Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

سلام
ایول ایول ایول ایول
دم همتون داغ!!!!!!!!!!!!
1 خبر داغ تر براتون دارم
بهزاد برگشته!!!!!!!!!!!!!
farzadlion جان به خاطر تو هم شده نمی زارم به ایرانم حمله کنند بلکه خودم بهش حمله می کنم :exclaim: (شوخی بود ها!!!)
چون من ایران رو دوست دارم نه جایی که توشیم چون جایی که توشیم رو عاشقشم :cheesygri

قربون همتون
بچه ها بهزاد یک پیغام برام گزاشته منم می زارم اینجا که همه خوشحال شند!!!!!!!!!!
شرمنده كه بي خبر رفتم.تا حدود 2 هفته ديگه شايدم كمتر به جمع شماها ملحق ميشم.

در مورد سيدي هم همون موقع توضيح مي دم....
به افتخار اینکه بهزاد داره می آد می رم سعی می کنم مسئله رو حل کنم تو اون تایپیک;)

بچه ها میگن یک روسی ادعا کرده اسپلینتر سل 3 رو بالاخره کرک کرده و می تونه پرنس 3 هم کرک کنه حقیقت داره؟؟؟
منبع Gamespay لینک دقیق رو بعدا می دم;)

بچه ها اسپلینتر سل 3 اومده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ببخشید اگه از دنیای بازی ها عقبم اما سرزمین هم کرک کرده(اما کرکش مال همون روسه هست ها;))
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!×پس پرنس 3 هم کرک می شه خوشحال باشید×!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته اگه همین قفل رو داشته باشه

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
بچه ها اسپلینتر سل 3 اومده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ببخشید اگه از دنیای بازی ها عقبم اما سرزمین هم کرک کرده(اما کرکش مال همون روسه هست ها;))
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!×پس پرنس 3 هم کرک می شه خوشحال باشید×!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته اگه همین قفل رو داشته باشه
خبرت فوق العاده بود دست روسها درد نکند خیلی زحمت کشیدند . :) :) :) :) :cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri

سلام
مرسي خليل جان اما عکس مال نمايشگاه E3 و از اولين عکس هايي ب.د که اومده بود ها;)
اما با اين رزولوشن نداشتم ممنون!!!
من دارم صداي پاي سيدي خودمون رو ميشنوم من تقريبا (دقيقا)کارم تموم شده منتظر کار بهزاد و وحيد باشيد!!!!!!!

سلام

یه چند تا عکس قدیمی از پزنس قبل از یک هستش که برام خیلی جالب بود این پرنس بیشتر شبیه عرب هاست تا با پارسی ها
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
راستی یه متلب جدید از پرنس گیرم امده در اولین فرصت ترجمه میکنم میزارم همین جا

prince1.jpg
prince2.jpg
prince3.jpg

prince4.jpg
prince5.jpg
prince6.jpg

خليل جون حجم عکسم 1 مگ هست الانم با سرعت خونه نميتونم آپ کنم اگه رزولوشنم کم کنم نوشته ها خونده نمي شه چه کنم؟؟؟
بايد بزنم رو فلاپي از کافينت آپ کنم!!!

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه چند روزی بود بد جوری گرفتار شده بودم ولی بالاخره امروز تونستم یه سر به تای÷÷یک بزنم خوب داریم ÷یشرفت میکنیم!!!
راستی من چند تا عکس قشنگ از ÷رنس گیرم امده که تو سی دی میبینید
راستی رهام جان دیگه من اماده ام ادرسو بفرست تا فردا شنبه برات ارسال کنم و منم منتظر اون سی دیت هستم
و مقاله داره اماده میشه!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or