Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

این چه اروریه که به من میده؟
سی ذیش بد رایت نشده چون از دیتا 4 رش کپی کردم با تولزش کامل کپی کرد.
کفرمو در اوورده.کممممممممممک :( :evil: :(

درایوی که داری توش میریزی باید NTFS باشه.

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
با عرض سلام و خسته نباشيد
ببخشيد اين پست رو اينجا مي زنم
به نظر من با احداث يک چت روم در سايت مي توان بسياري از مشکل ها رو حل نمود
اللخصوص مشکل هايي نظير ابراز سليقه ها و پست هاي بيهوده و ...
و اگر برايتان قادر هست لطفا يک اي ميل به من بزنيد و فرق Forum با Comment سايت يا وبلاگ با Messege هاي يک سايت يا وبلاگ(مثل صفحه اول سايت بازي سنتر) رو توضيح بديد
اميدوارم با اين کار متوجه بشوم که آيا مسيرم رو اشتباه آمدم يا خير
و به مهض اطلاع از اشتباه اومدن مسيرم ديگر کاري مي کنم که ديگران با مشکل بر خورد نکنند و اينجا يا هر جاي ديگري که بروم جو آنجا و قوانين آنجا را به هم نريزم و سبب ناراحتي دوستاني نشوم
با تشکر فراوان
ايميل:
roham_xp@yahoo.com
qxrohamxp@gmail.com
خدا نگهدار
با سلام خدمت دوستان عزیز
امیدوارم این پیام رو جدی نگرفته باشید .
مطمئنم این تصمیمات خیلی زود گذر هستن و امیدوارم هر چه زود تر رهام برگرده .
من هر وقت آنلاین شد باش حرف می زنم .
الان زمانیه که بازیسنتر داره به اوج میرسه و باید تمامی اعضا به فعالیتشون ادامه بدن .
هرگونه جدایی از سایت در این زمان به ضرر همه ماست .
اگه کسی از دوستان هم وسیله ارتباطی دیگه ای به غیر از ایمیل و آی دی داره با رهام لطف کنه باهاش تماس بگیره و باش صحبت کنید .

سلام دوستان .
منم بالاخره این شماره از بازی پرنس رو تموم کردم و حالا میخوام نظرم رو بگم .
این شماره جدید از خیلی از جهات مثل شماره های قبل بود و چیز جدیدی نداشت .
بعضی نکات اضافه شده به بازی به نظر من خیلی مزخرف بودن و بعضی ها هم نسبتا خوب بودن .
ایده بازی کردن با پرنس تاریکی و قسمتهایی که باید با این شخصیت میرفتیم یک فاجعه بود !!
فقط مثل این لات های چاله میدون باید زنجیر فر بدی و هی جک و جونور بکشی !
قسمتهای ارابه رانی هم فوق العاده بی ربط و مسخره و اعصاب خورد کن بود . یه چیز اضافی و بی ربط .
این ایده هم که برای کشتن غولهای بازی باید صبر کنی تا یه لحظه خاص بهت علامت بده و یه بار کلیک کنی یکی از بدترین چیزایی بود که من تاحالا تو تاریخ بازی های کامپیوتری باهاش برخورد داشتم .
( البته کنسول بازا با این سبک بی خود که تو یه زمان خاص دکمه بزن زیاد آشنایی دارن ! )
فقط به نظر من تنها نکته مثبت بازی همون کل کل و تیکه انداختن های پرنس و فرح و همچنین پرنس با اون یارو وجدان شیر فرهاد بود !!!!
همین .
من از همون اول از بازی زیاد خوشم نیومد . تنها دلیلی هم که تمومش کردم این بود که با یکی از بچه ها که خیلی تو بازی پرنس ادعاش میشد پوز زنون داشتیم که در نهایت پوزه اون مالیده شد به در دیفال !!
من بازی رو یک روزه تموم کردم ولی اون هنوز بعد از 5 روز موفق نشده بازی رو تموم بکنه !
خوب اینم نظر من بود راجع به این بازی .

قابل توجه افرادی که هنوز تو نصب بازی مشکل دارند :

CD که من گرفتم مال شرکت مگا سافته
که 5 سی دی هستش
بعد از نصب بازی به جز ایمج DVD خود بازی هم نصب میشه
ولی اجرا نمیشه
اگر کسی چنین مشکلی داره باید بگم که بهتره بازی رو از روی DVD نصب کنید
اینطوری مشکلتون حل میشه

اینم بگم که بای اجرای بازی احتیاجی به کشیدن کابل و Disabel کردن درایوها نداشتم ;)

اونایی که سری 3CD رو تهیه کردند نیز باید همین کارو انجام بدن

راستی
CD بازی مال هر شرکتی که باشه
شما باید حتما فرمت درایوتون رو NTFS کنید
وگرنه ارورهای عجیب قریبی مثل نبودن فضای کافی و ... میده ;)

در صورتی که همه ی مراحل رو درست انجام دادید و بازم بازی اجرا نشد
بهتره همه ی درایوهای مجازی و اصلی رو Disabel کنید
به جز درایو مجازیی که ایمج بازی در اون قرار گرفته !!!

آخرین ویرایش:
نکته ی جالب در مورد نسخه ی Pc بازیه پرنس اینه که سایت Ign بهش امتیاز 9 داده...من هنوز موندم رو چه حسابی همچین امتیاز بالایی بهش داده...قبلا میگفتند که سایت Ign نسبتا کیلویی امتیاز میده اما این یکیش دیگه واقعا خیلی تابلوه....

نوشته شده توسط residentevil4:
اگه منظورت اون تخته سنگ بزرگه كه روش اون چوب هم هست نميشه تكونش داد هر چي هم به اطراف نگاهم ميكنم فقط يك چوب بالا سرمه كه نمي دونم چي شكلي بايد بگيرمش هر كي مي دونه يك كمك بده
:neutral:
باید سنگ رو از جلو بگیری و بکشی عقب:idea:

اینم بگم که بای اجرای بازی احتیاجی به کشیدن کابل و Disabel کردن درایوها نداشتم
wink.gif
مهدی جون شما احتمالا دی وی دی رام ندارین که بدون کابل کشی اجرا شده البته در بعضی موارد این طوریه...

سلام

من چند روزي غايب بودم....ولي اصلا نه با كسي مشكل داشتم و نه از كسي دلخور هستم(يعني نمي تونم باشم)

بازي رو هم هنوز نگرفتم....ولي پوستر جديد خيلي گيرم اومده كه سر موقع مي ذارم

در مورد بازي هم هنوز نمي تونم نظري بدم.....

--------------------------------------------------------------------------------باسلام خدمت استادهاي عزيزمن بازي perance of persian 3 رو تازه خريدم اين بازي رو باکلي مکافات نصبش کردم وقتي که خود بازي رو ريختم بعدش سريالش ريختم وقتي که اجرا مي کردم هد ارور را ميداد لطفا کمکم کنيد
insert the pop3 disc into another drive then press retry

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط reza56:
--------------------------------------------------------------------------------باسلام خدمت استادهاي عزيزمن بازي perance of persian 3 رو تازه خريدم اين بازي رو باکلي مکافات نصبش کردم وقتي که خود بازي رو ريختم بعدش سريالش ريختم وقتي که اجرا مي کردم هد ارور را ميداد لطفا کمکم کنيد insert the pop3 disc into another drive then press retry

ببین رضا جان شما باید Image بازی را توسط Daemon 4 مانت کنید. اگر باز هم بازی اجرا نشد باید درایو های سی دی رام یا دی وی دی رام یا رایتر های خود را disable کنید. اگر باز هم نشد مجبورید که کابل رام های خود را از درون کیس بکشید در این صورت حتما بازی اجرا خواهد شد!

سلام سلام سلام
من هم چند روزي غايب بودم
دلايلي داشتم که ديگه براي هميشه مي خواستم بازي سنتر رو ول کنم :exclaim:
حتي به حدي عصباني بودم از بازي سنتر که رفتم تو P.O.G (Prince of Games) :exclaim: و وقتي فهميدند من از کاربر هاي بازي سنتر بودم خواستند مديرم کنند :exclaim: :exclaim: :exclaim:
بله جدا مي گم داشتم بزرگترين خيانتي که فکرش رو مي کردم به بچه ها اين جا مي کردم چون فوق العاده عصباني بودم
اما ديروز دوباره يک نظر به بازي سنتر انداختم گريم گرفت
ديدم تايپيک پرنس از وقتي من و بهزاد رفتيم شده تايپيک حل المسائل و تا وقتي ما بوديم هي گير ميدادند پست بي خود و ... اما از روزي که رفتم ديگه انگار نه انگار
هر کسي سازي مي زد
اصلا کسي خبري نمي زاشت
اصلا کسي نگفت رهام مرد يا زندست
ديگه خواستم برم و اصلا بازي سنتر رو نبينم چون بهزاد هم از دست داده بودم
حالا از بي محلي شديد همه ي شما ها بگزريم (نسبت به خودم) چرا تايپيک رو خراب کرديد؟؟؟
چرا داغ نگهش نداشتين؟؟؟
چرا خبر نزدين
دلسردم کردين گفتم حيف خبر هاي دست اول خودم و بهزاد و خليل
100 رحمت به بازي دات و P.O.G بچه هاش خيلي قدر آدم رو مي دونند :exclaim: :exclaim: :exclaim:
علي جون و خليل جون خيلي با من صحبت کردند
خوب فکر کردم ديدم هر چقدر هم از بازي سنتر عصباني باشم نمي تونم رد کنم که بهترين سايت فارسي تخصصي بازي هست :exclaim: :surprised
اما ديگه بازي سنتر و ول کرده بودم که امروز صفحه ي Avant چون روش بود ديدم صفحه صندوق اومد و بهزاد برگشته
و اگه مي بينيد برگشتم فقط به خاطر سايت و بهزاد و بچه ها و حتي سايت بوده
دلم دووم نيورد(Doom نه ها :cheesygri )
اما ماه ديگه قرار هست من برم و يک 4 ماهي نمي تونم آن شم اگه قرار باشه اون مو قع هم مثل اين 2-3 روز بشه که نمي شه
پس خواهشا شما ها هم تايپيک رو داغ نگه داريد
خيلي هم برام خنده دار بود وقتي ديدم حتي مدير ها هم دست به اشتباه من زدند و به قول معروف واي از آن روزي که بگندد نمک!!!
ببخشيد پست بي ربطي زدم
تو اين يک ماهي که هستم تايپيک رو همچنان سعي مي کنم مثل سابق کنم
پس شما ها هم کمک کنيد :neutral:
بهزاد جان لطفا جواب سوال هاي قبليمم بده
اينم به خاطر تو
در ضمن منم هنوز اوريجينال رو نگرفتم داداشم فرستاده اما 2 هفته ديگه مي رسه اما فردا کرمان مي آد تو مغازه ها سفارش دادم به تو هم پيشنهاد مي کنم فعلا يکي کرک شده بگير تا روزي که اوريجينال برسه;)
اگه عکس هاي جديدتم تو اون سيدي بزاري ممنون مي شم
تو هم هرچي مي خواي بگو برات بفرستم
رضا جان بايد درايوت رو NTFS بکني
بچه ها تايپيکي براي مشکل در اجراي پرنس مگه نيست؟؟؟؟
پس چرا اين جا سوال مي کنيد
ببخشيد از پست بي موردم :exclaim:

سلام سلام سلام
بچه ها من برگشتم ;)
تو اين چند روزي که نبودم مي خواستم براي هميشه برم
و ديروز که دوباره اومدم تصميمم براي رفتن 100% شد و فقط به خاطر پست جديد بهزاد بود که برگشتم :surprised
چون واقعا ديدم هيچ دوستي اينجا ندارم(جدا از علي و خليل و بهزاد جان)
اما وقتي ديدم بدون بهزاد و بچه ها و من تايپيک هاي پرنس اين قدر سرد هست دلم سوخت!!!
برگشتم و پست بهزاد رو خوندم و برگشتم
داشتم مدير مي شدم اگه امروز بر نمي گشتم مدير مي شدم شايد هنوز هم بشم اما انصراف مي دم
براي اطلاعات بيشتر يک سر برين به اون تايپيک
تينم يکي از اخبار:
کميک جديد پرنس:
pennyarcade8.jpg

نوشته شده توسط farzadlion:
نکته ی جالب در مورد نسخه ی Pc بازیه پرنس اینه که سایت Ign بهش امتیاز 9 داده...من هنوز موندم رو چه حسابی همچین امتیاز بالایی بهش داده...قبلا میگفتند که سایت Ign نسبتا کیلویی امتیاز میده اما این یکیش دیگه واقعا خیلی تابلوه....
منم نظر تو رو دارم ..واقعا ign یه جورایی حال داده به پرنس!
فعلا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or