Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

مدرکی نمی خواد که شما یه بار بازی رو انجام بدید متوجه میشید ، از ریش عربی
پرنس تا قیافه وزیر و پدر پرنس و فرح ، حالا جدا از معماری های عربی و نوشته های عربی روی در و دیوارها .

از نظر شما که نتونستی Prince of Persia: Warrior Within را تمام کنی به نظرت خوب نبوده :laughing: یک مقدار در سایتها قبل از اینکه اینجا حرف بزنیم بگردیم ببینیم کدوم سری POP امتیاز بالایی کسب کرده بهترین سری POP > Prince of Persia: Warrior Within بود و شما به این میگی گیم پلی خوب که فقط باید از درو دیوار بری اینور اونور بعد میگی سری های قبل اصلا جالب نبودن شما بهتره یک بار دیگه سری های قبل را امتحان کنی بهد میفهمی حرفت کاملا اشتباه است

به نظر منم سری POP قبلی بعد از The Sands of time افت کرد.
یکی از دلایل به نظر من اینه که سیستم مبارزات WW نسبت به tsot تغییر کرده بود. از نظر من خشونت بازی الکی زیاد شده بود و اصلا از اون موسیقی های باحال tsot خبری نبود و موسیقی های تم غربی از جمله راک جاش رو ګرفته بود.اینم بګم که prince تو WW خیلی خشک و خشن شده بود.
البته این را هم بګم که من تمامی POP های قبلی رو در Hard تموم کردم.
جمله ی نهایی: خاطره ی خوش The sands of time هیج وقت از یادم نمیره.

رفیق داستان بازی با نقد و منبع و این حرفا خیلی فرقشه
مرسی که اشاره کردید:laughing:
این بار Ubisoft ،دوباره بازی رو به داستانای ایرانی خودمون برگردوند.می دونید دیگه ،داستان نبرد اهریمن و اهورامزدا مربوط به کتاب اوستا از زرتشت پیامبر ایرانی هست.
این حرف که منبعی نمی خواد اگه داستان رو فهمیده باشید. وگرنه تو تمام نقدا به داستانش اشاره شده.در مورد Prince of Persia های قبلی هم دور شدن از اسطوره های پارسی کاملا مشخص بود.نوشته های رو دیوار یکی از واضح تربن دلایل این موضوعه. البته تو این آخری هم قیافه Prince کاملا غربیه.

دو تا بازی قبلی به هیچ وجه نظر بازیبازا رو تامین نکرد و امتیازای پایینی آوردن، در واقع قبل از این بازی جدید ، بهترین بازی از این سری ، Price of Persia :Sand of Time بود و بعدیا اصلا داستان و Game Play خوبی نداشتن .
در اصل داستان و روال بازی بجای تاریخ Persia رفته بود بسمت داستان جنگآوری جنگجویان عرب!! ، این بار Ubisoft ،دوباره بازی رو به داستانای ایرانی خودمون برگردوند.می دونید دیگه ،داستان نبرد اهریمن و اهورامزدا مربوط به کتاب اوستا از زرتشت پیامبر ایرانی هست.
سلام.خوب یه جورایی نظر شخصی میتونه به حساب بیاد.چند تا دلیل هم دارم.
1.اگر به theme ایرانی بودن سری قبلی بخواهیم نگاه کنیم به نظر من SoT کلا باید بهش گفت Prince of arab دلایل هم خودتون بهتر از من میدونید،نمونه بارز > نوشته های عربی و لوکیشن هایی که بیشتر به زندگی عرب ها میخورن.
2.سری قبلی اصلا داستانی مربوط به یه کشور خاص مثل ایران نداشت...اسم کارگردان بازی هم یادم نمیاد ولی توی مصاحبه خودش قبل از لانچ PoP:T2T گفته بود داستان بازی مخلوطی از ایده های ذهنی خودم + داستان های هزار و یک شب + استفاده از بعضی از لوکیشن ها و دست ساخته های ایرانی که توی شماره های 2 و 3 بیشتر نمود داشتن
نونه های واضح > لوح های تخت جمشیدی که توی island of time دیده میشد(هر چند که کاملا بی ربط بود :دی)
استفاده از یکی از شهرهای قدیمی ایرانی و اون برج معروف توی babylon (اسمش چی بود؟) ولی کلا توی اون زمان بازم یه چیزایی از لوکشین های عرب نشان استفاده شده بود که بازم میگم به خاطر مخلوط شدن داستان بازی با یک داستان عربی هست و اینم اضافه کنید همه جای دنیا خیال میکنن ما هم عرب هستیم :دی(البته بدم فکر نمیکنن حداقل عرب پرست که هستند خیلی از افراد جامعه خوشحال ما :دی)

بعد در مورد امتیاز سخن بگیم،هر چند به نظر من خیلی قابل تایید نیست چون هر کسی ممکنه به یه بازی یه نمره بده برای مثال من به Pop بدم 10 شما بدی 1 پس به نظر من منبع خوبی برای خوب یا بد بودن بازی نیست ولی در کل یه مقایسه مینماییم :| (از سایت gamerankings)

خوب میانگین PoP:SoT نسخه PC این بوده > 88.6%
میانگین PoP:WW نسخه PC این بوده > 81.0% (به نظر خودم یه بازی که 6 ماه ـه ساخته شده عالیه،دلایل خاصی دارم که پایین ذکر میکنم)
میانگین PoP:T2T نسخه PC این بوده > 83.0%

بعد برای WW کلا ایده بازی عوض شد + گیم پلی بازی خیلی باز شد،یه سری Combo های زیبا به بازی اضافه شد که واقعا gameplay بازی رو زیبا کرده بودن،اکشن های بازی با توجه به سیستم مبارزه جدید خیلی قشنگ شده بود،فضای بازی با توجه به چیزایی که توی island of time قرار بود رخ بده خیلی تاریک طراحی شده بود،boss fight های خیلی جذاب و در گیر کننده ای داشت.

ولی کلا قبول دارم فضای SoT خیلی فانتزی تر بود و همون قدر فضای WW و T2T خشن.
کلا من هر 3 تاشون رو دوست دارم ولی از بین همشون WW رو به خاطر مدت زمان خوب گیم پلی ،گیم پلی روون،داستان جذاب + تعلیق های داستانی،Boss fight های در گیر کننده و موسیقی متن که گروه مورد علاقه ام Godsmack برای بازی درست کرده بودن و X مورد دیگه انتخاب میکنم :دی (نظر شخصی)
=====================================
این بازی رو هم وقتی تموم کردم نظر نهایی رو صادر میکنم :دی

هی..:biggrin1:
ما که هنوز باکس گیم رو هم ندیدم بازی نیومده دستم حال هیچی ندارم:( فک کن من هنو GTA رو هم ندیدم:biggrin1:
کلا من نظرم با جواد یکیه WW خیلی جذابتر از همه بود تا قبل اومدنش من تقریبا حدود 30 تا تریلرو تیزر از بازی دان کردم و واقعا از دیدنش لذت میبردم با اون ریتم سریعو جذاب من سه دور تمومش کرد بار سوم رو رفتم تا تونستم پایان دومو ببینم تا قبل از این که بازی به دستم برسه خیلی انتظارشو میکشیدم واقعا محشر بود هیچ وقت فراموشش نمیکنم شاید تو موقع تعطیلاتم دوباره تجدید خاطره کنم
ولی کلا سبک پاپ میتونه یه گیم فوق العاده بشه

درود بر شما دوستان گرامی
من از گرافیک بازی راضی بودم، همینطور از GamePlay. ولی از نظر داستان، حرکات آکروباتیک و ... سریهای قبلی بهتر بودن.
این یکی خیلی زود تموم شد، دشمنا رو خیلی راحت می شد شکست داد، درگیری با دشمنا زیادی یکنواخت بود، حرکات آکروباتیک توش خیلی کم بود، مراحل فکری به اون صورت توش نبود.
از همه مهمتر آخر بازی بود که من درست متوجه نشدم چی شد (مانند فیلمهای ایرانی هست که خوب شروع میشه بعد آخرش رو بهم میارن).

آخرش یه این شکل بود که: الیکا میمیره و بعد اون ولگرد برای اینکه الیکا رو زنده کنه میره درخت زندگی رو قطع می کنه! یعنی اهریمن دوباره آزاد میشه؟ اینهمه جون می کنن که اهریمن رو نابود کنن بعد که اسیرش کردن دوباره آزادش می کنن!!!
این بازی به احتمال خیلی زیاد قسمت دوم هم داره.

آخرین ویرایش:
درود بر شما دوستان گرامی

من از گرافیک بازی راضی بودم، همینطور از GamePlay. ولی از نظر داستان، حرکات آکروباتیک و ... سریهای قبلی بهتر بودن.
این یکی خیلی زود تموم شد، دشمنا رو خیلی راحت می شد شکست داد، درگیری با دشمنا زیادی یکنواخت بود، حرکات آکروباتیک توش خیلی کم بود، مراحل فکری به اون صورت توش نبود.
از همه مهمتر آخر بازی بود که من درست متوجه نشدم چی شد (مانند فیلمهای ایرانی هست که خوب شروع میشه بعد آخرش رو بهم میارن).

آخرش یه این شکل بود که: الیکا میمیره و بعد اون ولگرد برای اینکه الیکا رو زنده کنه میره درخت زندگی رو قطع می کنه! یعنی اهریمن دوباره آزاد میشه؟ اینهمه جون می کنن که اهریمن رو نابود کنن بعد که اسیرش کردن دوباره آزادش می کنن!!!

1000000 دفعه مدیران اینجا و در تایپک های دیگه گفتن آخر بازی را نگین شما بهتر بود قبل از پست دادن اینجا یک مقدار با قوانین آشنا می شدید

از نظر شما که نتونستی Prince of Persia: Warrior Within را تمام کنی به نظرت خوب نبوده :laughing: یک مقدار در سایتها قبل از اینکه اینجا حرف بزنیم بگردیم ببینیم کدوم سری POP امتیاز بالایی کسب کرده بهترین سری POP > Prince of Persia: Warrior Within بود و شما به این میگی گیم پلی خوب که فقط باید از درو دیوار بری اینور اونور بعد میگی سری های قبل اصلا جالب نبودن شما بهتره یک بار دیگه سری های قبل را امتحان کنی بهد میفهمی حرفت کاملا اشتباه است.
در مورد این حرفی که زدین میشه یک منبعی معرفی کنید تا ما هم بیشتر بهره ببریم؟
خب من همه عنوانهای سری POP رو از سال 1989 (که روی یه دیسکت 3.5 اینچ بود)بازی کردم، اینا که فقط ماله 5 6 ساله پیش بوده، همه رو هم تموم کردم ، خیلی قبل از اینکه شما بگی ، در ضمن راجع به در و دیوار هم که گفتی، POPکلا بازی Platforming هست ، اگه دوس نداری خب بازی نکن.

راستش بحث راجع به Game Play بازی یه مقدار به سلایق مختلف مربوطه ، اما راجع به دو تا بازی قبلی من فکر می کنم که مثل همیشه خوب بودن ، اما از نظر من در حد انتظار نبودن

راجع به داستان بازی جدید هم همونطور که دوستان گفتن دیگه منبع نمی خواد،اگر بازیو دیده باشی یا بررسی هاشو خونده باشی کاملا مشخصه که از اسامی زرتشت استفاده کرده(اورمزد و اهریمن) و قدرتهای اورمزد که باید بدست بیاری در طی بازی یا Spell های الیکا هم که فارسی گفته میشه ، همه خب دلیله دیگه،چرا جبهه گیری می کنی؟
درود بر شما دوستان گرامی

آخرش یه این شکل بود که :
؟؟؟
شما هم هنوز نیمده داری داستانو Spoil می کنی؟؟ ، دوست عزیز داستانو نباید لو بدی.

ویرایش: می تونید اینجا یه Interview از Gamespot رو ببینید(البته اینو خیلی وقت پیش دیدم) یا یکی دیگه رو از اینجا بخونید.بعدم بگم همونطور که می دونید اصولا سری POP صرفنظر از اسمش ،بر اساس یه داستان تاریخی صرف نیست که بگیم چرا واقع گرا نبوده، بلکه همونطور که قبلا هم دیدیم ترکیبی از اینا بوده که توی بازی جدید بارزتر شده.

آخرین ویرایش:
هر چند از نظر ضعف هاي تاريخي وحشتناكي داشت نسبت به شماره هاي قبل خيلي بهتر شده ولي كاش يكم بيشتر تحقيق مي كردن تا دست كم تو اين فارسي حرف زدن هاي اليكا واژه عربي نباشه. :|
از خود بازيش هم خيلي خوشم اومد. هر چند اكشنش خيلي كم شده ولي همون مبارزه هاي كم هم خيلي خوب از آب دراومدن. فقط حيف كه با GTA IV همزمان شد نميذاره يه ضرب تمومش كنيم. :D

سلام
بچه ها تو این بازی از کجا میشه رزولیشن تصویر و دیگر تنظیمات گرافیکی رو دستکاری کرد؟
یا علی مدد
توی فولدری که بازی رو نصب کردی باید بری داخل فولدر Luncher و فایل Launcher.exe رو اجرا کنی:

Prince of Persia/Launcher/Launcher.exe

سلام
بچه ها من یکمی گیج شدم. همون اولای بازی هستم و از درو دیوار درم بالا و پایین میرم و گخ گداری با یه آدم سیاه که مثل گرد باد از تو زمین در میاد میجنگم ولی همش دور خودم میچرخم و یه مسیر رو که طی میکنم نمیدونم چرا دوباره به همون جای اول میرسم.:confused:
یا علی مدد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or