرف اقا رهامو درک کنی.
اگر همون بلایی که سر Sc اومد سر Pop3 هم بیاد که ما همه ول معطلیم.
من به نظرم بزارین این Cd رو وقتی بدین که از اومدن بازی مطمئن باشیم و هر کی بغل دست بازی یه Cd ی که شما دوستان تهیه کردید داشته باشه.
مگر نه اون Cd بیشتر میره رو اعصابمون تا اینکه مفید باشه.
این نظر من بودا.
بازم ممنون

بای بای

بهزاد جان به نظر من اگه بشه از قالب سايت اصلي استفاده کنيم خيلي عالي مي شه
ميتونيم از شماره ي 6 Cgemag هم اگه تغييرش بديم استفاده کنيم!!!
فقط اگه بشه حتما دکمه هامون دکمه هاي سايت اصلي باشه!!!
منوي زير هم منوي زير سايت اصلي چون خيلي خوشکلند
اين نظر من بود!!!!

سلام

چرا كه نه رهام جان.مطرح كن تا در مورد كمي بحث كنيم تا به روند بازي هم بپردازيم.

خوب نكته جالب در مورد هر دو شخصيت بازي سبك كشتن دشمنان هست.به قول وحيد شاهزاده تاريكي كه اصلا فقط نقش تعقيب و گريز رو داره و كمتر درگير ميشه

اما شاهزاده اصلي به جنگ هاي تن به تن بيشتر علاقه داره

در يكي از غكس ها نمايي از شهر بابل رو مي بينيم كه شاهزاده رو تخه چوبي ايستاده و شاهد سوختن شهر خودش هست

در نمايي ديگه اتاق شاهزاده خانمي رو داريم كه تصويري شبيه كالينا هست

اما!!!!!!! اما در جايي از عكس ها يه نكته نگران كننده وجود داره..اونم وجود و اثرات داهاكا هست و همچينين رد پايي از يه لشكر غير قايب شكست

تمام اين عكس ها واقعي هستن اما نكته تاريك و مبهم بازي هنوز مونده

چرا كه در جايي مي بينيم كه شاهزاده باز هم در حال فرار كردن از چيزي هست..اين بار اون دود غليظ دنبال او نيست....بلكه كوهي از آتش....

اينها مطالبي هست كه در مجله حتما خواهيد خواند با عكس هايي مهيج و ....

من خودم كه نوسينده هستم دچار هيجان شدم....پس تا انتشار مجله...

سلام

از نظرت ممنون

اين اولين سيدي در مورد اين بازي هست ولي آخرين نيست

در مورد تهيه بازي هم من خودم به شخصه مشكلي ندارم.در مورد قفل هم من هر روز به فرم رسمي بازي سر مي زنم ولي هنوز خبري از قفل نيست و همچنان همه چيز در حال طي شدن روال عادي خودش هست

اما حرف هاي شما هم جاي تفكر داره

ما اين سيدي رو فقط تقديم به علاقه مند هاي اين بازي مي كنيم.شايد اصلا اين بازي به دست هيچ كدام از ما نرسه.ولي ديدن اين عكس ها براي هيچ كدوم از ما خخالي از لطف نيست...

خوب رهام جان

هر نظري كه داري لطفا از طرحت كه روش كار كن و بعد عكسي بگير و در هر دو تاپيك بذار هم اين تاپيك و هم تاپيك خود مجله...اين جوري هم كار تو رو مي بينينم و هم بقيه نظر مي دن...منتظرم..

نوشته شده توسط behzadr:
سلام

در مورد تهيه بازي هم من خودم به شخصه مشكلي ندارم.در مورد قفل هم من هر روز به فرم رسمي بازي سر مي زنم ولي هنوز خبري از قفل نيست و همچنان همه چيز در حال طي شدن روال عادي خودش هست

اما حرف هاي شما هم جاي تفكر داره

ما اين سيدي رو فقط تقديم به علاقه مند هاي اين بازي مي كنيم.شايد اصلا اين بازي به دست هيچ كدام از ما نرسه.ولي ديدن اين عكس ها براي هيچ كدوم از ما خخالي از لطف نيست...
سلام
ممنون
ولی بازم یه چیزی بگم.
مگه اون موقع که بازی SC میخواست بیاد یوبی سافت توی بوق کرده بود که اهای اهای ما داریم این کارو میکنیم برین تو رویاهاتون SC بازی کنید.
یوبی سافت فعلا داره با کمال خونسری کل ما ها رو میزاره سر کار.
بعد از یک ماه دیگه که بازی اومد.همه ما باید بزنیم تو فرق سرمون که وای این یه بازی یوبی رو هم از دست دادیم.
دیدن عکس ها و تم ها و سایر زحمات شما خوبه.
ولی در کنار بازی.
اینکه من یه صحنه ای رو از بازی ببینیم وبعد یهو همون صحنه رو توی عکس های CD شما ببینم.
خوب اینه که ارزش داره.
من اگه 100 تا از این CD هم دستم باشه ولی نتونم خود بازی رو بکنم.
ببخشیدا.
من که حال نمیکنم.
باید در کنار بازی باشه تا اون حسو شوقو به ادم بده.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
در ضمن من تمام موزیک های بازی پرینس رو میتونم گیر بیارم.
یعنی گرفتنش کار 1-2 روزه.
چون من نمیخواستم برا خودم اقدامی نکردم.
هم شماره 1 و هم شماره 2
به طور کامل.
اگه دیدین به دردتون میخوره یه ندا یدین.
سه سوت تهیه میشه.

بای بای

سلام

موزيك ها حتما به درد مون مي خوره

در مورد چطور تهيه كردنش به هرهام مي سپارم باهات تماس بگيره و اگه دوست داشتي ما تو مجله ازشون استفاده مي كنيم

راستي حتما يه قسمت هم داريم كه از دوستاني كه با مجله همكاري مي كنن هم تشكر مي كنيم

پس شما به فكر تهيه كردنش حتما باش....

اما در مورد موضوع قفل دار بودن بازي

امين خودمونو كه مي شناسي

من هيچكي مث اون عشق بازي اسپلينتر نديدم.نهايت اون به مراد دلش رسيد و اورجينال بازي رو تهيه كرد.شايد ما هم نهايت به خاطر عشقمون به بازي به همين نتيجه برسيم....

من با سه نرم افزار كار كردم..auto run pro هم جز اون بود ولي كامل ترينش مربوط به نرم افزار مخصوص dvd rw خودم هست كه امكانات زيادي رو با درايورم داشت....

بهزاد جان خیلی قشنگ شده فقط من یه نظری دارم البته اگه بزرگترش رو میزاشتی خیلی خوب میشد.اما من فکر میکنم فونت prince of persiaاون بالا رو عوض کنی بهتر باشه نمیدونم والا.البته اگه یه عکس بزرگتر بزاری من میتونم بیشتر کمکت کنم.

سلام

علي جان خوشحالم كه نظر دادي

راستش من خودمو كشتم فونت مخصوص بازي رو پيدا نكردم.ولي گشتم شبيه اونو پيدا كردم.اگه فون خاصي مد نظرت هست حتما بگو

در مورد سايز هم چون در حالت تست هست امكان گذاشتن ديگر عكس ها هم هست

بعد هم گفتم اگه بقيه موافق باشن عكس پشت زمينه همين باشه حالا طرح ها و مدل هاي ديگه رو تغيير بديم

علي جان....كمي تغييرات دادم..با تغييراتش با سايز بزرگتر مي ذارم....اشكالي كه نداره؟

راستي فونت بازي پرنس رو نداري يا نمي شه گيرش آورد....من كه چشمام داره كنده ميشه...هر مي گردم كمتر پيدا مي كنم...

نوشته شده توسط behzadr:
سلام

موزيك ها حتما به درد مون مي خوره

در مورد چطور تهيه كردنش به هرهام مي سپارم باهات تماس بگيره و اگه دوست داشتي ما تو مجله ازشون استفاده مي كنيم

راستي حتما يه قسمت هم داريم كه از دوستاني كه با مجله همكاري مي كنن هم تشكر مي كنيم

پس شما به فكر تهيه كردنش حتما باش....

اما در مورد موضوع قفل دار بودن بازي

امين خودمونو كه مي شناسي

من هيچكي مث اون عشق بازي اسپلينتر نديدم.نهايت اون به مراد دلش رسيد و اورجينال بازي رو تهيه كرد.شايد ما هم نهايت به خاطر عشقمون به بازي به همين نتيجه برسيم....
سلام
برای تهیه کردنش هیچ مشکلی ندارم.شما موزیک هر بازی رو بخواین من میتونم تهیه کنم.بدون هیچ گون مشکلی.
الان کلی موزیک از بازی ها دارم.سری کاملشو.
برای تهیش باشه حتما اقدام میکنم.چشم.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
من خودم هم از این کارا کردم.یعنی تهیه بازی اوریجنال.کلی تو خرج افتادم.!!!!؟؟؟؟
ولی ایا پیرینس ارزش این کارو داره.
یه بازی که حتی مولتی هم نداره ادم حال مولتیشو ببره.
ولی خب پیرسنه دیگه.نمیشه از اسمش گذشت.
مگه قراره 10 بار بشینیم پیرینس تموم کنیم.
حداقل اقا امین اگه میتوننس و یه اینترنت خوب داشت میتونه مولتی بازی کنه SCو.
ولی این با پیرینس هم میشه این کارو کرد.
من میگم نه.

برا موزیک ها در خدمتم.میزارم تو برنامم.

بای بای

سلام

براي موزيك ها هم ممنون و هم منتظريم...روي قولت حساب مي كنم

براي ارزش داشتن يا نداشتن يه بازي

ببين من بازي هاي زيادي رو دوست دارم.شايد تو زندگيم براي بازي و صنعت اون تا حالا خيلي خرج كردم.ولي شوق و اشتياق بيشتر منو به اين سمت سوق ميده و من هر گز نه پشيمان شدم و نه ضرر كردم.چون كاري كردم كه دلم و خودم مي خواسته.اين بهترين دليل هست براي وقت و بها گذاشتن براي يه بازي كاملا معمولي كامپيوتري

خوب اينم يه جور هست ديگه....
wink.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or