Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

به نظر من که هیچی تو دنیا Pop:ww نمی شه چه گرافیک پایین باشه چه بالا چه 8.7 بگیره چه 11 از 10!!!
حرف حق رو باید از بچه شنوفت
45.gif

سلام بچه ها
بچه ها من امروز حدود 4000 تومان فقط پول کافی نت دادم + 5000 تو مان هفته ی پیش که عکس ها و تریلر های پرنس رو دارم برای سیدی با همه کیفیتی آماده کنم خلاصه سرم خیلی شلوغ هست!
این حرف ها رو نزدم که از خودم تعریف کنم فقط می خواستم بگم برای این هست که هی بد قو لی می کنم!
بچه ها لطفا برین اینجا و از طرف من دو تا تریلر جدید با عکس رو اینجا بزارید:
http://media.pc.ign.com/media/736/736199/vids_1.html
خیلی ممنون می شم اگه وقت داشتم خودم این کار رو می کردم!
اگر کمکی در پیدا کردن لینک مستقیم خواستید بگید حیف هستند اینحا نباشند!
اگر تا فردا عجله ندارید خودم می زارم اما خوشجال می شم شما بزارید!
در ضمن تریلر 40 مگا بایتی ای که تو سیدی می زارم رو خیلی نگاه کنید چون 3 بار تا 80 - 90 % رفت و ارور داد
بازم ببخشید

در مورد POP:WW هم بزارید یک چیزی بگم:
تو POP:SOT همش مد نظر طراحی صورت کارکتر ها و نور بود اما تو POP:WW بیشتر روی تهیه ی Wallpaper و امکانات و آکروبات ها!
واسه این هم که همه جا تاریک بود نور پردازی خیلی سخت بوده واسه همین نسبت به محیط هاش خیلی نمی شد عالی کار کرد(اون موقع که دووم 3 نبود!که نشون بده می شه)
اما اگه دقت کنیم و 1 بار دیگه بازی کنیم هممون می فهمیم که POP:WW خیلی خیلی خیلی بهتر بود(نظر من هست ها)
در واقع چون POP:SOT برای ما خاطره و نو آوری داشت خیلی عالی تو ذهنمون مونده اگه دوباره بازی کنید می فهمید که فقط خاطره و نو آوری داشته اما مخصوص زمان خودش بوده!
POP:WW هم مخصوص زمان خودش بود ها!!!
اما POP:TTT آخرینش هست مزخرف هم که بسازند مثل POP:SOT برامون خاطرش می مونه و واسه همین هممون میگیم خیلی عالی بود!
تازه بازم کلی نو آوری هم داره (سیاستی که تو POP:SOT بود)
در هر حال من منتظر E3 2007 یا 2008 هستم که اعلام می شه سری جدید پرنس به زودی!!!

درسته گرافیک پرنس 2 درسته خوب بود ولی به مراتب خالصی و فضای طبیعی 1 رو نداشت و این جوری القا میکرد که با استفاده از فضاهای بسته کیفیت کم تر هست
اتفاقا من خودم پرنس 2 رو بیشتر مورد علافه ام هست تا 1
فعلا

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
مزاح بود :p
بچه ها نگفتين عکس ها رو بزارم يا نگه دارم واسه سيدي؟؟؟
جاتون خالي ديروز 62% Prince Of Persia : Sands Of Time رو براي 4 مين بار رفتم رسيدم به اونجايي که دوبار رسيده بودم اما 1 ماه فکر کرده بودم رد نشده بود بازي رو ول کرده بودم:o
همون جايي که بايد R رو زد پريد رو دکمه برگشت دوباره رو طناب!!!
راستي دقت کردين وقتي همه ي Power ها پر هستند رايت کليک ر بزنيد بعد E چي مي شه;)
بچه ها چه جوري مي شه خنجر رو يک جا کرد تو بدنشون و نگه داشت تا با يک حرکت بميرن!!!
تو تريلر ها نشون داده مي شه منم شانسي يک بار شد اگه مي دونه کسي بگه
در ضمن به نظر من گرافيک و نورپردازي و طراحي شخصيت ها POP:SOT خيلي خيلي بهتر از POP:WW هست اما POP:WW آکروبات هاش و حرکت هاش و نو آوري هاش خيلي محشرش کرده به نظر شما گرافيک کدوم دقيق تر و بالاتر هست؟
در ضمن من فکر کنم ربطشون هنوز تعريف نشده هستند :cheesygri
سلام منم تو بازيدات مصطفي خل بودم
اما اونجا نبايد r رو بزني ولي بايد خيلي سريع باشي خيلي و تمام نكته شنهاي زمان همينه سرعت و دقت اما توي نسخه دو اصل جنگ بود نه معما و سرعت در حالي كه بيش از 70% نسخه اول معما بود
درباره كشتن با خنجر هم بايد دفاع كني بعد بلافاصله خنجر بهشون بزني

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط qx_roham_xp:
سلام بچه ها
بچه ها من امروز حدود 4000 تومان فقط پول کافی نت دادم + 5000 تو مان هفته ی پیش که عکس ها و تریلر های پرنس رو دارم برای سیدی با همه کیفیتی آماده کنم خلاصه سرم خیلی شلوغ هست!
این حرف ها رو نزدم که از خودم تعریف کنم فقط می خواستم بگم برای این هست که هی بد قو لی می کنم!
بچه ها لطفا برین اینجا و از طرف من دو تا تریلر جدید با عکس رو اینجا بزارید:
http://media.pc.ign.com/media/736/736199/vids_1.html
خیلی ممنون می شم اگه وقت داشتم خودم این کار رو می کردم!
اگر کمکی در پیدا کردن لینک مستقیم خواستید بگید حیف هستند اینحا نباشند!
اگر تا فردا عجله ندارید خودم می زارم اما خوشجال می شم شما بزارید!
در ضمن تریلر 40 مگا بایتی ای که تو سیدی می زارم رو خیلی نگاه کنید چون 3 بار تا 80 - 90 % رفت و ارور داد
بازم ببخشید
بابا معرفت
البته رهام جان به جاش تو هم این وسط سود میبری!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or