Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

بچه ها اسن عکس هاي خليل خيلي توپ هستند مي خواين بزارم اينجا؟؟؟
بچه ها حالا من 1 کمي سرم شلوغ هست دليل نمي شه شما اسلوموشن شين!!!
بابا بجنبين!!!
مطلب عکس نظر زود باشين
من کلي سوال طرح کردم 1 جواب حتي ندادين
چقدر من رو 3 مي کنين :p
شما مشکل بهزادياليسم دارين من مطمئنم بر گرده روحيه ي شما هم بر مي گرده!!!
اما براي 10000 مين بار اگه بهزاد بياد اينجا ببينه چقدر پيشرفت کردين بيشتر خوشحال مي شه!!!
حالا بچه ها 1 سوال جدي:
من شماره ي بهزاد رو دارم اما روم نمي شه زنگ بزنم آخه هر چي باشه حتما يا مسافرت هست يا 1 کار مهمي داره نه نمي آد ديگه!!!
خلاصه اگه کسي زنگ مي زنه يک پيغام خصوصي به من بده!
حالا من ببينم تا 2-3 روز ديگه بر مي گرده يا نه;)

سلام بچه ها
همين الان يک ميل از سايت اصلي به دستم رسيده
اگه کسي مي تونه ترجمه کنه سريعا پيغام بده!
دز ضمن
منتظر کميک خيلي خنده دارم تو اون تايپيک باشين!!!

راستی دوستان این مقاله بعدی منه البته ناقص میزارم تا تو کف باشید!!!که تا دو روز دیگه تموم میشه
براي جلال و شکوه قدرتمندي امپراتوري پدر شاهزاده اصيل ايراني با نيروي ناگفته در يک ساعت شني و همان دانه هاي زيبا و نيرومند که وزير خاعن قول داد که وقتي ساعت شني باز شود در جهان بزرگترين شگفتي را نذاره کند اما ان نيروي اهريمني زنداني شده که جهان هستي را در وحشت ناگفته فرو ميبرد پس از ازادي نيري اهريمني شنهاي زمان تماتم موجودات (انسانها و حيوانات)در دام اين هيولاي اهريمني گرفتار شدند در اين زمان يک موجود زنده شبيه بد خواهي بي فکر را تعغيير شکل داد اما قرار نبود شاهزاده کنار رود....

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
سلام بچه ها
همين الان يک ميل از سايت اصلي به دستم رسيده
اگه کسي مي تونه ترجمه کنه سريعا پيغام بده!
دز ضمن
منتظر کميک خيلي خنده دارم تو اون تايپيک باشين!!!
بفرست به من ببینم چی کار میکنم

سلام

دوستان یه تلیر جدید از پرنس به دستم رسیده به علت پایین بودن سرعت خطم دانلودش نکردم
این هم لینک صفحه اصلی

http://games.softpedia.com/get/Trailer/Prince-of-Persia-The-Two-Thrones-Traile-4.shtml

این هم یه سایت هستش که فکر کنم به پرنس نمره داده 9.2 حالا دیگه نمی دونم جریانیش چیه

http://www.gamestats.com/objects/736/736164/#reviews

منم از پرنس خيلي خوشم مياد اخر بازيه ( ازGod Of War خيلي بهتره ) نظر من قسمت دومش از يكش خيلي بهتر بود سه هش كه ديگه ..........

از عكس هاي عاليتون خيلي ممنون مي خواستم اگه ممكنه يه سري بك گراند هم برام بزارين.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or