Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

من فکر مي کنم اگر ما سيدي 1 رو بديم بيرون خيلي ها خوششون بياد(که مسلما مي آد) و خيلي ها شروع به کمک مي کنند!
چطور هست اگر اينجا خيلي درخواست کمک ندادند از سايت هاي ديگه کمک بگيريم؟
اما حيف تو بيشتر اونا جديد ترين خبرشون اين هست که در پرنس 3 فرح هم ما مي بينيم!

نوشته شده توسط behzadr:
نويسنده بازي هم همين رو مي خواد..سردرگمي بازيكن و متوجه نشدن داستان به وسيله بازي كن تا انتها..راستي نقش انكار ناپذير يه نفر ديگه به عناون نفر سوم!!! هنوز هيچي از اين نفر سوم منتشر نشده.فكر مي كنيد نفر سوم چه كسي باشه كه فرح رو هم وادار كرده در اين نسخه به مبارزه بپردازه...من فقط و فقط به جناب وزير شك دارم...
به نظر من دخل وزیر امده چون اون از خط داستان کنار رفت به کل کسانی که مردن قاعدتن نمیتونن برگردن حتی اگر زمان به عقب برگرده!!!
نفر سوم شاید چون فرح هم گرفتار شده بود ولی اونم به نوعی فرار میکنه به نظر میاد نویسنده این داستان _(جوردن مکنر) بسیار در کارش زبدس

راستي در مورد ترجمه من يه نظري دارم.چطوره دموي هاي بازي رو كه قراره ما وارد بازار كنيم زير نويس دار كنيم....
خيلي خوب هست
ما تو سايت جادوگران هم براي هري پاتر اين کار رو کرديم خيلي ها استقبال کردن و خوششون اومد!
ببین روهام جان موقعیت خود شاهزاده در خطر به علت وجود شاهزاده تاریکی چون این روح میخواد تمام وجود شاهزادرو در تسخیر بگیره و شاهزاده باید از این کار جلوگیری کنه البته کار شاهزاده خیلی دشوار به نظر میاد اینبار به مراتب از نسخه دو بیشتر پیچیده و جذابتر باشه
يعني وقتي پرنس خنجر رو در خودش فرو مي کنه ميشه مثل وقتي که فردو حلقه رو تو دستش مي کرد؟
بايد خياي جالب باشه!!!
بهزاد تو که اصلا هر پستت براي ما سورپريز هست;)
در ضمن چند نکته ي خيلي جالب:
\:پ
روهام=رهام

من فکر مي کنم اگر ما سيدي 1 رو بديم بيرون خيلي ها خوششون بياد(که مسلما مي آد) و خيلي ها شروع به کمک مي کنند!
چطور هست اگر اينجا خيلي درخواست کمک ندادند از سايت هاي ديگه کمک بگيريم؟
اما حيف تو بيشتر اونا جديد ترين خبرشون اين هست که در پرنس 3 فرح هم ما مي بينيم!

دقيقا..من هيچ فرمي رو نديدم روي يك بازي اين جوري زووم كنن....البته جدا از تاپيك آقا وحيد گل..

با اين حال در حال حاضر ما كار خودمونو مي كنيم....تو هم هر چي ميتوني بدي براي من pm كن

به نظر من دخل وزیر امده چون اون از خط داستان کنار رفت به کل کسانی که مردن قاعدتن نمیتونن برگردن حتی اگر زمان به عقب برگرده!!!
نفر سوم شاید چون فرح هم گرفتار شده بود ولی اونم به نوعی فرار میکنه به نظر میاد نویسنده این داستان _(جوردن مکنر) بسیار در کارش زبدس

من فكر نمي كنم..چون وارد كردن يه شخصيت جديد به بازي ريسك بزرگي هست.امكان داره داستان رو كلا از دو شماره قبلي جدا كنه....البته من اين مطالب رو الكي نمي گم.چون تو بعضي از فرمها ديدم كه ميگم...

اگه هم كمي به عقب برگرديم مي بينم ردپاي وزير چندان هم كم رنگ نيست

با سلام خدمت دوستان عزیز
با ارض معذرت از اینکه میان صحبت های مهم شما می پرم، ولی اگه آدم یک نگاه به چند صفحه آخر این تاپیک بیندازه فکر می کنه اینجا اتاق چت هست. لطفا این پست های به این شکل خود را از طریق پیغام خصوصی برای یکدیگر ارسال کنید.
با تشکر

معمولا تمام بازی های پدر مادر دار.همین 50 دلارن.
همین الان 3-4 تا بازی خوب هست که قیمتش همین 50 دلاره.
مثل فیر مثل کواک4 و CoD2 .
زیاد چیز جدیدی نیست.
میدونین قیمت PoP:SoT چنده الان.
9 دلار.
اگه دیدیم یوبی باز مسخره بازی در اورد و برا بازی قفل گذاشت.
میتونیم 2-3 سال صبر کنیم.یعد از یوبی عاجزانه خواهش کنیم یکی برامون مجانی بفرسته. : : :cry: :cry :cry: :cry: :cry:
اونم حتما قبول میکنه. :cheesygri :cheesygri (میگه نوکرتیم داش محمد.به روی چشم :mrgreen: :mrgreen: )
دستش درد نکنه.
ولی تو رو خدا اینقدر از این پیرینس تعریف نکنین.
اخر سر همه ضد حال میخوریما.
یکم Relax.
حل میشه.
البته در مورد پیرینس فکر نکنم.
خوش بگذره.
به کی؟؟؟
به طرفداران پیرینس.
من که بهم خوش نمیگذره

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط qx_roham_xp:
بچه ها من با Power DVD هم که عکس مي گيرم بعد از سيو عکس رو سياه مي کنه!!!
حيف Quicktime فرمت WMV رو اجرا نمي کنه Xing هم اجرا نمي کنه!
نمي دونم چي کار کنم!
از win dvd استفاده کن

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
سلام علس رضا جان(هم وطن!)
تو هم وطن بودي و ما خبر نداشتيم؟؟؟
آقا خيلي خوشحال شدم که يک بازي خور درست و حسابي تو کرمان پيدا کردم!(من که بازي خور حساب نمي شم)
خيلي ممنون تو خودت براي مون از 100 تا خبر با ارزش تري(چي گفتم تو مايه ها قند و نبات و اين جور چيز ها ;))
ايشالا بتونم ببينمت!

سلام روهام جون
د بیا یکی بیاد درستش کنه :lol: از کی تا حالا من شدم یه بازی خور درست وحسابی؟؟ :D :D بری تو قسمت معرفی اعضا نوشتم که چه جوریاس :D
در ضمن شما ها همگی سروران من هستید.

بهزاد جان یه چیزی رو میخواستم بگم.من هر کمکی اگه از دستم بر بیاد انجام میدم.حتی اگه رایت سیدی ها باشه!تازه ممکنه اطلاعاتتون خیلی زیاد بشه ممکنه Dvdبخواین رایت کنین.اونم با من اگه موافق باشین.
روهام جان راستی بقیه صحبت ها رو برو پیغام خصوصی ببین چی نوشتم برات!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or