نوشته شده توسط ChaosTheory:بازی کلا 6 آپگرید داره که من همش رو پیدا کردم.شما بگو کدوم ها رو گرفتی تا من اون یکی رو بگم کجاست.

اينقدرام كه گفتي عجيب نيستا ! از اين مشكلات در اين بازي full of bug ! زیاد دیده میشه ! البته شاید نسخه اورجینالش این مشکلات رو نداشته باشه !!!نوشته شده توسط qx_roham_xp:عجیبا غریبا×!!!!!!!!!!!!
من هرگز این مشکل رو ندیدم![]()

ممنون شما استاديدنوشته شده توسط behzadr:من دست به قلم خوبي مث شماها ندارم....براي همين نمي تونم از بازي اوني كه تو ذهنم هست بگم....براي همين هم ترجيح مي دم نظرات شما ها رو بخونم و بعد مهر تاييد به گفته هاي شما بزنم

من يه دونشو آخراي بازي وقتي كه داشتم از برج بالا ميرفتم ديدم اما دسترسي بهش غير ممكن بود ! تا وسط تله هاش ميرفتم بعد ديگه زاويه دوربين ميچرخيد و هيچي رو نميديدم چيزي هم نبود كه بهش آويزون شم و سقوط ميكردم تو تيغ ها
راستی من الان دمو هایی که قبل اومدن بازی دانلود کرده بودم رو یه بار همشونو دیدم ! گیم پلی بازی و داستانش توی اون تریلر ها خیلی خفن تر از نسخه اصلی بازی هستن ! تو یکیشون دارک پرینس رنگش سفید بود !!! speed kill های پرنس هم خیلی قشنگتر و متنوع تر
نوشته شده توسط qx_roham_xp:دقیقا حرفت منطقی هست و همچنین پروژه ی پرنس یک ریسک بود و یک تجربه![]()