به نظر من دخل وزیر امده چون اون از خط داستان کنار رفت به کل کسانی که مردن قاعدتن نمیتونن برگردن حتی اگر زمان به عقب برگرده!!!نوشته شده توسط behzadr:نويسنده بازي هم همين رو مي خواد..سردرگمي بازيكن و متوجه نشدن داستان به وسيله بازي كن تا انتها..راستي نقش انكار ناپذير يه نفر ديگه به عناون نفر سوم!!! هنوز هيچي از اين نفر سوم منتشر نشده.فكر مي كنيد نفر سوم چه كسي باشه كه فرح رو هم وادار كرده در اين نسخه به مبارزه بپردازه...من فقط و فقط به جناب وزير شك دارم...
خيلي خوب هستراستي در مورد ترجمه من يه نظري دارم.چطوره دموي هاي بازي رو كه قراره ما وارد بازار كنيم زير نويس دار كنيم....
يعني وقتي پرنس خنجر رو در خودش فرو مي کنه ميشه مثل وقتي که فردو حلقه رو تو دستش مي کرد؟ببین روهام جان موقعیت خود شاهزاده در خطر به علت وجود شاهزاده تاریکی چون این روح میخواد تمام وجود شاهزادرو در تسخیر بگیره و شاهزاده باید از این کار جلوگیری کنه البته کار شاهزاده خیلی دشوار به نظر میاد اینبار به مراتب از نسخه دو بیشتر پیچیده و جذابتر باشه

من فکر مي کنم اگر ما سيدي 1 رو بديم بيرون خيلي ها خوششون بياد(که مسلما مي آد) و خيلي ها شروع به کمک مي کنند!
چطور هست اگر اينجا خيلي درخواست کمک ندادند از سايت هاي ديگه کمک بگيريم؟
اما حيف تو بيشتر اونا جديد ترين خبرشون اين هست که در پرنس 3 فرح هم ما مي بينيم!
به نظر من دخل وزیر امده چون اون از خط داستان کنار رفت به کل کسانی که مردن قاعدتن نمیتونن برگردن حتی اگر زمان به عقب برگرده!!!
نفر سوم شاید چون فرح هم گرفتار شده بود ولی اونم به نوعی فرار میکنه به نظر میاد نویسنده این داستان _(جوردن مکنر) بسیار در کارش زبدس
نوشته شده توسط qx_roham_xp:سلام علس رضا جان(هم وطن!)
تو هم وطن بودي و ما خبر نداشتيم؟؟؟
آقا خيلي خوشحال شدم که يک بازي خور درست و حسابي تو کرمان پيدا کردم!(من که بازي خور حساب نمي شم)
خيلي ممنون تو خودت براي مون از 100 تا خبر با ارزش تري(چي گفتم تو مايه ها قند و نبات و اين جور چيز ها
ايشالا بتونم ببينمت!
از کی تا حالا من شدم یه بازی خور درست وحسابی؟؟