سلام سلام سلام
بالاخره یک هفته ی من هم تموم شد و من هم بر گشتم
خیلی تصمیم ها داشتم که.......... به لطف بهزاد عزیز و خیلی دوستان فعلا تصمیماتم رو عوض کردم......
در مورد پست خودم چند نکته رو باید بگم
ایکاش قبل از هر عملی ابتدا پست من رو با دقت می خوندید×!!!!
من گفتم پینوکیو بعد از 10 قسمت ادم شد
من بعد از 100 تا اخطار فهمیدم این 1 حرفشون راست هست×!!!
منظورمم اشاره ای به مدیر ها پست بیهوده بود که برای assasin's creed و پرنس 4 اینجا زده می شد و هیچ ربطی نداشت که دوست عزیز اشتباه فهمیدند
همجنین قسمت هایی مثل :
می تونید مثل بهزاد جان رفتار کنید...........اما اینجا بهتر می دونم الکی پست ندیم الکی جان×!
چون قانون داره و اگر یک نفر تا حالا پرنس بازی نکرده بیاد اینجا........مطمئن باشین زده می شه تازه 100% بحث ها کاملا شخصی می شه و منحرف و قفل کما اینکه چند روز شد
اما ما خودمونم بکشیم اعتصاب هم بکنیم این سگانه تموم شد و دلیل نمی شه به فراموشی سپرده بشه که×!!!!
این ها هیچ کدوم منظورم به ایشان نبود و جمع رو می گفتم یعنی افرادی مثل من و شما اگر بیهوده پست بدیم و اکلی کش بدیم ((که دادیم)) تازه وارد ها رو از بازی متنفر می کنیم×!!!!
و اگر چیزی گفتم
فقط و فقط برای شوخی بوده×!!!!
و واقغا عجیب به نظر می رسید و حتی فکر هم نمی کردم به کسی بر بخوره یا به خود بگیره یا خیلی قضایای دیگر.......
اگر می خواستم تهمتی بزنم خیلی راحت تر می تونستم بزنم و من اصلا دلیلی برای این کار ندارم دوستان که به کسی تهمت بزنم×!!!!
فقط فهمیدم که با هر کسی نمیشه شوخی کرد........!
اگر مدیران خیلی تایپیک ها هم می دیدند شوخی های فوقالعاده بدتر می دیدند...!!!!!!
خوب بگزریم
در هر حال ممنون از مبنون کردنتون اما دفعه ی بعد اگر مبنونم کردید دیگر ممنون نمی شوم چون تنها حرفم رو زدم
با دقت بیشتری بخونید و زود تصمیم گیری نکنید
با تشکر فراوان
+++++++++
× به من اثبات شد بدون من هم پست های بیهوده ی زیادی در این تایپیک می شه و برای یک چیز ساده مثل یوزر بار
باز هم به علت درست نخواندن پست دوست عزیزم دو صفحه پست زده می شه اما اخطاری هم داده نمیشه×!!!!
× به من اثبات شد بعد از مشورت با دوستان بهتر است روی حرف هاشون بیشتر فکر کنم
به من اثبات شد که خیلی ها در ظاهر فقط دوست من هستند و اگر مشکلی با من در خارج از بازی سنتر دارند به هر قیمتی می خواهند اینجا هم آن را ربط بدهند
× همچنین به من اثبات شد نمی توتنم دوستان عزیزی مثل بهزاد - خلیل عزیز - شایان - عباس جان - محسن - ممد -...... ها رو چه در این جا <<و اگر رفتم با وسایل دیگر>> تحمل کنم×!!!
این پست 100% بی ربط من فکر نکنم در میان 8 صفحه بی ربط خللی ایجان کند