اگه اين برج ميموند جزو ۵ برج بزرگ دنيا ميشد
البته زود تموم کردن مهم نيست مهم اينه که از بازي لذت ببريم يا داستان بازيرو متوجه شيم که فکر کنم حرفه اي ها ديرتر تموم کنند
همون طور که يک يوناني که اسمش يادم نيست اين برج رو هم جزو عجايب ميدونست که به علت ويراني چيزي به عنوان عجايب ثبت نشد ولي باغ بابل به علت ان که کمي از ان باقي مانده جزو هفت عجايب دنياست
منم همین فکر رو میکنم.امين جان
فكر نمي كنم داستان رو طوري پيش ببرن كه آخر شماره 3 گنگ بمونه..مث شماره 1/4 اين بازي رو دوباره اجرا خواهند كرد
قاعدتا ما شهرستانی ها نیستیم چون بازی ها یکم دیر تر بدستمون میرسهراستي فكر مي كنيد كه از همه زودتر بازي رو تموم كنه!!!!
من كه نيستم ...چون حتما در حين بازي به تمام اطراف بازي هم دقت مي كنم
نيادمه تو نسخه 1/4 بازي 10 دقيقه از بالاي بالاترين برج فقط دور و بر رو نگاه مي كردم و واقعا هم لذت مي بردم
همه چي از اون بالا زيبا تر و جذاب تر بود....از آخر هم موقع رفتن از بس حواسم پرت بود افتادم پايي
من هیچی اطلاعاتی درباره ی برج ازادی ندارم اگه توضیح بدی ممنون میشمراستي هيچ ربطي نداره
واي كسي مي دونه جريان مجسمه آزادي در نيويورك چيه؟اگه نمي دونيد خيلي مختصر تو همين تاپيك مي گم
به نظر من تقریبا 1 سالی بعد از ریلیز شدن شماره ی 3 خبر نسخه ی 4 رو میدن...
من هیچی اطلاعاتی درباره ی برج ازادی ندارم اگه توضیح بدی ممنون میشم
غیر خوشبینانش 2 سالخوب خيلي خوش بي نانه بود....ولي اميد وارم
جالب بود اصلا فکرش رو نمیکردم که این بر ازادی یه ربطی به ایران داشته باشه.زماني كه اسكندر مقدوني به ايران حمله مي كنه و تخت جمشيد رو تصرف مي كنه ( اسكندر معشوقه اي داشته كه اين طوري كه من شنيدم يا اروپايي بوده يا آمريكايي) (البته نمي دونم اون موقع آمريكا كشف شده بود يا نه)
اين معشوقه در جريان جنگ به قدري اسكندر رو مست مي كنه و اونو مجاب مي كنه كه به كلي تخت جمشيد رو به آتش بكشه. از آن زمان الهه اون زن نمادي از آزادي ملت ها شكل ميگيره و اونو در صدر دروازه ورود به شهر مي ذارن
اين داستاني بود كه چند وقت پيش خودم خوندم....مختصر و مفيد
1 کی 2 روز هم خیلیه.فكر نمي كنم مدت زماني زيادي طول بكشه...يكي دو روز اين و اون ور( اين در حالت كاملا خوش بينانه قفل دار نبودن بازي هست)
جالب بود اصلا فکرش رو نمیکردم که این بر ازادی یه ربطی به ایران داشته باشه.
مدل اصلی بازیکنان بازی پرنس اف پرشیا 3 رو ندیدم کسی بزاره گفتم شاید برتون جالب باشه
کی 2 روز هم خیلیه.
من خودم اخرای کواک 4 هستم اونم 3 روزه
غیر خوشبینانش 2 سال
خوراکم تاریخه بگو...اگه به تاريخ علاقه مند باشي برات يه چيزهايي مي گم كه چند روز فقط مي شيني و به حال و روز فعلي خودمون گريه مي كني
اول از همه بگم به دلایلی که اگه مایل بودی بدونی بهم پی ام بده تا برات بگم هنوز این بازی رو تموم نکردم.بابا اين كاره؟ حالا بگو اسپلينتر رو چند روزه تموم كردي....نرمال و با عشق و علاقه بازي كرديش يا فقط رفتي جلو آدم كشتي
خوراکم تاریخه بگو...
اول از همه بگم به دلایلی که اگه مایل بودی بدونی بهم پی ام بده تا برات بگم هنوز این بازی رو تموم نکردم
منم مثل تو تو این بازی خیلی از خودم توجه دروکردم و همش این ور و اون ور رو نگاه میکردم من رو حالت مخفی کاری دارم بازی میکنم
هر جور راحتیخوب نه اين تاپيك جاش هست و نه تاپيكي در اين مورد داريم.
البته تو ذهنم زدن يه تاپيك با همين موضوع هستم....ولي بذار از جو اين مجله بيرون بيام و بعد اون تاپيك رو مي زنم.....اگه داير بشه اونم داغ داغش مي كنم
ببخشيد ها!!! ولي من پي ام بدم كه نمي تونم مطلبي بخونم...شما بايد پي ام بدي عزيزم
اره بعضی بازی ها ارزش گشت و گزار رو داره ولی بعضی مثل دووم نهولي يه بازي مثل دووم رو فقط مي كشتم...كي جرات داشت گشت و گذار كنه (فكر كنم تاپيك رو منحرف كردم)
حتما منحرف كردمباشه خودم برات پی ام میدم![]()
نوشته شده توسط behzadr:اگه تخت جمشيد مي موند الان جز عجايب هفت گانه دنيا بود(ميشد هشت گانه)
راستي هيچ ربطي نداره
دقيقا منظور من هم همين بود...من قبل از بازي توجه خودمو به نكات ديگه جلب ميكنم....برا همينم هميشه همه چي به خاطر مي مونه
فقط اين وسط تخت جمشيد ما غريب واقع شده
خوب بهزاد جان من يه تايپيک تو بازيکدن با عنوان تاريخ و تمودن ۲۵۰۰ ساله دارم که اگه مايل بودي يه مطاله کن البته قصد تبليغ سايتو ندارم راستي اگه تايپيک زدي من باهاتمنوشته شده توسط behzadr:اگه به تاريخ علاقه مند باشي برات يه چيزهايي مي گم كه چند روز فقط مي شيني و به حال و روز فعلي خودمون گريه مي كني
http://www.bazikade.com/forum/topic.php?code=4001&pg=1
امروز مي خواهم مطالبي كوچكي از تاريخ كهن ايران رو براي شما بازگو كنم كه حتما فكر ميكنيد من اغراق ميكنم ، ولي اينگونه نيست و حقيقت كامل است :
آيا ميداند : اولين مردماني كه سيستم اگو يا فاضلاب را جهت تخليه آب شهري به بيرون از شهر اختراع كرد ايرانيان بودند .
آيا ميدانيد : اولين مردماني كه اسب را به جهان هديه كردند ايرانيان بودند .
آيا ميدانيد : اولين مردماني كه حيوانات خانگي را تربيت كردند و جهت بهره مندي از آنان استفاده كردند ايرانيان بودند .
آيا ميدانيد : اولين مردماني كه مس را كشف كرد ايرانيان بودند .
آيا ميدانيد : اولين مردماني كه آتش را در جهان كشف كردند ايرانيان بودند .
آيا ميدانيد : اولين مردماني كه ذوب فلزات را آغاز كردند ايرانيان بودند در شهر سيلك در اطراف كاشان .
آيا ميدانيد : اولين مردماني كه كشاورزي را جهت كاشت و برداشت كشف كردند ايرانيان بودند .
آيا ميدانيد : اولين مردماني كه نخ را كشف كردند و موفق به ريسيدن آن ...........