Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

والا نمیدونم باید از دوستانی که توی تهران زندگی میکنند سوال کردش

ولی من اگه بتونم یه زنگی میزنم یه سوالی در مورد اجرا کردن بازی میکنم

يه تلفن سفارش داره...زنگ بزن و جواب رو همينجا بذار...منتظرم

نوشته شده توسط behzadr:
سلام

مقاله بسيار زيبا و عالي بود....دستت درد نكنه وحيد جون...(حتما وحید جون می فرستم برات)

درمورد عكس ها به طور يقين در نسخه اورجينال پوستر هاي بازي هم هست...اينو شك نكيند
مرسي بهزا جان اينارو که قبلا نوشته بودم منتظر مقاله جديد باشيد که خيلي متفاوت و اصلا تکراري و خسته کننده نيست که در مورد عوامل و سازندگان بازي و خود کمپاني مونترال که ميدونم اگه بخونيد خوشتون مياد راستي دوستان اگه ميخوان مقاله بنويسن سعي کنن که در مورد سازندگان مطالب بنويسن به نظر من خوندن انها لذت بخشتر از خوندن مکان بازيو و......است
بهزا دستت درد نکنه به شدت منتظر dvd هستم راستي اگه تونستي نسخه يک بازيرو که ميگي اصل برام رايت کنو اونم بفرست

بهزا دستت درد نکنه به شدت منتظر dvd هستم راستي اگه تونستي نسخه يک بازيرو که ميگي اصل برام رايت کنو اونم بفرست

اگه منظورت نسخه 1 بازي هست بايد ببينم ميشه كپي كرد يا نه

سلام سلام سلام سلام سلام سلام سلام سلام

بازي توسط شركت تكين منتشر شد . الان هم توي همه مغازه ها هست من زنگ زدم به رفيقم گفت اوردتش ساعت چهار هم ميرم بخرمش ! سه تا سيدي هم هست

سلام سلام سلام سلام سلام سلام سلام سلام

بازي توسط شركت تكين منتشر شد . الان هم توي همه مغازه ها هست من زنگ زدم به رفيقم گفت اوردتش ساعت چهار هم ميرم بخرمش ! سه تا سيدي هم هست

--------------------

بابا هيجان...من هم دارم مي تركم....كي به دست من رسه...

فقط هر كي بازي رو گرفت در مورد قفل بازي و نحوه اجراش حتما به من اطلاع بده....منتظرم

نوشته شده توسط Hellgate:london:
سلام
نمیدونم کجا دیدم.
که اقا ارشام گفته بود که تورنت بازی PoP3.
چیزی حدود 1.6 گیگ حجم داره.
ولی من الان دو تا تورنت از این بازی گیر اوردم.
یکی حجمش اصلا اونی نیست که اقا ارشام میگفته.
البته امکان زیپ شدن هست.
ولی بازی 4.25 گیگی شده 1.6.من که باورم نمیشه.
اینم لینکش:
http://www.torrentreactor.to/torrents/view_69037
شاید من اشتباه میکنم.
خوشحال میشم که اشتباهمو درست کنن.
چون توی این تورنت حجم بازی 4.25 گیگ هستش.

خداحافظ
من هم تعجب ميكنم كه چطور يه DVD شده 1.6 گيگ. من كه دارم همين 1.6 رو دانلود ميكنم. 560 مگ رو هم دانلود كردم. خدا كنه كامل باشه.

نوشته شده توسط behzadr:
بابا هيجان...من هم دارم مي تركم....كي به دست من رسه...

فقط هر كي بازي رو گرفت در مورد قفل بازي و نحوه اجراش حتما به من اطلاع بده....منتظرم
از هيجان گذشته شده سوپرهيجان !
قفلشم كه همونه ... بايد اول ايميج بازي رو مانت كني بعد نصبش كني بعد سريالشو وارد كني بعد هم كابل هاي سيدي رام رو بكشي بيرون ! :p
واي اگه اجرا نشه چي؟؟؟ :cry: :neutral: :confused:
الان پول هيچي ندارم واسه همين تا ساعت چهار دارم صبر ميكنم بابام بياد ازش پول بگيرم برم بخرمش ! وگرنه يك ثانيه هم معطل نميكردم ! :razz:

يه نكته رو من اينجا بگم...اگخ ويندوز ويستا رو سيستم داريد بهتره كه اونو به همون xp تغيير بديد

اين ويندوز داراي سيستمي هست كه از پخش سيدي هاي كپي رايت و غير مجاز جلوگيري مي كنه

البته در صورتي كه اجرا نشد بازي اين كارو بكيند و دنبال حل مشكل ديگه اي نريد

من تو پستهاي قبلي كه نگاه كردم ديدم بازي 3 سيديه. پس اگه يه Dvd كامل با حجم 4 گيگ باشه كه تعدادش بيشتر از 5 سيدي ميشه.

نتيجه ميگيرم كه همون 1.7 گيگ هم ميتونه كامل باشه.

از هيجان گذشته شده سوپرهيجان !
قفلشم كه همونه ... بايد اول ايميج بازي رو مانت كني بعد نصبش كني بعد سريالشو وارد كني بعد هم كابل هاي سيدي رام رو بكشي بيرون !
tongue.gif

واي اگه اجرا نشه چي؟؟؟
cry.gif
neutral.gif
confused.gif

الان پول هيچي ندارم واسه همين تا ساعت چهار دارم صبر ميكنم بابام بياد ازش پول بگيرم برم بخرمش ! وگرنه يك ثانيه هم معطل نميكردم

منو باش..مي گي پول نداري...خواستم بگم يكي برا من بگير و من برات پولشو مي فرستم....شايد اينجا تا 2 روز ديگه بازي بياد

راستي نسخه مدرن هم حتما همين طوري هست ديگه...

نوشته شده توسط behzadr:
منو باش..مي گي پول نداري...خواستم بگم يكي برا من بگير و من برات پولشو مي فرستم....شايد اينجا تا 2 روز ديگه بازي بياد

راستي نسخه مدرن هم حتما همين طوري هست ديگه...

بابا نميدونستم كه امروز مياد ! اگه ميدونستم صبح پول ميگرفتم. :lol:
مگه شما كجايي كه دوروز ديگه بازي به اونجا ميرسه؟

بابا نميدونستم كه امروز مياد ! اگه ميدونستم صبح پول ميگرفتم.
lol.gif

مگه شما كجايي كه دوروز ديگه بازي به اونجا ميرسه؟

من مشهد هستم....اينجا معمولا همين طور بازي ها مي يان

گاهي اوقات من به مغازه دارها مي گم فلان بازي تو تهران هست...

نوشته شده توسط behzadr:
من مشهد هستم....اينجا معمولا همين طور بازي ها مي يان

گاهي اوقات من به مغازه دارها مي گم فلان بازي تو تهران هست...
سلام بهزاد من ۲ تا نسخه ميگيرم ويکي ديگرو برات ميفرستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or