Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

داستان که مشکل زیاد داره اما اگه قضیه ی رسانا نا رسانا رو مطرح مکیم دلیل وجود دارک پرنس و زنجیر معلوم می شه×!!!چون با زنجیر به یک نارسانا متصل بوده و ....
رهام جان این قضیه رسانا و نا رسانا دیگه چی صیغه ای هست؟
بعد هم خواسته بودیم که بحث رو به بیراهه نبریم......

سلام همين جزيات هست که بايد مهم جلوه داده شود بهتره بچه ها اول تکليف اين مداليون پرنس را مشخص کنيم براستي خودم تا حالا زياد تو نخش نرفته بودم رهام جان اصلا مقاله من هيچ ربطي به اين موضوع نداره
ببين يه جورايي هم ميشه حق رو به اقاي شروين داد و هم به بهزاد و خودم نظريه بهزاد هم ميتونه جالب باشه و همچنين شروين هم يه جورايي جالب ميگه
اما به نظرتون اگر مداليبون از فرح به شاهزاده نرسيده خوبميشه اين فرضيرو عنوان کرد که ان مداليون داراي نيرويي جزءي از شنهاي زمان باشه که خود شاهزاده بعا از جريان قسمت اول بازي به دست اورده يا درست کرده باشه

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
سلام
داستان که مشکل زیاد داره اما اگه قضیه ی رسانا نا رسانا رو مطرح مکیم دلیل وجود دارک پرنس و زنجیر معلوم می شه×!!!چون با زنجیر به یک نارسانا متصل بوده و .....

ببين رهام جان فعلا از نخ اين رسانا بيا بيرون فعلا بحث مداليون ولي هر چه باشه يکي از دليهاي که شاهزاده الوده شد همون زنجير بود

سلام
ببین یه نکته دیگه رو هم میشه عنوان کرد
مگه شاهزاده درگیر شنهای زمان نیست
پس میشه گفت جسم او از اول گرفتار به این طلسم بوده....چه بدون سند و چا با سند
سند فقط یه وسیله بوده برای بازی با زمان
زمانی که شاهزاده این طلسم رو آزاد کرده تمام جسم او هم از همون اول دو گانه شده(تا اون موقع هم فرصتی نبوده که نیمه تاریکی او بیرون بیاد) پس مدال هم می تونست یه نوع وابستگی برای او ایجاد کرده باشه
همون طوریکه نسبت به وجود افراد امپراطور مدال واکنش نشون داد( توی کشتی)

راستي بچه ها تا به قد پرنس فکر کرده بوديد اينرو قرار بود تو مقاله هام بزارم استديو oxmax سازنده ماکت پرنس بوده و قد پرنس تو اين ماکت در حدود ۱۸۵ سانتي متر است بس ميشه نتيجه گرفت قد شاهزاده ايراني در حدود ۱۸۵ سانتي متر ميباشد
g_prince2figurneu.jpg

نوشته شده توسط behzadr:
سلام
ببین یه نکته دیگه رو هم میشه عنوان کرد
مگه شاهزاده درگیر شنهای زمان نیست
پس میشه گفت جسم او از اول گرفتار به این طلسم بوده....چه بدون سند و چا با سند
سند فقط یه وسیله بوده برای بازی با زمان
زمانی که شاهزاده این طلسم رو آزاد کرده تمام جسم او هم از همون اول دو گانه شده(تا اون موقع هم فرصتی نبوده که نیمه تاریکی او بیرون بیاد) پس مدال هم می تونست یه نوع وابستگی برای او ایجاد کرده باشه
همون طوریکه نسبت به وجود افراد امپراطور مدال واکنش نشون داد( توی کشتی)

البته اين فرضيه يکم اشکال داره اونم اين که شاهزاده از اول گرفتار اين طلسم نبوده مگر بعد از بازکردن شنهاي زمان تمام بدبختيها بعد سراغ اون نيومد فرضيه جالبي بود يهخ جوراي اگه همين طور ادامه بديم به نتيجه ميرسيم

راستي بچه ها تا به قد پرنس فکر کرده بوديد اينرو قرار بود تو مقاله هام بزارم استديو oxmax سازنده ماکت پرنس بوده و قد پرنس تو اين ماکت در حدود ۱۸۵ سانتي متر است بس ميشه نتيجه گرفت قد شاهزاده ايراني در حدود ۱۸۵ سانتي متر ميباشد
عکسی که گذاشتی فیلتره...نمی یاد وحید جان
البته اين فرضيه يکم اشکال داره اونم اين که شاهزاده از اول گرفتار اين طلسم نبوده مگر بعد از بازکردن شنهاي زمان تمام بدبختيها بعد سراغ اون نيومد فرضيه جالبي بود يهخ جوراي اگه همين طور ادامه بديم به نتيجه ميرسيم

پسر دمتون گرم یک هفته نبودیم چه کردید
بهزاد جان دمت گرم
من یک پیشنهاد داشتم این حرف هارو به کمک شایان جان توی فروم خود پرنسم بزاریم ببینیم اونها چی مین ؟؟؟

خدانگهدار

بچه ها یک سوال داشتم مگه نمیگفتن وزیر با خوندن ورد باعث شد خودش چیزی نشه و کسی که خنجر را داشته باشه و کسی که گردنبند را می تونه حاکم بشه پرنس که خنجر رو داشت و بعدم گردنبند رو چرا موجودات باز هم بهش حمله میکردن ؟

خدانگهدار

swzqlj.jpg

نوشته شده توسط Miesam:
بچه ها یک سوال داشتم مگه نمیگفتن وزیر با خوندن ورد باعث شد خودش چیزی نشه و کسی که خنجر را داشته باشه و کسی که گردنبند را می تونه حاکم بشه پرنس که خنجر رو داشت و بعدم گردنبند رو چرا موجودات باز هم بهش حمله میکردن ؟

خدانگهدار

به خاطر اين که خود شاهزاده باعث ازاد شدن ان اهريمن طلسم شده بود بعد مگر نميگي وزير ورد خونده بود خوب اون يه جادوگر بود بس احتمال حمله بهش کم بود

من یک پیشنهاد داشتم این حرف هارو به کمک شایان جان توی فروم خود پرنسم بزاریم ببینیم اونها چی مین ؟؟؟
به غیر این فرم که دیگه فرمی دیگه توی سایت نداریم...منظورم این تاپیک هست!!!

سلام سلام سلام
چشم از قضیه ی رسانایی می آم بیرون اما چند نکته
1.وحید جان اسم ShvIRUS عزیز شایان هست:razz:
2.ببینید اسم قسمت دوم پرنس چی بود؟؟؟
Warrior Whithin به معنای جنگجوی درون×!!!!
پرنس وقتی که شن های زمان رو با خنجر باز کرد به نفرین اون ها آلوده شد و چون رسانا بود(که بعدا توضیح می دم) تبدیل به اهریمن نشد فرح هم چون می دونست چه اتفاقی می افته نه چون گردنبند داشت×!!!! شایدم رسانا بود.......پس داشتن خنجر و گردنبند هیچ ربطی ندارند اگر ربط داشتند تو بازی گفته می شد این یک باورغلط بود که از اول تو فکر ما بود برای اثباتش هم چرا در نسخه ی سوم پرنس وقتی نه مدال داشت نه خنجر نه گردنبند اهریمن نشد؟؟؟؟؟(بعدا راجع به این ها بحث می کنیم)
بریم سر بحث خودمون هدفم این بود که به اسم بازی دقت کنید تا حالا دقت کرده بودید که این می تونه این پیام رو داشته باشه که نه مدالی وجود داره نه جزیره ای و نه داها کایی×!!!!
ببینید به حرف های پیر مرد توجه کنید.....پرنس چون نفرین شن های زمان اون رو گرفته بود مدام یا کابوس هایی میدید یا واقعا داهاکایی که وجود نداشت اون رو تعقیب می کرد×!!!!
دمویی که پرنس فرار می کرد رو به خاطر بیارید پرنس در حال فرار بود اما داهاکا ی ناقص دنبال اون بود از جنس دود×!!!!!!
پرنس ما داهاکا یعنی مرگ خودش رو ساخت اگر کامل ساخته می شد می تونست پرنس رو نابود کنه پس به حضور پیر مرد پیش گویی رفت که با کورکردن چشمهاش چشم درونش رو باز کرده بود و خواست به جزیره ی زمان بره و سازنده ی شن ها رو منصرف کنه اما هیچ کدوم این ها وجود نداشت در درون پرنس بود×!!!!پرنس اون ها رو خلق کرد به نظر من از بعد از دیدن اون کابوس آخر دیگر همه ی پرنس تو توهم بوده پس مدالی هم وجود نداشته اگر هم بوده تو خیالات پرنس تبدیل به طلسم می شه×!!!!!
درکش خیلی سخت هست و باید خیلی روش فکر کنم اما تا حدودی درست از آب در میاد البته می شه گفت جنگجوی درون اشاره به دارک هم داره که خیلی احتمالش کم هست چون به ذهن هیچ کس اسم دارک پرنس هم نمی رسید

آخرین ویرایش:
تذکر مهم

دوستانی که در این تاپیک فعالیت می کنند از زدن پست های پشت سر هم سعی کنند خودداری کنند.اگر هم زمانی که پست میکنید مطلبی را فراموش کردید می توانید پست خود را ویرایش کنید.

با تشکر

دمویی که پرنس فرار می کرد رو به خاطر بیارید پرنس در حال فرار بود اما داهاکا ی ناقص دنبال اون بود از جنس دود×!!!!!!
بهتره که زیاد به این دموها اعتماد نکنید......تجربه اینو ثابت کرده حداقل در مورد این بازی
درکش خیلی سخت هست و باید خیلی روش فکر کنم اما تا حدودی درست از آب در میاد البته می شه گفت جنگجوی درون اشاره به دارک هم داره که خیلی احتمالش کم هست چون به ذهن هیچ کس اسم دارک پرنس هم نمی رسید
این معقولانه تر هست.....که دورن خود شخصیت دو گانگی ایجاد بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or