Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

سلام

دمو ها رو متاسفانه وقت نكردم دان كنم.

همين طور از سايت هم كه سرزدم زمان لود داشت و منم منصرف شدم

عكس ها هم خيلي باحالن

ولي متاسفانه ديگه هيچ جاي خالي ديگه اي در سيدي نيست....

تو مثل هميشه خيلي خوب كارتو انجام ميدي رهام جان

اگه بگم اصلا چت تا حالا نكردم و بلد نيستم باورمي كني
smile.gif
نترس بیا چت اون با من سنیوریتا نترس از عاشق شدن بیا اون با من

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
لطفا اين رو برام يکي ترجمه کنه:
The Prince Of Persia : The Two Thrones For PC!
Free 2-day shipping with your order!*

Choose "2 Business Days" as your shipping method, and the discount will be automatically applied to your order during checkout
سلام
معنیش یعنی:
PoP:T2T برای PC
بر اساس سفارش شما دو روزه مجانی فرستاده خواهد شد. (پول shipping بازی مجانیه؟؟؟البته نه برا ایران.فکر کنم فقط استرالیا و امریکا)
دو روز کاری را به عنوان روش فرستادن انتخاب کنید.و از حساب شما بر اساس سفارشتان اعمال میشود.
فکر کنم این برای سفارش بازی هستش.شاید از تو امازون و یا خود سایت یوبی دیده باشی اقا رهام.
امیدوارم درست ترجمه کرده باشم.

بای بای

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Hellgate:london:
سلام
معنیش یعنی:
PoP:T2T برای PC
بر اساس سفارش شما دو روزه مجانی فرستاده خواهد شد. (پول shipping بازی مجانیه؟؟؟البته نه برا ایران.فکر کنم فقط استرالیا و امریکا)
دو روز کاری را به عنوان روش فرستادن انتخاب کنید.و از حساب شما بر اساس سفارشتان اعمال میشود.
فکر کنم این برای سفارش بازی هستش.شاید از تو امازون و یا خود سایت یوبی دیده باشی اقا رهام.
امیدوارم درست ترجمه کرده باشم.

بای بای

سلام
فقط یه جاش مشکل داره
ترجمه ی جمله ی
Choose "2 Business Days" as your shipping method, and the discount will be automatically applied to your order
میشه:
اگر روش خرید "2 Business Days" رو انتخاب کنین اونوقت بطور اوتوماتیک تخفیف هم شامل سفارشتون میشه.

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
شد 2000 تومن ديگه;)
بهزاد جان براي من نمي خواي براي من و وحيد زود تر بفرستي ببينيم اگه مي تونيم مشکلي چيزي توش ديديم بگيم؟؟؟
هيچي مقاله نوشتي؟؟؟
يک جوري عکس خودتم برام بفرست!!!
وحيد جون سيديت رو فرستادم عصري مي رم ببينم چي فرستادي!!!
بچه ها من کف کردم
يک سر برين سايت اصلي
www.princeofpersiagame.com
محشر هست محشر
همه چيز رو عوض کردي
خيلي خوشکل شده
در ضمن نوشته بالاش Buy Now
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بس رسيد اميدوارم خوشت امده باشه
مرسي بس فرستادي!!!
راستي فکر کنم بهزاد يه نسخه بفرسته تا مورد تاييد قرار بگيره بهتره چون ما هييت تحرييه هستيم يا ناظر کيفي!!
قيمت مناسبي اما براي شروع زياد
سايت قشنگ شده خيلي چيزها تعغيير کرده

سلام

سيدي رو براتون شنبه مي فرستم......اگه مشكلي نداشت براي بقيه متقاضيان هم مي فرستم

لطفا آدرس دقيق خودتونو برام بذاريد....هموني كه درست به دستتون برسه

راستي قفل سيدي هم مشكلش حل شد....نرم افزار شو خريدم...ولي يكم سخت هست كار كردن باهاش....هر جور شده رديفش مي كنم

نوشته شده توسط Agent47:
سلام بچه ها اهنگسازی pop3 رو کی انجام داده کسی امار داره
سلام
بعد از بازی POP2
از استودیوی یوبی انتقاد کردند که چرا همچین کاری کرده.برای همین یوبی اعلام کرد که در قسمت سوم سعی میکنه همون تم موجود در بازی PoP1 رو دوباره به کار بگیره.
من تا اینجاشو میدونم

بای بای

نوشته شده توسط behzadr:
سلام

سيدي رو براتون شنبه مي فرستم......اگه مشكلي نداشت براي بقيه متقاضيان هم مي فرستم

لطفا آدرس دقيق خودتونو برام بذاريد....هموني كه درست به دستتون برسه

راستي قفل سيدي هم مشكلش حل شد....نرم افزار شو خريدم...ولي يكم سخت هست كار كردن باهاش....هر جور شده رديفش مي كنم
خوب برات تو پيغام شخصي ميزارم
ديگه خيلي از زحمتها به گردن تو شد واقعا دستت درد نکنه
يه چيز ديگه ميدونيد قبل از ساخت بازي يکي از پيشنهادها اين بود که شاهزاده ايراني براي تامين انرژي خودش به شکار حيوانات بپردازه که به علت نوع موتور و وسعت و وقت بازي کنار گذاشته شد

فقط اميد وارم كه خوب از آب در اومده باشه

يه چيز ديگه ميدونيد قبل از ساخت بازي يکي از پيشنهادها اين بود که شاهزاده ايراني براي تامين انرژي خودش به شکار حيوانات بپردازه که به علت نوع موتور و وسعت و وقت بازي کنار گذاشته شد

يه شاهزاده جديد؟ يه داستان جديد؟ يه شماره جديد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or