Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

syt1s6.jpg

سلام
راستی بچه ها چرا قسمت گالری سایت که مربوط به پوستر های بازی هست چرا اینقدر کم پوستر داره
خلیل جان فکر می کنم مسوول باشه....از پوسترهایی که ما داریم تو این تاپیک می ذاریم به درد نمی خوره

وحید جان تو رو خدا از http://www.imghosted.com استفاده کن×!!!!
برای من می اد......فکر کنم ISP تو مشکل داره رهام جان
بهزاد جان بعدا جواب شما رو هم می دم برای شایان هم یک مشکل بزرگ اتفاق افتاده بچه ها....
چرا هر چی خبر بد در مورد بچه ها به تو اول می رسه؟

خودمم نمی دونم×!!!!
شایان جان مشکلشون سخت افزاری هست و فعلا به همین علت کمی دپرس شدند منم اگه جاش بودم 2 هفته آن نمی شدم×!!!!
اما اون سایت برای من فیلتر هست مشکلم اینه........

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
سلام سلام سلام
چشم از قضیه ی رسانایی می آم بیرون اما چند نکته
1.وحید جان اسم ShvIRUS عزیز شایان هست:razz:
2.ببینید اسم قسمت دوم پرنس چی بود؟؟؟
Warrior Whithin به معنای جنگجوی درون×!!!!
پرنس وقتی که شن های زمان رو با خنجر باز کرد به نفرین اون ها آلوده شد و چون رسانا بود(که بعدا توضیح می دم) تبدیل به اهریمن نشد فرح هم چون می دونست چه اتفاقی می افته نه چون گردنبند داشت×!!!! شایدم رسانا بود.......پس داشتن خنجر و گردنبند هیچ ربطی ندارند اگر ربط داشتند تو بازی گفته می شد این یک باورغلط بود که از اول تو فکر ما بود برای اثباتش هم چرا در نسخه ی سوم پرنس وقتی نه مدال داشت نه خنجر نه گردنبند اهریمن نشد؟؟؟؟؟(بعدا راجع به این ها بحث می کنیم)
بریم سر بحث خودمون هدفم این بود که به اسم بازی دقت کنید تا حالا دقت کرده بودید که این می تونه این پیام رو داشته باشه که نه مدالی وجود داره نه جزیره ای و نه داها کایی×!!!!
ببینید به حرف های پیر مرد توجه کنید.....پرنس چون نفرین شن های زمان اون رو گرفته بود مدام یا کابوس هایی میدید یا واقعا داهاکایی که وجود نداشت اون رو تعقیب می کرد×!!!!
دمویی که پرنس فرار می کرد رو به خاطر بیارید پرنس در حال فرار بود اما داهاکا ی ناقص دنبال اون بود از جنس دود×!!!!!!
پرنس ما داهاکا یعنی مرگ خودش رو ساخت اگر کامل ساخته می شد می تونست پرنس رو نابود کنه پس به حضور پیر مرد پیش گویی رفت که با کورکردن چشمهاش چشم درونش رو باز کرده بود و خواست به جزیره ی زمان بره و سازنده ی شن ها رو منصرف کنه اما هیچ کدوم این ها وجود نداشت در درون پرنس بود×!!!!پرنس اون ها رو خلق کرد به نظر من از بعد از دیدن اون کابوس آخر دیگر همه ی پرنس تو توهم بوده پس مدالی هم وجود نداشته اگر هم بوده تو خیالات پرنس تبدیل به طلسم می شه×!!!!!
درکش خیلی سخت هست و باید خیلی روش فکر کنم اما تا حدودی درست از آب در میاد البته می شه گفت جنگجوی درون اشاره به دارک هم داره که خیلی احتمالش کم هست چون به ذهن هیچ کس اسم دارک پرنس هم نمی رسید
رهام ديگه با اين فرضيه شما اون داستان هماسي پرينس هم از بين رفت
ببين اين فرضيه اشتباه چون واقعا پرينس به جزيره زمان سفر ميکنه و با داهاکا مبارزه ميکنه و داهاکا يک موجود يا حيوان وحشي بود که فقط کارش مجازات بود ميشه گفت يه جورايي مثل غول براي شنهاي زمان بود ولي وطيفه کاريش فرق ميکرد اين نگهبان بود پس پرنس واقعا به جزيره زمان سفر ميکنه

ببين اين فرضيه اشتباه چون واقعا پرينس به جزيره زمان سفر ميکنه و با داهاکا مبارزه ميکنه و داهاکا يک موجود يا حيوان وحشي بود که فقط کارش مجازات بود ميشه گفت يه جورايي مثل غول براي شنهاي زمان بود ولي وطيفه کاريش فرق ميکرد اين نگهبان بود پس پرنس واقعا به جزيره زمان سفر ميکنه
بله...درسته اون فرضیه نوعی تخیل گرایی ضد داستان اصلی بازی رو تداعی می کنه
نقش داهاکا از همان اول کاملا واقعی بوده و وجود خارجی نداشته....
میشه گفت که این طلسم تنها برای پرنس نبوده///...بلکه برای تمام باز کننده های شنهای زمان بوده(مثل مهاراجا)

نوشته شده توسط behzadr:
بله...درسته اون فرضیه نوعی تخیل گرایی ضد داستان اصلی بازی رو تداعی می کنه
نقش داهاکا از همان اول کاملا واقعی بوده و وجود خارجی نداشته....
میشه گفت که این طلسم تنها برای پرنس نبوده///...بلکه برای تمام باز کننده های شنهای زمان بوده(مثل مهاراجا)
افرين ـــــ کاملا با حرفت موافقم
درست يه جورايي بچه ها داشتن رو به تخيلات خودشون ميرفتن

البته هنوز نظریه ی شما و بهزاد جان خیلی از داستان بیشتر به دور هست ها.......
آخه شما ها می گید اون مدال از کجا اومده(وقتی یک چیزی رد میشه که چیز بهتری جایگزین بشه;))

من نشنیدم بهتر هست زودتر پستت رو ویرایش کنی لینک بزاری می دونی که موتور گیری هست×!!!!;)
چون در این صورت باید همه جا پخش شه Star force کرک شد
اما من یک خبر عجیب دارم
Interview مال IGN این نسخه رو دیدم چیز هایی داشت که اصلا در بازی کرک شده ی ما نبود×!!!!
منظورم از کرک شده دزدی هست
برای مثال شما در بازی وقتی کسی رو می کشتید نصف می شد؟؟؟یا سرش جدا می شد؟؟؟؟
اگه بشه از مدیا پلیر عکس بگیرم همتون کف می کنید×!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or