Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

سلام دوستان
ببینید مگر می شه چیزی مثل پرنس تموم بشه؟؟؟؟
دقیقا حرف شما مثل این می مونه ماریو یا سونیک یا پانیشر یا فاینال فانتزی یا خیلی شخصیت های کمیک مثل سوپر من - بت من - اسپایدر من و ..... تموم بشه×!!!
پرنس یک فرق کوچیک با همه ی این ها داره که همون متمایزش کرده این که شخصیت ثابتی نداره×!!!
مطمئن باشید پرنس بعدی ممکن هست قدرت زمان نداشته باشه اما قدرتی دیگه که داره×!!!
پرنس استیل و سبک و اون ریشه ی بازیش حفظ و جاودانه شده اما روی بقیه ی چیز ها می شه مانور داد×!!!!
این یک امتیاز هست چون سبب می شه هر بار یک دسته از افراد رو جذب کنه تا حدودی
در مورد فیلم هم بله در 2007 اکران می شه مشخصات و بازی گران و .... در همون لینک هست حیف برای من سایتی که مقالم رو نوش تم و سایت فیلم از امروز فیلتر شده اگر نه چیز های جالبی اونجا پیدا کرده بودم×!!!
++++++
الکی جان خیلی مشکوک می زنی حدس می زنم از اعضا باشی خیلی حرف زدنت آشنا هست می دونی که مدیرا دنبال این جور افرادند×!!!!
فقط اون قدر ضایع نیستی که از خودت تشکر کنی مثل بعضی ها.........
در ضمن ببینید این سه گانه تموم شد
شما فرض کن من روزی 100 تا پست بدم و یاد پرنس رو به قول شما نگه دارم و داغش کنم اما چی بشه؟؟؟؟
اینجا تایپیک اطلاع رسانی هست همین جوری هم 152 صفحه ادامش دادیم که هیچ تایپیکی نکرده×!!!
اما ما خودمونم بکشیم اعتصاب هم بکنیم این سگانه تموم شد و دلیل نمی شه به فراموشی سپرده بشه که×!!!!
می ره جزو بهترین بازی های عمرمون
می تونید مثل بهزاد جان رفتار کنید...........اما اینجا بهتر می دونم الکی پست ندیم الکی جان×!
چون قانون داره و اگر یک نفر تا حالا پرنس بازی نکرده بیاد اینجا........مطمئن باشین زده می شه تازه 100% بحث ها کاملا شخصی می شه و منحرف و قفل کما اینکه چند روز شد
نه من طرف مدیر ها نشدم چپ چپ نگام نکنید اما اونا هم تو این مورد حق دارند
پینوکیو بعد از 10 قسمت ادم شد من بعد از 100 تا اخطار فهمیدم این 1 حرفشون راست هست×!!!
پس منتظر مقاله ی من باشید و اگر خبری شنیدید بگید فقط لطفا
با تشکر

من با حرف رهام موافقم
شاید پرنس بعدی ادامه این داستان نباشه یا بازگشت به عقب نداشته باشه ولی مطمئنن یک چیزی خواهد داشت که جای اون رو بهتر پر میکنه
موافقم صد درصد !!!

چقدر طول و تفسیر:)
فیلم این بازی این طوری که بوش می یاد تو سال بعد شاید استارتش زده بشه...
تجربه نشون داده فیلم های ساخته شده بر اساس داستان بازی های رایانه ای کاملا مورد استقبال قرار می گیره...مثل رزیدنت اویل و سیلنت هیل که هنوز ندیدم

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
پانیشر یا فاینال فانتزی
پرنس یک فرق کوچیک با همه ی این ها داره که همون متمایزش کرده این که شخصیت ثابتی نداره×!!!
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
شما کدوم دوتا فاینال فنتزی رو بازی کردی که شخصیت ثابت داشته باشن؟ والا ما که هرچی بازی کردیم تو دوتا فاینال شخصیت های مشابه هم ندیدیم!!
درمورد پانیشر هم تا اونجایی که من میدونم تا حالا دنباله ای ساخته نشده و تنها یک شماره بوده!!!
با بقیه حرفات هم موافقم.....:p

نوشته شده توسط White_Gandalf:
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
شما کدوم دوتا فاینال فنتزی رو بازی کردی که شخصیت ثابت داشته باشن؟ والا ما که هرچی بازی کردیم تو دوتا فاینال شخصیت های مشابه هم ندیدیم!!
درمورد پانیشر هم تا اونجایی که من میدونم تا حالا دنباله ای ساخته نشده و تنها یک شماره بوده!!!
با بقیه حرفات هم موافقم.....:p
خب رهام تاحالا فکر نمیکنم فاینال فانتزی بازی کرده باشه.
واسه همین این سوتی کوچولو رو داد.
پانیشر رو اما درست گفت پانیشر از قبل بوده !
منم با بقیه حرفاش موافقم اما اگه خلاصشون کنه بهتر میشه. :D

فاینال رو یک سوتی دادم آخه یک سری عکس دارم از final fantasy VIII و خیلی شبیه کارتون فاینال فانتزی (نجات کودکان) و عکس های XII داشت برای همین این رو گفتم اما پانیشر×!!!!
خوب پانیشر هم کمیک هست دیگه تازه تموم که نشد و از همه ی این ها بگزریم خودم شماره ی بعدش رو در IGN دیدم×!!!!
در هر حال شرمنده در مورد FF
خوشحالم از بقیه ی نظرات هم نظر پیدا کردم اما شایان جان اگه همه قرار باشه خلاسه بنویسند تایپیک می شه نظر سنجی بد - متوسط - خوب×!!!

به نام خداي مهربان
يکم قاطي نوشتم ولي فقط خواستم يه چيزي بنويسم
يه چيز اين دوست عزيزمون الکي اقا محمد تا چند وقت ديگه نيستن ميرن به کانادا بس کاري کنيد خاطره خوبي با شما ها داشته باشه

بازم ميبينم رهام داغ کرده داره -بهزاد ميخواد داستان بنويسه(البته اگه بخواد ميتونه)اقا محمد(الکي)دوباره دل مارو داغ کرد بابا بزاريد اين بازي به صورت يه بازي حماسي تو ذهن ما جاودانه بمونه من از سال ۲۰۰۰ اخبار اين بازيرو دنبال ميکردم اما نه حرفه اي
بازي پرنس تنهاد بازي اي است که من ۳ گيگ از فضاي هاردمو اختصاص دادم بهش اين فضا فقط واسه دمو و عکس نيست حساب عکس تک تک سازندگانشو بريد حيف که تو ايران ظرفيت نداره مگه نه خودم ميرفتم مونترال و با سازندگانش صحبت ميکردم (البته اول فارسي اگه نفهميدن اون موقع ترکي صحبت ميکنم اينو حتما ميفهمن)البته چنان اقايي رافاعل رو بقل ميکردم که درک ميکمرد ما تروريست هستيم (شوخي بود)تنها مردي که طرح ها که از خودش به جا گذاشت کمتر از کار هنري نبود البته ببخشيد من از رافاعل زياد تعريف ميکنم

ما همه درک کرديم که اين بازي نميتونست ادامه پيدا کنه هميشه اينجور بوده فيلم ارباب حلقه ها ديدي اونم سه گانه بود يا زياد فشار نياريم سري بازيهاي اونيموشا
خود يوبي سافت اعلام کرده بود اين بازي سه گانه خواهد بود پس دليلي نداره که نگران باشيم اين بازي ساخته نشه بازم نمونش بازي انيموشا که سه گانه بود اما بازم نسخه چهارم ساخته شد اما اين بازي بازي دچار تحول شده بود
يوبي اسفت نميتونه از عناوين مهم بزرگ و برجستش دست برداره شاهزاده ايراني جزو ۵ بازي بزرگ يوبي سافت هستش اين بازي دير يا زود ساخته ميشه از کجا ميدونيد شايد الان تو يوبي و مونتارال طرحي رو بازي نميريزن شايد تيم داره رو يه برنامه خاصي کار ميکنه تا بازي يه انقلاب تو سبکش ايجاد کنه
بن مارس رو که ميشناختيد همون يارو که ميومد تو دموها حرف ميزد اون هر جا رفته خوشي با خوش اورده !!!!!
اينو مطمعن باشيد حتي تحريم نميتونه رو ساخته شدن بازي تاثير بزاره سود اين بازي براي شرکت در حدود ۵/۵ مليون دلار بود رقم کمي نيست اين سود بازي است نه فروش

به نظر مقاله نوشتن در مورد بازي پرينس باعث ميشه خاطرات خوب بازي کمي کمرنگ بشه (يک فلسفي بود بيشتر تو عمق بريد )خودم گفتم بزارم واسه وقتي که اعلام شد بازي در حال ساخت

فکر نکم فرومهاي يوبي سافت اين همه در مورد اين بازي بحث کرده باشن شايد يه روزي بشه اونا بيان تو اين تايپيک و از منابع ما استفاده کنند البته اگه تا اون موقع زنده و يه جا جمع باشيم

آخرین ویرایش:
فکر نکم فرومهاي يوبي سافت اين همه در مورد اين بازي بحث کرده باشن شايد يه روزي بشه اونا بيان تو اين تايپيک و از منابع ما استفاده کنند البته اگه تا اون موقع زنده و يه جا جمع باشيم
البته اینو بگم که فرمها هنوز فعالند و دارند کار می کنند حالا حتما که نباید در مورد بازی مورد نظر باشه
اعضا هستند تا یکدیگر رو داشته باشند شاید بتونن باز هم در مورد نسخه جدید این بازی بجث کنند
بهزاد ميخواد داستان بنويسه(البته اگه بخواد ميتونه
این یکی رو دیگه شرمنده.....چون من اصلا تو این مورد تبهری ندارم....من منظورم شماها بودید

نوشته شده توسط behzadr:
البته اینو بگم که فرمها هنوز فعالند و دارند کار می کنند حالا حتما که نباید در مورد بازی مورد نظر باشه
اعضا هستند تا یکدیگر رو داشته باشند شاید بتونن باز هم در مورد نسخه جدید این بازی بجث کنند

این یکی رو دیگه شرمنده.....چون من اصلا تو این مورد تبهری ندارم....من منظورم شماها بودید
سلام بهزاد جان
البته من خودم اگاهم که اونجا چه خبر
در مورد داستان بگم من تو مورد افسانه سازي تبحر دارم من از خودم تعريف نميکنم مستقيم هم ميگم هيچ پخي نيستم ولي تو مورد شاهزاده اگه دست من بود داستانش اخرشو خيلي باحالتر تموم ميکردم
بهزاد اين عکسها چي شد هنوز منتقل نشده

نوشته شده توسط Miesam:
من مگیم شاید همزمان با اکران فیلمش بازی هم بیرون بدن
اگر این کار بشه خیلی باید جالب باشه !!!!
با عرض پوزش میثم جان کاملا باهات مخالفم×!!!
اگه قرار هست یک بازی بیاد باید مقدمه سازی شده باشه نه یک هویی
فکر کن می گفتند پرنس 4 فردا می آد×!!!!
درست هست که خیلی خوشحال می شدیم اما از خیلی نظر ها این کار شکست محسوب می شه الکی که نیست این همه خرج تبلیغ می کنند
مطمئن باش زود تر از 6 ماه خبر نمی رسه از پنس و 1 سال بعد بازی می آد×!!!!
تایپیک داره منحرف می شه شدید.....!

در مورد داستان بگم من تو مورد افسانه سازي تبحر دارم من از خودم تعريف نميکنم مستقيم هم ميگم هيچ پخي نيستم ولي تو مورد شاهزاده اگه دست من بود داستانش اخرشو خيلي باحالتر تموم ميکردم
بهزاد اين عکسها چي شد هنوز منتقل نشده
خوب شاید اگه داستان دست ما بود زیادی بزرگ می کردیم و احساسی برخورد میشه مث نظرات دوستان که بیشترشون از روی تعصب نظر می دهند.اگه داستان اصلا هیچ ارتباطی به ایران نداشت حتم داشتم این تاپیک هم اینقدر طرف دار نداشت...

درست این رو من حواسم نبود شاید ولی مثلا امکان داره زبان فیلمش اعلام کننده پرنس 4 در حال ساخت
دو خبر عالی به ما میرسه
من به کسی کاری ندارم بهزاد جان ولی تا حالا پرنس رو از روی پارسیش نگاه نکردم مثل بقیه بازی ها من فقط بخاطر حرکات زیباش و قیافه خوشگلش دوست دارم نه بخاطر فارسی بودن فارسی ای که نه پارسی صحبت کنه نه جایی که هست شبیه به پارسی زبان ها باشه به چه دردی میخوره؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or