Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

راستی دوستان وجود باغ معلق بابل در بازی تایید شد که به نظر میاد بر زیبایی های بازی بیفزاید
ej8xgk

راستی دوستان وجود باغ معلق بابل در بازی تایید شد که به نظر میاد بر زیبایی های بازی بیفزاید
جالبه!
فقط میشه یه عکس بزرگ از باغ معلق بزارین چون من نمیدونم تو گوگل چی سرچ کنم تا این باغ رو نشون بده یعنی نیمدونم چی سرچ کنم

يک توصيه اخلاقي بهداشتي:
خرما بريز نون بريز دوشاخه رو نزن تو پريز!!!
يک وقت دستت مي شه جيز!
بکن تو رست خيز و با يک حرکت نون خرمايي رو بزار رو ميز!!!
اونم تو خرم شهر رو ميز خرمايي رنگ!!
63.gif
63.gif

اون سعید اومد همه چیز رو قاطی کرد و گفت نان خرمایی ولی نگفتی به نان خامه ای چه ربطی داره؟
59.gif

سلام
يه سوال داشتم مي خواستم بدونم سيوهاي POP WW كجا ريخته ميشه؟آخه كلي بازي كردم بعد از اينكه ويندوز نصب كردم ديدم سيوهام پريده :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim:

مزاح بود :p
بچه ها نگفتين عکس ها رو بزارم يا نگه دارم واسه سيدي؟؟؟
جاتون خالي ديروز 62% Prince Of Persia : Sands Of Time رو براي 4 مين بار رفتم رسيدم به اونجايي که دوبار رسيده بودم اما 1 ماه فکر کرده بودم رد نشده بود بازي رو ول کرده بودم:o
همون جايي که بايد R رو زد پريد رو دکمه برگشت دوباره رو طناب!!!
راستي دقت کردين وقتي همه ي Power ها پر هستند رايت کليک ر بزنيد بعد E چي مي شه;)
بچه ها چه جوري مي شه خنجر رو يک جا کرد تو بدنشون و نگه داشت تا با يک حرکت بميرن!!!
تو تريلر ها نشون داده مي شه منم شانسي يک بار شد اگه مي دونه کسي بگه
در ضمن به نظر من گرافيک و نورپردازي و طراحي شخصيت ها POP:SOT خيلي خيلي بهتر از POP:WW هست اما POP:WW آکروبات هاش و حرکت هاش و نو آوري هاش خيلي محشرش کرده به نظر شما گرافيک کدوم دقيق تر و بالاتر هست؟
در ضمن من فکر کنم ربطشون هنوز تعريف نشده هستند :cheesygri

آخرین ویرایش:
جدا هفت باغ بابل هم هست!!!!
در مورد ! هم بايد بگم من از
;) و :o و يقيه ي اسمايل ها و WoW و عجب و جدا و... فاکتور مي گيرم و به جاشون ! ميگم و هر چي !!!! بيشتر باشه نشونه ي اهميت بيشتر هست!!!!!!!

سيو هات پريده!!!
مگه مي شه؟
تو جايي که بازي رو نصب کردي قسمت Profiles حالا تا کجا رفته بودي؟بگو سيو تا همون جارو بهت بدم;)البته اگه مال خودم رو پاک نکرده باشم :p

جالبه!
فقط میشه یه عکس بزرگ از باغ معلق بزارین چون من نمیدونم تو گوگل چی سرچ کنم تا این باغ رو نشون بده یعنی نیمدونم چی سرچ کنم
اين دفعه اي رفتي گوگل سرچ کن Behzadr ببين کجاست بگو بر گرده اينجا همه منتظرشن ;)

سيو هات پريده!!!
مگه مي شه؟
تو جايي که بازي رو نصب کردي قسمت Profiles حالا تا کجا رفته بودي؟بگو سيو تا همون جارو بهت بدمالبته اگه مال خودم رو پاک نکرده باشم
رهام جان اگه منظورتPOPWWprofiles هست اون رو قبلا برداشتم الان هم دوباره سر جاش كپي كردم ولي نميشه؟؟؟

زياد جلو نرفته بودم تا اونجايي كه بايد با اون زنه كه تو كشتي باهاش مبارزه مي كني روبكشي براي بار دوم يا سوم دقيقا يادم نيست حتي اسم اوني رو كه بايد بكشم هم يادم رفته بعد از اينكه ويندوز نصب كردم وبعدش بازي رو نصب كردم دچار اين مشكل شدم نزديك به سه ماهه كه ديگه بازي نكردم!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or