Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

مي دوني چي شد...!!!
تو گفتي جايزه سيدي نيست....
فکر کردم داري به شوخي ميگي که حتما بزاريم(افعال معکوس;))
گفتم گاهي وقت ها خنگ مي شم
الان اون پست رو ويرايش مي کنم!!!!
ببخشيد شرمنده:o:o:o
اما بايد يک جايزه ي خوب بزاريم اما سيدي يک چيز ديگه هست چيزي که يوبي سافت بهش حسرت مي خوره!!!!!!!!!!

سلام

تمام عكس ها پوستري هست.از دمو هم نيست چون كيفيت عالي داره.....

حالا كجاشو ديدي رهام..عكس ها بازي پرنس 3 رو شمردم شد 180 تا...فكر كنم تا چند روز ديگه هم بيشتر بشه...

ميگم اين سريال هاي تلويزيوني هم تاثير بد مي ذاره
smile.gif

خوب برا جايزه گفتم كه بعدا بهت مي گم...

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
بهزاد اين عکس ها برام آشناست تو يکي از تريلر هاي Dev Deliver نشون نمي داد؟؟؟
بعضياش اره ولي فکر کنم مال بهزا خيلي با کيفيت باشه من که جا خوردم اخه هيچ جا هنوز نذاشتن

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
بابا بهزاد تو ديگه کي هستي!!!!!!!!!!!!!!!!
ايول خيلي باحال بودند
من خودم رو کشتم فقط يکي از اين عکس هارو با کيفيت پيدا کردم
دمت داغ!!!
منتظر سيديت هستم بي صبرانه وحيد جان!!!
بهزاد امضات من رو کشته من 5 صفحه قبل مسابقه ي امضا گزاشتم اما کسي شرکت نکرد بعد از Prince of Barare اونم راه مي ندازم اما به قول تو با جايزه!!!
وحيد تو هم که کارهات خرف نداره خودم رو واسه يم سيدي استثنائي ازت آماده کردم!!!
راستي دموهاي ديگه هم فرستادم
اميدوارم که خوشت بياد

نوشته شده توسط behzadr:
سلام

تمام عكس ها پوستري هست.از دمو هم نيست چون كيفيت عالي داره.....

حالا كجاشو ديدي رهام..عكس ها بازي پرنس 3 رو شمردم شد 180 تا...فكر كنم تا چند روز ديگه هم بيشتر بشه...
راستي بهزاد به نظرت اين همه عکس تو سي دي جا ميشه من که ميگم
سي دي تا خرخره پر ميشه
البته بهتره يه هماهنگي در مورد قيمت و پخش انبوهش کنيم
و سرمايه براي رايت از کجا بيارم به نظرتون بهتر نيست با مسعولان بازي سنتر يا بازيکده براي پخش صحبت کنيم

سلام

وحيد جان...در مورد رايت من مشكلي ندارم.در مورد هزينه خود روي سيدي ها حداقل هزينه حساب ميشه.ولي فكر نمي كنم تيراژ بالايي بخواد.وقتي حتي يه نفر از مديران بازي سنتر تا اينجا هيچ گونه حمايتي نكردن و حتي يه نظر هم ندادن چه انتظاري ميشه داشت!

با اين حال ما كار خودمونو مي كنيم.شايد اين تبادل اطلاعات براي هر كي نفع نداشته باشه براي ما سه نفر خوب بشه....من از كاري كه مي كنم راضي هستم .خوشحال ميشم كه دوستانم هم استفاده كنن.

در مورد فضا هم عكس ها حتما تكراري هست.به احتمال زياد سي دي شماره 1 رو فقط مختص شماره 3 بازي كنيم .اگه فضا كم بياريم....فكر كنم اين جوري هم بهتر بشه....

نوشته شده توسط behzadr:
سلام

وحيد جان...در مورد رايت من مشكلي ندارم.در مورد هزينه خود روي سيدي ها حداقل هزينه حساب ميشه.ولي فكر نمي كنم تيراژ بالايي بخواد.وقتي حتي يه نفر از مديران بازي سنتر تا اينجا هيچ گونه حمايتي نكردن و حتي يه نظر هم ندادن چه انتظاري ميشه داشت!

با اين حال ما كار خودمونو مي كنيم.شايد اين تبادل اطلاعات براي هر كي نفع نداشته باشه براي ما سه نفر خوب بشه....من از كاري كه مي كنم راضي هستم .خوشحال ميشم كه دوستانم هم استفاده كنن.

در مورد فضا هم عكس ها حتما تكراري هست.به احتمال زياد سي دي شماره 1 رو فقط مختص شماره 3 بازي كنيم .اگه فضا كم بياريم....فكر كنم اين جوري هم بهتر بشه....

انشالله اگه تموم شد من حداقلم شده با بازيکده هماهنگ ميکنم ولي اگه هم نشد چه بهتر چون

تبادل اطلاعات خيلي به سود ما شد

انشالله اگه تموم شد من حداقلم شده با بازيکده هماهنگ ميکنم ولي اگه هم نشد چه بهتر چون

خوب اين از كم لطفي مديران بازي سنتر هست كه به فعاليت اعضا خودش اهميتي نمي ده!!!!

با اين حال موفق باشيم

سلام علي جان

از لطفي كه داري ممنون.حتما مزاحمت خواهيم شد.به احتمال زياد همون cd ميشه.چون شايد بعضي از دوستان درايو مخصوص رو نداشته باشن.ولي حتما نسخه dvd هم خواهيم داشت.(چقدر اميدوارم من)

سلام به همه دوستان

من یه دو سه روز یبرام کار پیش امده بود نتوسنستم به سایت سر بزنم هنوز هنوز تمام صفحات مونده که نگاه کنم

ولی این یه عکس از پرنس رو تازه گیر اوردم امیدارم که تکراری نباشه

3060000000051338.JPG

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or