Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

واییییییییییییییییییییی
این عکسای بالا رو بردارید دارم دیونه میشم:biggrin1:
واقعا معرکه س نه؟؟؟
حالا ببینم کسی نسخه ی PC ش رو بازی کرده

چیزی که از نقد های سایت های خارجی برمیاد بازی اون چیزی نیست که انتظارش رو داشتیم.اولا همه به کوتاه بودن بازی اشاره کردن که خودش واقعا یه نشانه خیلی ناامید کننده هست.
بعد توی گیم اسپات به اسون بودن بازی بسیار تاکید شده بطوری که یکی از نقص های بازی به شمار امده ونشون میده که جیک سانیه بازی تمومه.
این بازی هم مثله بازی های جدیده دیگه قربانی طبع جدیدی به نام طبع گیمر های تازه کار سوسولی شد و بدرد تینیجر ها میخوره.دیگه ما جوون ها کم کم باید بازی کردن رو بزاریم کنار و جا رو برای پدر بزرگ ها و نوه هاشون باز کنیم چون گیم داره یه تفریح خونوادگی میشه:mad:
نمی دونم من چرا حرص میخورم.الان آدمای به اصطلاح گیمر توی توم ریدر راهنمای قدم به قدم استفاده میکنن یا تو 4 تا معمای سایلنت هیل میمونن دیگه از سازنده ها چه انتظاری میشه داشت.
به نظر من زیاد امیدوارنباشید که یه پرنس ببینید بیشتر شبیه بازی های کارتونی کودکان شده منظورم گرافیک نیست.

آخرین ویرایش:
نمی دونم من چرا حرص میخورم.الان آدمای به اصطلاح گیمر توی توم ریدر راهنمای قدم به قدم استفاده میکنن یا تو 4 تا معمای سایلنت هیل میمونن دیگه از سازنده ها چه انتظاری میشه داشت.
آاااخ حرف دلمو زدی برادر!

اینم سیستم مورد نیاز بازی 100% مطمئن

Minimum System Requirements

Supported OS: Windows XP/Windows Vista
Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
RAM: 1 GB Windows XP/2 GB Windows Vista
Video Card: 256 MB DirectX 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (ATI RADEON X1600/1650-1950/HD 2000/3000 series; NVIDIA GeForce 6800/7/8/9 series)
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0–compliant sound card (5.1 sound card recommended)
DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)
DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
Hard Drive Space: 8 GB
Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)

البته فک کنم fake باشه

اینم سیستم مورد نیاز بازی 100% مطمئن

Minimum System Requirements

Supported OS: Windows XP/Windows Vista
Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
RAM: 1 GB Windows XP/2 GB Windows Vista
Video Card: 256 MB DirectX 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (ATI RADEON X1600/1650-1950/HD 2000/3000 series; NVIDIA GeForce 6800/7/8/9 series)
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0–compliant sound card (5.1 sound card recommended)
DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)
DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
Hard Drive Space: 8 GB
Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)

البته فک کنم fake باشه
:-" لطفاً هنگام پست زدن چیزی دوستان رو دچار دوگانگی ارزشی نکنید !

امروز دیدم بازی روی سایتهای Sharing برای دانلود قرار گرفته بود .

احتمالا تا فردا دانلودش میکنم ، گرچه با وجود GTA IV فکر نمیکنم وقت تست کردنش رو اصلا پیدا کنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or