Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

هر چي داري رو بايد بکشي
حالا چرا حرص مي خوري؟؟؟
گرفتي اين قدر ور ميري تا اجرا شه
خارج از اينه
wink.gif

ما شالا بازي هاي کرک شده ي ايران رو خودت چند بار بايد کرک کني و يک پا هکر باشي تا بتوني بياري
wink.gif

ديگه آخر سر هم مجبورم كه اين كارو بكنم....ولي خوبي كيس من اين هست كه 2 تيكه هست...يعني قسمت درايور هام كاملا مجزا هست و نمي خواد كل كيس رو باز كنم

بازي خورا اينجارو دست کم گرفتي
البته روز دوم هم تعطيل براي بيمارستان
روز سوم هم تعطيل براي شکستگي دست و سر گردن ميدوني چرا
چون اخرش رو لو داده:)

بازي خورا اينجارو دست کم گرفتي
البته روز دوم هم تعطيل براي بيمارستان
روز سوم هم تعطيل براي شکستگي دست و سر گردن ميدوني چرا
چون اخرش رو لو داده

منظورت آخر بازي هست...يعني داستان بازي تماما لو رفته...ولي اگه هم رفته نگو....من مي خوام تا آخر بازي همون جور در هيجان به سر ببرم

همچين بهزاد داري مي گي انگار چي مي شه کيس رو باز کني
نمي خواي مادر برد رو که باز کني
4 تا پيچ هست
همين

دستت درد نكنه....ولي من خودم يه شركت سخت افزاري و نرم افزاري تو مشهد دارم ها...ولي منظورم اين هست كه من اصلا خوشم نمي ياد در كيسم باز باشه....تازه اگه باز بشه..اونقدر توش قطعه هست.

لو که رفته و چون منم مثل تو هستم حاضر شدم يکي از بهترين دوستام رو ايگنور کنم که لو نده
شما هي بگو اومده اميد آقا
بله نسخه ي دزدي اومده

بابا دزدي كجا بوده رهام جون...بازي الان 3 روز هست براي كامي اومده..خوب يه نسخه رو گرفتن و چون قفل اون شبيه بازي هاي ديگه بوده كه كرك كردنش كاري نداشته

ســــلام !

بالاخره بازي رو خريدم ! باورم نميشه !

خيييييييلي خفنه

اولش نشون ميده كه پرنس با كايلينا سوار كشتي دارن ميرن طرف بابل . توي راه پرنس به كايلينا ميگه كه من بهت قول ميدم كه ازمون پذيرايي خفني بكنن ! بعد كه به بابل ميرسن پرينس داد ميزنه "no !!!!" بعدش هم هزار تا تیر آتشین طرفشون میاد و کشتی منفجر میشه !!! کایلینا و پرینس بیهوش میشن

کایلینا رو دشمنا میبرن پرینس هم مثل نسخه قبل لب ساحل به هوش میاد !!! بعدش هم پرینس میره دنبال کایلینا و ...!

همه چی بازی (غیر از سیستم مبارزاتی) شبیه به نسخه The Sands of Time هست! حتی صدای پرینس ! توی این نسخه پرینس سنش کم تر از نسخه قبله !!!!

کنترلشم زیاد جالب نیست ! خیلی باهاش وررفتم تا روون شد. البته با گیم پد یه حال دیگه میده!

کرکشم همون روش عجیبست !!!!

خب دیگه زیاد مزاحمتون نمیشم من برم بازی کنم جیــــــــــگر ! :razz: :lol:

یه چیز دیگه هم بگم بعد برم ! دشمنای این دفعه خیلی خیلی قوی تر هستن و اگه ببیننت پدرتو در میارن ! نسبت به نسخه های قبل البته !

من رفتم bye

از اينکه اين کار رو کردي خيلي ممنون:(
آقا قرار شد کسي چيزي نگه که !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقايون خانوما خواهش مي کنم هيچي از داستان لو نديد بابا منم دل دارم
شايد يکي به خواد سال ديگه بازي کنه
تمنا مي کنم هيچي در مورد داستان نگيد;)

کنترلشم زیاد جالب نیست ! خیلی باهاش وررفتم تا روون شد. البته با گیم پد یه حال دیگه میده!

البته با پد گيم...

از اينکه اين کار رو کردي خيلي ممنون
frown.gif

آقا قرار شد کسي چيزي نگه که !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقايون خانوما خواهش مي کنم هيچي از داستان لو نديد بابا منم دل دارم
شايد يکي به خواد سال ديگه بازي کنه
تمنا مي کنم هيچي در مورد داستان نگيد

خوب نخون رهام جون....مجبوري ؟

راستي در مورد قفل چيزي نگفتي....ولي دستت درد نكنه..خبر خوبي بود كه بازي خوب اجرا ميشه

بچه ها من موقع نصب سی دی سوم پرنس 3 نسخه تکین با این ارور روبرو میشم
دلیلش چیه ؟ برای نصب دی وی دی fear هم همچین اروری میداد که رفتم با سی دی عوضش کردم ...

i6efci.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or