Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

بازی شاهزاده ایرانی 4 ساخته میشه ولی بازی Assassin's Creed یه بازی کاملا مستقل است.
تا اونجا که من میدونم شنهای زمان یه سه گانه بود .... به هر حال چن تا لینک از pop4 که انقد میگید بذارید بد نیست .... خود من تو گیم اسپات و ign سرچ کردم هیچی خبری نبود

اوخ اوخ اینجا چه خبره ؟؟؟؟ اهم اهم
Assassin's Creed = Prince of Persia 4 ???????????????؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه خنده دار تز از این ندیده بودم والا اون از افشای حقایق دو گیگابایتی که معلوم شد شایعش مال 2 سال پیشه اینم که دیگه نوبرشه بابا بس کنین
من و بهزاد و خلیل و بقیه ی بچه های قدیمی 150 صفحه همه جوره پست زدیم اما اینجوری شو ندیده بودم:biggrin1:
در مورد داستان که من نوشتم فکر کنم حدود 50 صفحه پیش و همون باعث جنگ دارینوس و بازی سنتر و فقل شدن تایپیک واسه چندین ماه و ترک کردن چند تا از اعضا من جمله خودم از بازی سنتر شد که بماند
اما خبر جدیدی که توی اخبار بود گفتم نقل قول کنم اینجا که اگه خواستین روش بحث کنیم
شايعه : اطلاعات جديد از Prince of Persia 4

--------------------------------------------------------------------------------

يه نفر تو بلاگش ادعا کرده که اين بازی که نامش Prince of Persia : Ghosts of the Past هست ، يه Prequel هست و داستانش قبل از Sands of Time اتفاق ميافته و به عنوان اولين بازی از يه Triology جديده که دومين بازيش هم در تابستان 2009 ريليز ميشه که همراه با فيلم Sands of Time بياد.
اين بازی نيمه ی دوم سال برای کنسول های PS3,360,Wii و PC مياد.گفته شده Gameplay بازی مخلوطی از Sands of Time , ICO و Zelda هستش.

گفته شده اين 2 عکس هم از اين بازی هست که البته چون از Build های اوليه ی بازی گرفته شده گرافيکش خيلی ضعيفه.
مرسی از فرهنگ
اینم عکس
pop1.jpg

pop2.jpg

در مورد اینکه نسخه ی بعدی می آد که شک نکنین 2 ساله دارم این رو می گم اما در مورد اینکه این واقعی باشه خیلی بعید برام به نظر می آد

امیر رضا جان از اونجایی که توی Yahoo-IM از من خواستی جوابت رو بدم :
عزیز من شما Oct 2007 عضو شدی حق داری از 161 صفحه ی گزشته ی این تایپیک خبر نداشته باشی عزیزم
تاریخچه ی این تایپیک خیلی بیشتر از اون چیزیه که فکر می کنی
این تایپیک یکی از اولین تایپیک های بازی سنتر بود و همین تایپیک اولین مجله ی بازی سنتر رو بیرون داد (به کمک خلیل بهزاد من وحید و خیلی دوستای دیگه)
این تایپیک یه روزی بیشترین دعوا ها رو داشت و یک روزی هم یه درگیری بینت دارینوس و بازی سنتر به وجود آورد که من یکی هیچ وقت یادم نمی ره !!!!
این تایپیک افراد زیادی رو به سایت اورد که هنوزم دارن فعالیت می کنن
و البته همین تایپیک بعد از یه سری اتفاقا برای 8 ماه بسته شد و 5-6 نفر از اعضای فعال خودش رو از دست داد
و یکی از علت های اصلی هم گزاشتن اخبار غلط و بی ربط بود ;)
بله من وقتی می بینم 100 تا تایپیک assassin creed هست و این مطالب رو اینجا می بینم و یاد 2 سال پیش می افتم معلومه این طور جواب می دم
نمی خوام دوباره این تایپیک با اخبار الکی و بی ربط خراب بشه (درش بسته بشه بهتره تا به گند کشیده بشه قبول کن)
امیدوارم اینبار شما منظور من رو گرفته باشی و خواهشا نخواه از من که اینجا پست بدم توی همون یاهو چت کنیم بهتره ;)
بحث رو بهتره ادامه ندیم
در آخر هم تاریخ فیلم prince of persia عوض شد
قبلا ها که نوشته بود q3 2008 الان نوشته 10 July 2009
خدا می دونه چی می شه من که بعد از دیدن فیلم hitman دیگه چشمم آب نمی خوره
منبع : http://www.imdb.com/title/tt0473075/

سلام سلام سلام
مرسیـــــــــــــــــــــــــــی امیررضا جان :biggrin1:
بابا ایول دما گرم
فقط تا دردسر درست نشده و 10001 سایت نیان بگن این مقاله مال ما هست همونطور که خود امیر رضا هم گفت راديو فردا، بکتاش خمسه پور این هم لینک منبع اصلی
باز هم ممنون
++++
همه ی ما یک روزی اینجا کاربر جدید بودیم امیررضا ;).......

نسخه چهارم بازی به احتمال 100% می یاد اگه آخر نسخه سه بازی رفته باشید متوجه می شید پس از من منبع نخواید!!! و اصلا As چه ربطی داره به پرنس فقط حرکات الطیر شبیه پرنسه وگرنه ؟؟؟

سلام
یادش به خیر :cool:

دیدم تاپیک اومده بالا یه درخواستی داشته باشیم...
کسی ویدئو با کیفیت این عکس ها رو داره آدرس بده ما بریم دان بزنیم؟

اینم واسه خنده است ( خودم که خیلی خندیدم..خدایی کچلش خیلی زشت میشه)

چه جنگها و چه بحثها و چه بنهایی که در این تاپیک رخ نداده....:biggrin1:
رهام و بهزاد هم که 160 صفحه تاپیک رو بردن جلو:-" سازنده ی پرنس خودش کف میکنه اینجا رو ببینه:cheesygri

امروز رسما از طریق یوبی تایید شد، اینم لینکش

http://translate.google.com/transla...132/ubisoft.html&langpair=de|en&hl=de&ie=UTF8

بطور خلاصه بگم که امروز یوبی گزارش مالی سه ماهه سوم رو منتشر کرده و در کنار اون چند خبر از جمله اینکه دوستداران بازی ها در دوسال آینده شاهد بازیهایی بسیار زیبایی خواهند بود، از جمله Splinter Cell: Conviction, Brothers in Arms: Hell’s Highway, Far Cry 2, Haze, Endwar و سریهای جدید شاهزاده ایرانی و Anno
اینم همون متن ولی توی فروم خود یوبی: http://forums-de.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/6361089513/m/2761054826?r=5891015826#5891015826

ارادتمند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or