Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

سلام به همه

اول يك خسته نباشيد به همه دوستاني كه زحمت ميكشن و مطالب و اطلاعات خوب خودشون رو در اختيار ما و بقيه ميگذارند از اين بابت من همينجا از همشون متشكرم.

بهزاد جان از دست من يا بهتره بگم ما دلگير نشو چون من واقع از لحاظ فكرى وضعيت خوبي ندارم و بقيه دوستان هم به نوعي درگير مسائل خوشون هستند اما با تمام اين اوصاف من هر روز انلاين ميشم و تمام تاپيك ها و پست هاي ارسال شده رو چك ميكنم و كاملا از وضيعيت تالار ها با خبر هستم اگر هم به نظر شما در اين پروژه از سمت ما كم كاري شده من همينجا از شما عذر خواهي ميكنم اما چند تا نقد هم به كار شما دارم.

اين كاري كه شما دوستان قصد انجامش رو داريد قابل تقدير و ستايشه و به نوعي يك حركت جديد براي معرفي بازي اما شما كه ميگين مديران حمايت نميكنند ايا درخواست كمكي رو كردين كه از طرف ما رد بشد ؟

يكي از دوستان به نام رهام در اخرين تماسي كه با من داشت گفت كه اقا بهزاد شما رو در جريان كار ميزاره اما تا به امروز كه اينطور نبوده و اگر هم اتفاقي رخ داده همه در اين تاپيك بوده و بس.من قبلا هم گفتم از اين كار استقبال ميكنم و سايت اماده همكاري با دوستان هستش.

موفق باشيد

يكي از دوستان به نام رهام در اخرين تماسي كه با من داشت گفت كه اقا بهزاد شما رو در جريان كار ميزاره اما تا به امروز كه اينطور نبوده و اگر هم اتفاقي رخ داده همه در اين تاپيك بوده و بس.من قبلا هم گفتم از اين كار استقبال ميكنم و سايت اماده همكاري با دوستان هستش

سلام

علي جان

از حمايتت يه دنيا ممنون.نمي دوني همين پستي كه دادي چه اثر مثبتي داره

همون طوري كه مي دوني من چند وقتي نبودم.برا همين هم به رهام اطلاع دادم كه نظر مديران رو جويا بشه.

خب يكي از مديران ارشد سايت هم شما هستيد كه مي تونستيد كمك شاياني به ما بكنيد

باور كن من هم خيلي گرفتار هستم.تنها فرمي رو كه تو اينترنت مي يام فقط و فقط همين هست.با اين حال علاقه من به دوستانم باعث ميشه كه هر جوري شده ارتباط خودمو با سايت قطع نكنم.

حتم داشته باش با حمايت مديران و سرزدن و آگاه شدن از خواسته هاي اعضا بچه ها هم بيشتر فعال ميشن و سايتي پويا تر خواهيم داشت

اين انتظار رو بايد همين طور دو طرفه داشته باشيم.
اميدوارم مشكلات شما هم هر چه زودتر مرتفع بشه دوست خوب من

موفق باشيم

بهزاد

نوشته شده توسط behzadr:
سلام

اولين طرح صفحه اصلي سيدي هم آماده شد.منتظر نظراتتون هستم...

f52kaf.jpg
بی نظیر شده :lol: ;) :D :D واقعا بهزاد جان زحمت کشیدی عکسش آدم را بی تاب می کند
راستی نسخه dvd هم درست مي كنيد :D

مي تونستيد

فكر كنم هنوز فرصت باشه
wink.gif

حتم داشته باش با حمايت مديران و سرزدن و آگاه شدن از خواسته هاي اعضا بچه ها هم بيشتر فعال ميشن و سايتي پويا تر خواهيم داشت

من خودم هميشه اين تاپيك رو چك ميكنم در خواست هاي خودتون رو ميتونيد از طريق pm ويا همين تاپيك به ما منتقل كنيد.

موفق باشيد

سلام سلام سلام
يک:بهزاد جدا 180 تي!!!!!!!!!
دو:وحيد جون وقتي با يهزاد طرفي انتظار هر چيزي رو بايد داشته باشي همون طوري وقتي تو بازي دات بود اخبارش باعث مي شد از تعجب يک لحظه دهن من بسته نشه!!!!
سه:يک عذر خواهي بايد بکنم که به بهزاد خبر ندادم از وقتي که اومده!!!
بهزاد جان من با حامد و علي جون صحبت کردم و هر دو موافقت خودشون رو اعلام کردند اما چون اونموقع اطلاعات دقيقي نداشتم گفتم خودت هم باهاشون جزئيات رو بگي اما تو رفته بودي و منم تو اون تايپيک 1000 تا پست در اين مورد دادم اما تو که نبودي!!!
چهار:علي جان از شما هم شرمنده و همچنين خيلي ممنون!!!
پنچ:خليل جون ايول خيلي باحال بود لينک اين عکس رو مي شه بدي؟؟؟چون شايد عکس هاي زيادي از لينکش گيرم بياد!!!چون مال تو Ign نيست!!!!!!!!!!!!!!!
شش:علي رضا جون بابا مرام بابا همشهري ايول دمت داغ!!!
هفت:بهزاد هميشه اميد داشته باش!!!!!!
هشت:وحيد جون اگه تريلر بازي ديگه اي هم مي خواهي بگو ها;)
نه:بهزاد و علي جون از فعاليتتون يک دنيا ممنون!!!!
10:فعلا خداحافظ

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
سلام سلام سلام
دو:وحيد جون وقتي با يهزاد طرفي انتظار هر چيزي رو بايد داشته باشي همون طوري وقتي تو بازي دات بود اخبارش باعث مي شد از تعجب يک لحظه دهن من بسته نشه!!!!
هشت:وحيد جون اگه تريلر بازي ديگه اي هم مي خواهي بگو ها;)

10:فعلا خداحافظ
بر منکرش لعنت
اگه بفرستي که يه دنيا ممنون ميشم اخه من يه کلکسيون دمو از بازيهاي مختلف جمع ميکنم
pop3-03.jpg

pop3-04.jpg

مثل اينکه شاهزاده تاريکي از زنجير براي قتل عام و فرار و قلاب کردن استفاده ميکنه

سلام وحيد جان
باشه من 3 تا سيدي تريلر جديد دارم برات رايت مي زنم(البته تکراري هاش رو جدا مي کنم)
اما يک سري تريلر هم از خيلي وقت پيش دارم ميزنم که خيرش رو ببيني!!!
قرار نبود ديگه همه عکس هارو بزاريم که;)
نکته اي هم که گفتي يک حرکت خيلي باحال من از دارک پرنس ديدم:
زنجير رو مي ندازه دور ميله ي وسط و شروع مي کنه چرخيدن و سر هرکي بين خودش و ميله هست رو.....
تازه با دقت که Dev ها رو گوش دادم خيلي چيز ها دستگيرم شد که حيف نميتونم اينجا بگم
مثلا همه فکر مي کردند که پرنس 3 از روي مصر ساخته شده در حالي که از روي مدينه ساخته شده!!!!!
حرکت هاي هم که گفتي تو Dev 4 قشنگ توضيح داده!!!!!!!!
خيلي جالب بيشتر نظريات من رو تو اين Dev ها خود يوبي سافت اعلام مي کنه مثلا همين که قبلا مي گفتم دارک پرنس سياست يوبي سافت هست براي دوست داران پرنس 2 و پرنس براي دوست داران پرنس 1!!!!!!!!
يک خبر خوب هم اينکه Dev ها تموم نشدند و 5 هم ميآد اما 5 آخريش هست!!!!!!!
به ياد داشته باشيد:
Prince Of Persia 3 Is The Final Bang Of Trilogy به قول خود شرکت;)

فكر كنم هنوز فرصت باشه

هميشه فرصت براي كار كردن با شما براي من غنيمت بوده علي جان

از اين به بعد هم هر كاري كه انجام ميديم دوست دارم بدون اطلاع ما شما نظر بدي.اين جوري هميشه احساس ميشه كه شما به صورت جدي به فعاليت اعضا توجه داري.

ولي اينقدر اين سيدي فكر منو مشغول كرده كه از جزييات بازي غافل شدم.

اين عكس هايي كه وحيد گذاشته كاملش 40 تا هست كه همه جديد هست.من نذاشتم كه گفتم با سيدي ارايه بشه.

علاوه بر اون موزيك ها و تم هاي پيشنهادي طرفدران بازي هم دان كردم.كه فكر كنم شنيدن اونها هم خالي از لطف نباشه.

از طرفي ديگه چون اين تاپييك اصلا مربوط به خود بازي فقط هست منم تاپيك رو بيشتر از اين منحرف نمي كنم.

سلام

براي موزيك متن اين صفحه اول يه موزيك زير خاكي گذاشتم.اين تم قرار بود كه در شماره 2 جز موزيك هاي اصلي باشه.ولي نشد.من هم گذاشتم رو صفحه اول...خيلي كلاس داره...

اما در مورد گزينه ها من چهار گزينه انتخاب كردم.اگه نظري هست بديد

از طريق نام بازي سنتر مستقيم به سايت و لوگوي بازي سنتر مي رسيد

يه لوگوي متحرك هم اضافه ميشه كه در مورد سايت و محصولات بعدي اطلاعات ميده

نام سيدي كه به نام خود بازي هست متحرك هست و از 6 رنگ تشكيل شده و تغيير شكل هم يكي ديگه از خصايص اون هست

خوب چند تا امكان ديگه هم بهش اضافه ميشه

حالا مونده نظرات دوستان....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or