دو تا بازی قبلی به هیچ وجه نظر بازیبازا رو تامین نکرد و امتیازای پایینی آوردن، در واقع قبل از این بازی جدید ، بهترین بازی از این سری ، Price of Persia :Sand of Time بود و بعدیا اصلا داستان و Game Play خوبی نداشتن .
در اصل داستان و روال بازی بجای تاریخ Persia رفته بود بسمت داستان جنگآوری جنگجویان عرب!! ، این بار Ubisoft ،دوباره بازی رو به داستانای ایرانی خودمون برگردوند.می دونید دیگه ،داستان نبرد
اهریمن و
اهورامزدا مربوط به کتاب اوستا از زرتشت پیامبر ایرانی هست.
سلام.خوب یه جورایی نظر شخصی میتونه به حساب بیاد.چند تا دلیل هم دارم.
1.اگر به theme ایرانی بودن سری قبلی بخواهیم نگاه کنیم به نظر من SoT کلا باید بهش گفت Prince of arab دلایل هم خودتون بهتر از من میدونید،نمونه بارز > نوشته های عربی و لوکیشن هایی که بیشتر به زندگی عرب ها میخورن.
2.سری قبلی اصلا داستانی مربوط به یه کشور خاص مثل ایران نداشت...اسم کارگردان بازی هم یادم نمیاد ولی توی مصاحبه خودش قبل از لانچ PoP:T2T گفته بود داستان بازی مخلوطی از ایده های ذهنی خودم + داستان های هزار و یک شب + استفاده از بعضی از لوکیشن ها و دست ساخته های ایرانی که توی شماره های 2 و 3 بیشتر نمود داشتن
نونه های واضح > لوح های تخت جمشیدی که توی island of time دیده میشد(هر چند که کاملا بی ربط بود

)
استفاده از یکی از شهرهای قدیمی ایرانی و اون برج معروف توی babylon (اسمش چی بود؟) ولی کلا توی اون زمان بازم یه چیزایی از لوکشین های عرب نشان استفاده شده بود که بازم میگم به خاطر مخلوط شدن داستان بازی با یک داستان عربی هست و اینم اضافه کنید همه جای دنیا خیال میکنن ما هم عرب هستیم

(البته بدم فکر نمیکنن حداقل عرب پرست که هستند خیلی از افراد جامعه خوشحال ما

)
بعد در مورد امتیاز سخن بگیم،هر چند به نظر من خیلی قابل تایید نیست چون هر کسی ممکنه به یه بازی یه نمره بده برای مثال من به Pop بدم 10 شما بدی 1 پس به نظر من منبع خوبی برای خوب یا بد بودن بازی نیست ولی در کل یه مقایسه مینماییم

(از سایت gamerankings)
خوب میانگین PoP:SoT نسخه PC این بوده > 88.6%
میانگین PoP:WW نسخه PC این بوده > 81.0% (به نظر خودم یه بازی که 6 ماه ـه ساخته شده عالیه،دلایل خاصی دارم که پایین ذکر میکنم)
میانگین PoP:T2T نسخه PC این بوده > 83.0%
بعد برای WW کلا ایده بازی عوض شد + گیم پلی بازی خیلی باز شد،یه سری Combo های زیبا به بازی اضافه شد که واقعا gameplay بازی رو زیبا کرده بودن،اکشن های بازی با توجه به سیستم مبارزه جدید خیلی قشنگ شده بود،فضای بازی با توجه به چیزایی که توی island of time قرار بود رخ بده خیلی تاریک طراحی شده بود،boss fight های خیلی جذاب و در گیر کننده ای داشت.
ولی کلا قبول دارم فضای SoT خیلی فانتزی تر بود و همون قدر فضای WW و T2T خشن.
کلا من هر 3 تاشون رو دوست دارم ولی از بین همشون WW رو به خاطر مدت زمان خوب گیم پلی ،گیم پلی روون،داستان جذاب + تعلیق های داستانی،Boss fight های در گیر کننده و
موسیقی متن که گروه مورد علاقه ام Godsmack برای بازی درست کرده بودن و X مورد دیگه انتخاب میکنم

(نظر شخصی)
=====================================
این بازی رو هم وقتی تموم کردم نظر نهایی رو صادر میکنم