Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سلام.
یکی لطف کنه طرز تبدیل fat32 به ntfsرو کامل توضیح بده
ممنون

روي پارتيشن مورد نظر راست كليك كن بعدش format رو انتخاب کن. بعد در قسمت file system گزینه ntfs رو انتخاب کن بعد هم روی start کلیک کن.
درضمن همه اطلاعات دیسک هم پاک میشه ...

من ديروز تموم كردم(خدا رحمتم كنه!!!)

من هر شيش تا لايف آپگريد رو گرفتم.يكي بگه اگه نميگرفتم چي ميشد؟يعني دموي پاياني چه تغييري ميكرد؟

بازي نسبت به وعده ها و دموها فوق العاده تغيير كرده.قرار بود كه ما بتونيم آزادانه در بابل گشت و گذار كنيم ولي همچي اتفاقي نيفتاد.درباره داستان بازي هم كه هيچي!!!انصافا بازي ساده و كوتاه شده بود.استفاده از speedkill نوآوري خوبي بود ولي يكي از عوامل ساده شدن بازي بود.

كايلينا و فرح شخصيت هاي فرعي بودن و درواقع داستان پركن بودن.

داستان بازي كمي ضعيف شده بود و تناقضهاي بدجوري داشت:

در شنهاي زمان وزير كشته شد.اما چطور دوباره اومد روي صحنه؟

در آخر بازي شنهاي زمان پرنس تمام داستانهاي اتفاق افتاده براي خودش را به فرح ميگويد.اما فرح پرنس را به ياد ندارد.درسته كه پرنس اسمش رو نگفت.اما از نظر قيافه چى؟

چه جوابي براي اين پارادوكس ها وجود داره؟

با تشكر...

راستي در آخر بازي به ما يك cheat داده ميشود براي اسلحه مخفي.چهارتا رمز پيدا كردم.هرسه تاشون اسلحه هستند.

L=left R=right U=up D=down

بازي را pause كنيد و به عنوان اسلحه دوم چيزي در دست نداشته باشين.

از چپ به راست بخوانيد:

R-L-R-L-D-D-U-U-U-D-U-U-D-D اسلحه تلفن

L-L-R-R-U-D-D-U-U-D اسلحه جغجغه چكشي

U-D-U-D-L-R-L-R-U-D-U-D اسلحه شمشيرماهي

U-U-D-D-L-R-L-R-U-D-U-D اسلحه اره برقي

راستي اون دموي پشت صحنه خيلي خيلي توپ بود.مشابه اون سراغ ندارين؟

باتشكر....

آقا من مم و نفهمیدم این Speed Kill چیه ؟ توروخدا مارو راهنمایی کنید این ایدز بزرگ رو بکشیم! غول مسخره رو میگم.

در ضمن اين eror 08 موقع نصب چيه رو دستگاه دوستم اين ارور رو داد. همه ي كارا رو هم درست انجام دادم و كابل هم كشيدم بيرون.

واقعا اين قسمت افتضاح بود

من عاشق پرنس بودم ، هركدومم سه چهار بار بازي كردم ولي براي تموم كردن اين يكي اصلا انگيزه نداشتم

چي فكر ميكرديم چي شد !

نوشته شده توسط SHvIRUS:
روي پارتيشن مورد نظر راست كليك كن بعدش format رو انتخاب کن. بعد در قسمت file system گزینه ntfs رو انتخاب کن بعد هم روی start کلیک کن.

اين چه كاريه !
اينجوري كه همه اطلاعاتش از بين ميره

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سلام.
یکی لطف کنه طرز تبدیل fat32 به ntfsرو کامل توضیح بده
ممنون

Run رو از منوي استارت اتخاب كن
تايپ كن cmd
بعد تايپ كن :
convert نام درايو /fs:ntfs

مثلا :
convert d: /fs:ntfs

نوشته شده توسط Police _ 110:
سلام

من نمی دونم چطوری Speed Kill رو توی سه اجرا کنم توی دو بلد بودم ولی توی سه هر چی میزنم یادم نمیاد
فقط یه بار شانسی شد که تصویر کلا قرمز شد که بعدش من مردم داشتم با غول آخر بازی میجنگیدم

منظور از speed kill همون اسپلينتر سل بازيه ! :mrgreen:
نه اون چيزي كه شما منظورته

سلام عزیزم خیلی خیلی ممنون.
کارت درسته.

Run رو از منوي استارت اتخاب كن
تايپ كن cmd
بعد تايپ كن :
convert نام درايو /fs:ntfs

مثلا :
convert d: /fs:ntfs
دمت گرم این خیلی بهتره.
ممنون.

من جايي ديويديش رو نديدم شخصا اما اگه ديويدي رام نداشته باشي بدون هيچ مشکلي با شرکت مدرن مي آد!!!!!!!!!!
در ضمن يک کرکم مدرن گزاشته نمي دونم کار مي کنه يا نه;)

سلام سيستم Speed Kill به معناي "کشنده ي سريع" يا " سريع کشتن هست"(حالا 100 تا پست بزنين غلط معني کردي;))
اين سيستم هر موقع صفحه با افکت Bluer حالت چشم پيدا مي کنه با زدن کليد "e" اجرا مي شه و با زدن چند کليک با قشنگ ترين حالت به قتل مي رسونه!!!!!!!
فقط کافي است لحظه اي صفحه سياه و سفيد شد هر بار 1 بار کليک کني و بعد تماشا کني;)
در مجموع خيلي سيستم جالبي هست!!!!!
ممنون

نوشته شده توسط SUPERMHR:
من ديروز تموم كردم(خدا رحمتم كنه!!!)

من هر شيش تا لايف آپگريد رو گرفتم.يكي بگه اگه نميگرفتم چي ميشد؟يعني دموي پاياني چه تغييري ميكرد؟

بازي نسبت به وعده ها و دموها فوق العاده تغيير كرده.قرار بود كه ما بتونيم آزادانه در بابل گشت و گذار كنيم ولي همچي اتفاقي نيفتاد.درباره داستان بازي هم كه هيچي!!!انصافا بازي ساده و كوتاه شده بود.استفاده از speedkill نوآوري خوبي بود ولي يكي از عوامل ساده شدن بازي بود.

كايلينا و فرح شخصيت هاي فرعي بودن و درواقع داستان پركن بودن.

داستان بازي كمي ضعيف شده بود و تناقضهاي بدجوري داشت:

در شنهاي زمان وزير كشته شد.اما چطور دوباره اومد روي صحنه؟

در آخر بازي شنهاي زمان پرنس تمام داستانهاي اتفاق افتاده براي خودش را به فرح ميگويد.اما فرح پرنس را به ياد ندارد.درسته كه پرنس اسمش رو نگفت.اما از نظر قيافه چى؟

چه جوابي براي اين پارادوكس ها وجود داره؟

با تشكر...
دوست عزيز مثل اينكه شما خودتم نمي دوني چي بازي كردي
با كارهايي كه پرنس در نسخه دوم كرد باعث شد كه هيچ كدوم از اتفاقات نسخه ي اول نيوفته براي همينه كه اين سوالات برات پيش اومده
طبق جمله ي خود پرنس اون تاريخ رو تغيير داده بهر حال اين مونولوگها رو براي پس مرگش كه نميگفت برا من و تو مي گفت

بابا به خدا صفحه ي من هيچ تغييري نميكنه آخه چيه اين Speed Kill كشته مارو .

كل صفحه سياه سفيد ميشه؟ اصلا براي فعال شدنش بايد چيكار كرد.

بابا خسته شدم از بس راهنمايي خواستم.

اين نره خر چطوري ميميره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزيز
اگه مي خواي بدوني وزير از کجا اومده بايد بگم از شکافي که در زمان به وجود اومده!!!!
من خودم اگه اون موقع که Sot بازي مي کردم پرنس امروزي رو مي ديدم نمي شناختم چه برسه به فرح که فقط 10 دقشقه ديدتش(من کشتنش رو 10 دقيقه لفت دادم آخه;))

بابا به خدا صفحه ي من هيچ تغييري نميكنه آخه چيه اين Speed Kill كشته مارو .

كل صفحه سياه سفيد ميشه؟ اصلا براي فعال شدنش بايد چيكار كرد.

بابا خسته شدم از بس راهنمايي خواستم.

اين نره خر چطوري ميميره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
دوست عزيز اشتباه اومدي اينجا جاي اشکال پرسيدن نيست!!!!
اما من جوابت رو مي دم همين جا اما لطفا بقيه ي مشکلاتت رو تو تايپيک مشکل در POP:T2T بگو;)
اولش که ميري تو ميدون درست؟؟؟
بعدش دور غوله مي چرخي فقط مواظب باش نگيرتت که براي اين کار من پيشنهاد مي کنم هر 3 ثانيه که مي دوي 1 ثانيه خلاف جهت با دکمه ي Space قل بخور که نگيرتت!!!!
اگه دقت کني مي بيني 1 سکو هست (دقيقا پشت محل اوليه ي غوله)ميري بالا با خنجر آويزون مي شي تو مکان مناسب
بعد ميري سمت راست در اثر ضربه ي غوله يک شکاف به وجود اومده اونجا آويزون مي شي
بعد ميري بالا تو جاي معيد دوباري با خنجر آويزون مي شي بعد مي ري سمت چپ روو سکو
جلوي سکو يک تيکه چوب هست ميري روش و در صفحه يک چشم بزرگ ديده مي شه(نه از اون چشم ها که پايين سمت چپ مي آد)بعد E رو مي زني پرنس مي پره رو هوا هر وقت صفحه سياه سفيد شد فقط 1 بار کليک مي کني پرنس 1 ضربه مي زنه بعد مي ره رو گرندش دوباره هر وقت سياه سفيد شد کليک مي کني و اين کار رو اين قدر ادامه مي دي تا يک چشمش رو کور کني;)
بعد مي بيني اين غولي که حالا يک چشم شده ميزنه اين سکويي که ازش اومدي بالا رو کاملا خراب مي کنه
ميري سمت چپ يک سکوي ديگر هست
ميري بالا
بعد ميپري رو تيکه چوب سمت راست
بعد دوباره سمت راست
بعد ميري بالا در شکاف معين
و بعد مي ري سمت چپ
دوباره ميري رو تيکه چوب شکسته و e رو مي زني و دوباره با فقط يک بار کليک کردن هر وقت سياه سفيد شد صفحه اون چشمشم کور مي کني
بعد که تموم شد ديگه غوله نمي بينه
خيلي راحت به يکي از پاهاش 2 ضربه مي زني پاش رو که بور بالا مي زني به اون پاش
بعد ميره خودش از غوله بالا و هر وقت سياه و سفيد شد براي آخرين بار کليک مي کني و بعد مي کشتش!!!!!
اگه نفهميدي باز هم مشکل از جاي ديگه هست;)
چجوري تا اينجا رو اومدي؟؟؟
يعني تا حالا Speed Kill استفاده نکرده بودي؟؟؟
هر موقع يواشکي پشت هر کدوم موجودات هستي و اون ها تو رو نديدند E رو بزن و هر موقع صفحه سياه و سفيد شد کليک کن!!!!!!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or