Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

اون بالاي عكس خورشيد رو ببينيد ... اگه ميدادن مامان بزرگ من طراحيش كنه قشنگ تر در ميومد !!!

براي من همچين مشكلي وجود نداره....شايد مشكل گرافيكي از سيستم خودت باشه

نوشته شده توسط behzadr:
براي من همچين مشكلي وجود نداره....شايد مشكل گرافيكي از سيستم خودت باشه
نه فكر نكنم !!! :mrgreen:

حالا بيخيال ! ببينم كسي هست كه همه آپگريد هارو گرفته باشه؟؟؟!!!
من كه 99999999999 بار بازي رو تموم كردم اما همه اپگريد هارو نتونستم بگيرم :(

حالا بيخيال ! ببينم كسي هست كه همه آپگريد هارو گرفته باشه؟؟؟!!!
من كه 99999999999 بار بازي رو تموم كردم اما همه اپگريد هارو نتونستم بگيرم

بازی کلا 6 آپگرید داره که من همش رو پیدا کردم.شما بگو کدوم ها رو گرفتی تا من اون یکی رو بگم کجاست.

نوشته شده توسط ChaosTheory:
بازی کلا 6 آپگرید داره که من همش رو پیدا کردم.شما بگو کدوم ها رو گرفتی تا من اون یکی رو بگم کجاست.

آخه چطوري برات وصفش كنم؟؟؟!!! :arrowl:
من يه دونشو آخراي بازي وقتي كه داشتم از برج بالا ميرفتم ديدم اما دسترسي بهش غير ممكن بود ! تا وسط تله هاش ميرفتم بعد ديگه زاويه دوربين ميچرخيد و هيچي رو نميديدم چيزي هم نبود كه بهش آويزون شم و سقوط ميكردم تو تيغ ها ! :sad:

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
عجیبا غریبا×!!!!!!!!!!!!
من هرگز این مشکل رو ندیدم;)
اينقدرام كه گفتي عجيب نيستا ! از اين مشكلات در اين بازي full of bug ! زیاد دیده میشه ! البته شاید نسخه اورجینالش این مشکلات رو نداشته باشه !!!

راستی من الان دمو هایی که قبل اومدن بازی دانلود کرده بودم رو یه بار همشونو دیدم ! گیم پلی بازی و داستانش توی اون تریلر ها خیلی خفن تر از نسخه اصلی بازی هستن ! تو یکیشون دارک پرینس رنگش سفید بود !!! speed kill های پرنس هم خیلی قشنگتر و متنوع تر بود.
درکل من انتظار خیلی خیلی خیـــــــــلی بیشتری رو از این بازی داشتم .... :sad:

نوشته شده توسط behzadr:
من دست به قلم خوبي مث شماها ندارم....براي همين نمي تونم از بازي اوني كه تو ذهنم هست بگم....براي همين هم ترجيح مي دم نظرات شما ها رو بخونم و بعد مهر تاييد به گفته هاي شما بزنم
ممنون شما استاديد
يکي از ويژگيهاي خوب شما اينه که احساساتي برخورد نميکنيد و منطقي هستيد ;)

من يه دونشو آخراي بازي وقتي كه داشتم از برج بالا ميرفتم ديدم اما دسترسي بهش غير ممكن بود ! تا وسط تله هاش ميرفتم بعد ديگه زاويه دوربين ميچرخيد و هيچي رو نميديدم چيزي هم نبود كه بهش آويزون شم و سقوط ميكردم تو تيغ ها

خوب مشكل اينه كه خودت نمي توني بري.....اونم خيلي راحت هست...فقط سرعت خودتو كم نكن.....ترجيحا هم send ها پر باشه

راستی من الان دمو هایی که قبل اومدن بازی دانلود کرده بودم رو یه بار همشونو دیدم ! گیم پلی بازی و داستانش توی اون تریلر ها خیلی خفن تر از نسخه اصلی بازی هستن ! تو یکیشون دارک پرینس رنگش سفید بود !!! speed kill های پرنس هم خیلی قشنگتر و متنوع تر

همه دليل اين ضعف رو مدت زمان كم بين نسخه هاي 2 و 3 بوده كه باعث افت كيفيت بازي شده.....البته نبايد از درخواست هاي مكرر براي ادامه اين بازي ار طرف بازيكن ها هم صرف نظر كرد(مث خودم)

من وقتی دوتا بالاش رو کندم سنگ ها رو می بره هوا گیر می کنم
می رم رو دیوار می پرم رو میله بعد یکی از اون ضربه ها می خورم و می میرم خیلی سخته×!!!!!
+++++
کاری که به خاطرش مدتی بازی سنتر رو رها کردم دوباره انجام دادم×!!!!

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
دقیقا حرفت منطقی هست و همچنین پروژه ی پرنس یک ریسک بود و یک تجربه;)

سازندگان بازي سر مارو با اون تريلر ها (مخصوصا اون تريلر e3 ) کلاه گذاشتن !
با دیدن اون تریلر من فکر میکردم پرینس رو اسیر میکنن بعد دارک پرینس به کمکش میاد و از قصر با ارابه فرار میکنه ... وااااااای چه هیجانی !!! اما دیدید که چی شد !؟!

pop 1 رنگش آبی بود !
pop 2 رنگش قرمز بود !
pop 3 من فکر میکردم مشکی باشه ! اما زرد از آب درومد !!! :neutral:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or