Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

ولي بهزاد جان اگر مي شد يک جورهايي صبر مي کرديم تا انتشار پرنس 3 مي تونستيم خيلي اطلاعات از اون هم بنويسيم حيف که خيلي دير بازيش مي آد!

من عمدا مي خوام تا قبل بازي برسه تا بعد از بازي بتونيم شماره 2 سيدي رو رو هم تهيه كنيم.بايد كارهامون رو به يه سيدي ختم نكنيم..البته تمام اينها نظر من هست.اگه مشتاق نداره منم حداقل بدونم الكي وقت نذارم.باور كنيد كه همين جوري من شبها ساعت 4 صبح مي خوابم و وب گردي مي كنم تا اينكه مطلب جديدي رو پيدا كنم.

اون عكس ها رو هم ديدم خودمم اگه بودم طاقت نمي آوردم شما نبينيد.والا مي خواستم بذارم باشه براي داخل سيدي.با اين حال اينقدر عكس هست كه كسي نديده كه بخوام آپ كنم بايد يه خط تلفن پول اينترنت بدم..

مرسی راستی دوستان بهتر خودتون تصمیم بگیرید که به نام چی باشه واگه به نام بازی سنتر باشه که بهتر

اگه قراره حق وحقوقي در كارباشه قبل از همه متعلق به سايت هست...منم با نظرت وحيد جان موافقم

يکي ديگه از دلايلي هم که کالينا زنده مي مونه هست که به گفته ي روزبه جان!مثل اينکه کالينا اين دفعه داستان رو براي ما مي گه!!!
اگر يادتون باشه تو پرينس 1 ما داستان رو از پرينس ميشنيديم در واقع پرينس بود كه داستان رو نقل ميكرد اما چه كسي داستان قسمت سوم رو براي ما ميگه؟
بله درست حدس زديد كايلينا ....

حالا اگه نشد خيلي مهم نيست تو سيدي که عکس هارو مي زاري

رهام جان...بالاي پست رو سي كن....من يه ساعت آپ كردم بابا...

سلام
بیا بهزاد جان
اینم چند تا هاست برا آپلود
فقط زود تر آپلود کن که مردم از انتظار

ممنون و شرمنده احمد جان...پستتو نديدم...بايت لينك ها ممنون همشهري عزيز

نوشدارو و پس از مرگ سهراب چرا!
واقعا شرمنده!!!:o:o:o
اينتر نت هاي کر مان اينجوري هست هي Dc مي شه تا 2 ساعت وصل نمي شه!!!
بازم شرمنده
خيلي عکس ها توپ بود خيلي خيلي خيلي ممنون!!!
بازم جوون تر شي;)

روزبه جان

eek.gif
فكر كنم منظورت من باشم...روهام جان...به خاطرت اين كارت من تا آخر عمرم اسمت يادم نمي ره
wink.gif

نوشدارو و پس از مرگ سهراب چرا!
واقعا شرمنده!!!:o:o:o
اينتر نت هاي کر مان اينجوري هست هي Dc مي شه تا 2 ساعت وصل نمي شه!!!
بازم شرمنده
خيلي عکس ها توپ بود خيلي خيلي خيلي ممنون!!!
بازم جوون تر شي;)
احمد جان از تو هم خيلي ممنون!

خواهش مي كنم روهام جان...

در مورد داستان داشتي صحبت مي كردي..

من تا اونجايي كه متوجه شدم شخصيت كالينا همون اول از كم رنگ ميشه و امكان داره باز هم با ترفند زمان بشه اونو درانتهاي بازي ديد...ولي فرح پس چه نقشي داره

امكان داره باز هم به عنوان كمك پرنس در طول بازي باشه.چون حالا شاهزاده ما عاشق كالينا هست نه فرح....ولي تمام اينها حدسيات هست.

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
من اين هارو پيدا کردم اما خودم تا حالا استفاده نکردم!
http://www.dotphoto.com
http://persiangig.com/?plz=v&msg==UHbyglb5ckY
http://www.shutterfly.com/home/prospect.jsp?ref=2
http://hello.com
حالا اگه نشد خيلي مهم نيست تو سيدي که عکس هارو مي زاري;)
در ضمن آقا روزبه در پرشين تولز اعلام کردن که قرار هست قفل اسپلينترسل رو اين بازي گزاشته شود!
خوشبختانه منبعي رو ذکر نکردن پس هنوز مثل خبر تبديل شدن پرنس به دارک پرنس با رفتن تو آتش هست!
اما بعيد نيست!
بچه ها تو يکي از تريلر ها نشون مي داد که دارن خيلي رو شخصيت کالينا کار مي کنند!
اگر قرار باشه همون اول هاي بازي بميره نبايد اين همه روش کارکنند!چون حرکاتشم داشت نشون مي داد!
ممکن هست زنده بمونه
اول از بهزاد جان تشکر کنم چون کارش بی نظیر بود من که خیلی لذت بردم
دوستان اگه مقالرو خوب خونده باشید نوشتم سرنوشت او نیز در دست شاهزادست و یه چیز دیگه که شاهزاده باید اون روح ÷لیدیرو کنترل کنه بقیش در مقاله بعدی

در مورد قفل بايد بگم بعيد مي دونم كه قفل مشكل سازي رو داشته باشه...ولي شخصا از خريد اين بازي با هر قيمتي امتناع نمي كنم....

وحيد جان خواهش مي كنم...در كنار شما دوستان منم دارم فعاليت مي كنم...

موفق باشيم

WoW
بچه ها داريم خيلي داستان رو جلو مي بريم ها!!!!
ايول به همتون
بهزاد باز هم از عکس ها مرسي فوق العاده هست جدا مي گم!!!!
اگه سرنوشت کالينا در دست پرنس هست آيا در دست دارک پرنس هم هست؟؟؟
شايد اگه پرنس دارگ پرنس بشه براي هميشه کالينا زنده شه!!!!
بچه ها به نظر من چطور هست صحبت هاي پيرمرد رو در دموي اصلي پرنس 3 ترجمه کنيم!!!
قربون همتون : روهام;)

سلام
ببخشيد اگه ناراحتت کردم!
سيدي شماره ي 2!!!!
اين که محشر هست!
من که همه جوره مشتاق هستم!!!!
باشه من که گفتم تسليم :p
در خواست هم دادم هم به علي هم به حامد و بايد صبر کنيم ببينيم موافقت مي کنند يا نه!
منظورم اين بود که اگر موافقت نکردند(که مي کنند;))بزاريم بازي دات!يا هر چيزي
اما اگه بشه بازي سنتر که خيلي عالي هست!
خيلي خوشحالم وقتي مي بينم اينجوري فعاليت مي کني!
مطمئن باش نتيجش هم مي بيني!!!
باز هم شرمنده اگر ناراحت شديد:O

همين طور از من تعريف كني مجبورم سوپرايز اصلي رو رو كنم....ولش كن...بعدا مي فهميد...

راستي در مورد ترجمه من يه نظري دارم.چطوره دموي هاي بازي رو كه قراره ما وارد بازار كنيم زير نويس دار كنيم....

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
WoW
بچه ها داريم خيلي داستان رو جلو مي بريم ها!!!!
ايول به همتون
اگه سرنوشت کالينا در دست پرنس هست آيا در دست دارک پرنس هم هست؟؟؟
شايد اگه پرنس دارگ پرنس بشه براي هميشه کالينا زنده شه!!!!
بچه ها به نظر من چطور هست صحبت هاي پيرمرد رو در دموي اصلي پرنس 3 ترجمه کنيم!!!
قربون همتون : روهام;)
ببین روهام جان موقعیت خود شاهزاده در خطر به علت وجود شاهزاده تاریکی چون این روح میخواد تمام وجود شاهزادرو در تسخیر بگیره و شاهزاده باید از این کار جلوگیری کنه البته کار شاهزاده خیلی دشوار به نظر میاد اینبار به مراتب از نسخه دو بیشتر ÷یچیده و جذابتر باشه

ببخشيد اگه ناراحتت کردم!

نه بابا روهام جان...من ميگم اين تاپيك 4 نفره اصلا ارزش اين همه فعاليت مارو داره يا نه؟

من دوست دارم جدا از ما چند نفر بقيه اعضا هم تمايل نشون بدن...ولي دريغ!!!

ببین روهام جان موقعیت خود شاهزاده در خطر به علت وجود شاهزاده تاریکی چون این روح میخواد تمام وجود شاهزادرو در تسخیر بگیره و شاهزاده باید از این کار جلوگیری کنه البته کار شاهزاده خیلی دشوار به نظر میاد اینبار به مراتب از نسخه دو بیشتر ÷یچیده و جذابتر باشه

نويسنده بازي هم همين رو مي خواد..سردرگمي بازيكن و متوجه نشدن داستان به وسيله بازي كن تا انتها..راستي نقش انكار ناپذير يه نفر ديگه به عناون نفر سوم!!! هنوز هيچي از اين نفر سوم منتشر نشده.فكر مي كنيد نفر سوم چه كسي باشه كه فرح رو هم وادار كرده در اين نسخه به مبارزه بپردازه...من فقط و فقط به جناب وزير شك دارم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or