Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

درسته گرافیک پرنس 2 درسته خوب بود ولی به مراتب خالصی و فضای طبیعی 1 رو نداشت و این جوری القا میکرد که با استفاده از فضاهای بسته کیفیت کم تر هست
اتفاقا من خودم پرنس 2 رو بیشتر مورد علافه ام هست تا 1
فعلا
آره قبول دارم اما ايشالا 3 مخلوطي از هر دو هست(که هست!)
من دلم نمياد اون 2 تا تريلر رو نزارم چون فوق العاده قشنگ هستند و 3 دقيقه کامل بازي رو نشون مي ده!!!اما چه کنم بايد نگه دارم براي سيدي!

سلام منم تو بازيدات مصطفي خل بودم
اما اونجا نبايد r رو بزني ولي بايد خيلي سريع باشي خيلي و تمام نكته شنهاي زمان همينه سرعت و دقت اما توي نسخه دو اصل جنگ بود نه معما و سرعت در حالي كه بيش از 70% نسخه اول معما بود
درباره كشتن با خنجر هم بايد دفاع كني بعد بلافاصله خنجر بهشون بزني
من به شما ارادت خاصي داشتم;)
نه من خيلي راحت با زدن r بازي رو Slowmotion مي کنم و راحت مي پرم و بر مي گردم . طناب رو مي گيرم!
خوب اگه دقت کني ميبيني حد اقل 45% پرنس 2 هم معما بود!
از 55% بقيش هم 20% معما ي اسون بود و 5%هم معماي خيلي آسون بقيش هم يا خشونت بود يا خشونت+معما مثل مراحل فرار از دست داهاکا!
خيلي ممنون الان امتحان مي کنم!

راستشو بخواين فضولي نباشه در محضر بزرگانه پرنس منم دوشو ترجيح مي دم به يكش.هيجانش يه جورايي بهتره و از نظر كلي هم طبيعي تر از يكشه...
شما خودت از بزرگاني و من به شخصه نوکرتم;)
از نظر هيجان که خيلي خيلي خيلي 2 بهتر بود خشونتش هم حق داشت بابا Warrior Whitin بود ديگه از اسمش پيداست!
طبيعي تر هم بود اما چون فضاها تاريک بود نمي شد بهتر از اون ساخت و بنظر من هم بهتر از اون هيچ وقت هم ساخته نمي شه چون ديگه Warrior Whitin ساخته نمي شه!

بابا معرفت
البته رهام جان به جاش تو هم این وسط سود میبری!!!
قربونت وحيد جون
بچه ها اگه مي بينيد پست ها رو جدا جدا زدم تقصير از Firefox بود نمي دونم چرا درست نمي شد پس شرمنده:o
من براي سود اصلا کار نمي کنم و وقتي فکر مي کنم که با اين کارم باعث مي شم چند نفر ديگه هم از ديدن اين مطالب و تريلر ها لذت مي برند حاضرم بيشتر کار کنم!
وحيد جون کار من تقريبا تموم شد تو مي توني مقدمه و مطبي نويسي رو تا حدودي در بر بگيري؟
من برات پيغام مي زارم و ميگم که قسمت بندي فايل PDF چي هست و بعضي جاهاش رو به عهده ي خودت مي زارم و ممنون مي شم!
بعد تو مطالبت رو بفرست به من منم ويرايش مي کنم مطالب خودمم اضافه مي کنم ميفرستم براي بهزاد اگر هم دوست داري تو بفرست براي بهزاد اما تا نياد کاري نمي تونيم بکنيم چون بدون اون هنوز لنگ مي زنيم!
چون مطالبش خيلي خوبند اما شايد مجبور شيم 2 سيدي بزنيم!

بچه ها کسي از بهزاد خبر نداره؟
کار سيدي بهش نياز داره
لطفا اگه کسي مي شناستش بهش يک جوري اطلاع بده(تلفون يا E-Mail ) بگه يک سر بزنه اينجا!

بچه ها درست هست اين قدر از POP:WW خوب گفتم اما دليل نمي شه که از POP:SOT بدم بياد من تا قبل از ساخت POP:WW عاشقش بودم و هنوزم هستم!
اينم يک عکس از يکي از دشمناش وا سه اينکه نشون بدم هنوزم عاشقشم!
تا حالا اين عکس رو نديده بودم!
ببخشيد 1 کم بزرگه نتونستم نگه دارم واسه سيدي!
1047473940_original.jpg

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
بچه ها کسي از بهزاد خبر نداره؟
کار سيدي بهش نياز داره
لطفا اگه کسي مي شناستش بهش يک جوري اطلاع بده(تلفون يا E-Mail ) بگه يک سر بزنه اينجا!
فکر کنم 27 هفتم ÷یداش بشه چون گفته بود یه هفته بعد از 20 ÷یداش میشه

يک مسابقه ي خيلي جالب و خنده دار

سلام بچه ها
من همين الان تو سايت اصلي بازي بودم که پيش خودم گفتم بزار يک سر هم به مکانيک کميک بزنم که حالا پشيمونم چرا زور تر اين کار رو نکرده بودم ;)
براي کساني که تا حالا با مسابقات مکانيک کميم آشنايي ندارند يک سري تو ضيحاتي رو لازم مي دونم بدم(با ارزش پوزش از کساني که آشنايي کامل دارند)
کميک که همتون مي دونيد چي هست؟
مثل کميک هاي تن تن-هالک-بت من-سوپر من-و...
يک سري نقاشي هستند که يک جور هايي شبيه نمايشنامه هستند و با نقل قول ها و توضيحات نويسنده و ... دقيقا مثل فيلم عمل مي کنند!
و همه ي صدا ها و احساس ها هم با علاماتي ما نند: Bang-Bo0o0o0oM-Tagh-Dang-WoW-Ksahhhh-Tagh و ... هم بيان مي شند
اگه XIII رو بازي کرده باشيد منظورم رو مي فهميد!
اکتر کميک ها هم بيشتر جاهاشون نکات ظنز هم دارند!!!
خوب حالا اين مسابقه چجوري هست؟
اين مسابقه يک سري عکس هستند که از جاهاي مختلف بازي گرفته شده و با علامات نقل قول جا براي کميک کردن شما گزاشته!
اگر عکس ها رو ببينيد منظورم رو مي فهميد!
لطفا فقط تو اين مسابقه ديگه شرکت کنيد و باز من رو ضايع نکنيد!!!
من که خودم عاشق اين مسابقه هستم و منتظر جواب هلي خودم باشيد!
در مورد امتياز بندي هم هنوز خيلي فکر نکردم
فقط لطفا شما عکس هاي خودتون رو با سايز کوچيک تر آپ کنيد من با سايز اصلي آپ مي کنم که داستان نديسي براي شما راحت تر باشه!
اينم از عکس ها:
mc_page1_th.jpg

http://www.princeofpersiagame.com/us/ss/mc_page1.jpg لينک سايز اصلي

mc_page3_th.jpg

لينک سايز اصلي http://www.princeofpersiagame.com/us/ss/mc_page3.jpg

ايشالا مسابقه ي خوبي و خنده داري داشته باشيم!

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط qx_roham_xp:
قربونت وحيد جون
بچه ها اگه مي بينيد پست ها رو جدا جدا زدم تقصير از Firefox بود نمي دونم چرا درست نمي شد پس شرمنده:o
من براي سود اصلا کار نمي کنم و وقتي فکر مي کنم که با اين کارم باعث مي شم چند نفر ديگه هم از ديدن اين مطالب و تريلر ها لذت مي برند حاضرم بيشتر کار کنم!
وحيد جون کار من تقريبا تموم شد تو مي توني مقدمه و مطبي نويسي رو تا حدودي در بر بگيري؟
من برات پيغام مي زارم و ميگم که قسمت بندي فايل PDF چي هست و بعضي جاهاش رو به عهده ي خودت مي زارم و ممنون مي شم!
بعد تو مطالبت رو بفرست به من منم ويرايش مي کنم مطالب خودمم اضافه مي کنم ميفرستم براي بهزاد اگر هم دوست داري تو بفرست براي بهزاد اما تا نياد کاري نمي تونيم بکنيم چون بدون اون هنوز لنگ مي زنيم!
چون مطالبش خيلي خوبند اما شايد مجبور شيم 2 سيدي بزنيم!
خوب من میدونم منظورم سی دی که من برات میفرستم
چشم شروع میکنم به نوشتن و همین جا میزارم
منم منتظر بهزادم تا بیاد

بچه ها فقط چند تا نکته:
1.هر کس مي خواد تو اين مسابقه شرکت کنه حتما رو سايز اصلي کار کنه بعد آپ کنه با همون سايز اصلي
2.لطفا از اوردن کلمات زشت جدا خود داري کنيد!
3.استفاده از اصطلاح هاي محلي مجاز مي باشد!
4.به بقيه ي بچه ها هم اطلاع بدين از وجود اين مسابقه شايد در آينده با بازي هاي ديگه هم اين مسابقه رو ساختيم يا با عکس هاي ديگه ي پرنس!!!
5.پنج نداريم ;)
جايزه ي نفر اول يک نسخه ي مجاني از سيدي ما!اگر خواستيد بيشتر هم مي کنيم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or