اما من بر عکس فکر نمی کنم گرافیکش نسبت به Pop:ww تغییر محسوسی کرده باشه....موتور گرافیکی بازی همان موتور قبلی خواهد بود که با تکنولوژی های روز مخلوط شده و در مجموع گرافیک بسیار زیبایی را به نمايش خواهد گذاشت
نوشته شده توسط pandora tomorrow:به جای اینکه این همه وقتتون رو تلف کنین با دانلود و هم اینکه پول تلفن براتون زیاد میاد برین یه کافی نتی که به سرور وصل باشه برین 3دانلود کنین بیارین خونه.![]()
فقط رایتر داشته باشه![]()
کاملا حرف منطقيهسلام يه چيز بگم.هر كسي كه در تهيه اين سيدي نقشي داشته باشه نسبت به خرج منطقي كه مي كنه قيمت سيدي هم بالا ميره
مث رهام و وحيد كه بيشتر دمو ها متعلق به اون هاست
حالا يكم بالا پايين دست مزد اين كارشونو مي گيرن.....
ممنون يکي جواب داد پس اميدوار باشممن از گيم اسپات دان کردم هيچ مشکلي نداشت
و خيلي وقت ها هم چون مردم انتظار زيادي دارن اون چيز شکست مي خوره مثل پرنس 2 که خيلي انتظار هاي الکي اي ازش داشتن!!!
يعد هم دليل هاي الکي اوردن مثل رنگ چشم
بچه ها يکي هم بره سايت اصلي دمو هاي اون رو دان کنه خيلي حجمشونم بالاست!!!!
اگه کسي نره خودم مي رم بعد که تقسيم کار کرديم همراه نسخه ي نهايي براتون مي فرستم!!!!!
قبول کن هست ولی وقتی عشق باشه عیچ ملالی نیست.وقت تلف کردن نيست تازه اين دمو واسه گيم اسپات که ارزش دانلود داره
پيشنهاد خوبي
ميدونم با چه نرم افزاري دانلود کنم منظور من اينه دو بار از اين سايت دمو دانلود کردم ولي باز نشدنوشته شده توسط behzadr:سلام
من كه جواب ندادم ديدم كه رهام جوابتو داد.....فكر كنم اگه با dap اين كارو بكني خيلي آسون تر بتوني دان كني
وحيد جان
ازاين بازي انتظار زيادي من شخصا دارم....يعني يه گرافيك روان مث شماره 1 بازي...
درسته که وقت گيري ولي من شبها دانلود ميکنم و خودم ميرم بوس لالا ميکنمقبول کن هست ولی وقتی عشق باشه عیچ ملالی نیست.
امین جان این پیش نمایش هست نه نقد!اینم لینک نقد:
http://www.bazidot.com/story.php?id=224
نوشته شده توسط behzadr:سلام ببخشيد وسط بحثتون پريدم
گرافيك بازي رو اصلا الان از گيم پلي ها برداشت نكنيد.
اگه نسخه 1 بازي رو ديده باشيد يه گرافيك نرم و و گرم رو مي ديديد.حالا همون رو در 3 سال ضرب كنيد...ببينيد چي از آب در مي ياد
گرافیکو بی خیال
اگه گرافیکش از قبلی ها هم پایین تر باشه بنظر من اصلا مهم نیست
این چهار عکس رو تازه پیدا کردم ولی وقت مرتب کردنشون رو نداشتم فقط لینکشو میدم Ok
بهزاد جان اين ها چي هستند؟؟؟