نوشته شده توسط qx_roham_xp:پانیشر یا فاینال فانتزی
پرنس یک فرق کوچیک با همه ی این ها داره که همون متمایزش کرده این که شخصیت ثابتی نداره×!!!

خب رهام تاحالا فکر نمیکنم فاینال فانتزی بازی کرده باشه.نوشته شده توسط White_Gandalf:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
شما کدوم دوتا فاینال فنتزی رو بازی کردی که شخصیت ثابت داشته باشن؟ والا ما که هرچی بازی کردیم تو دوتا فاینال شخصیت های مشابه هم ندیدیم!!
درمورد پانیشر هم تا اونجایی که من میدونم تا حالا دنباله ای ساخته نشده و تنها یک شماره بوده!!!
با بقیه حرفات هم موافقم.....![]()
البته اینو بگم که فرمها هنوز فعالند و دارند کار می کنند حالا حتما که نباید در مورد بازی مورد نظر باشهفکر نکم فرومهاي يوبي سافت اين همه در مورد اين بازي بحث کرده باشن شايد يه روزي بشه اونا بيان تو اين تايپيک و از منابع ما استفاده کنند البته اگه تا اون موقع زنده و يه جا جمع باشيم
این یکی رو دیگه شرمنده.....چون من اصلا تو این مورد تبهری ندارم....من منظورم شماها بودیدبهزاد ميخواد داستان بنويسه(البته اگه بخواد ميتونه
سلام بهزاد جاننوشته شده توسط behzadr:البته اینو بگم که فرمها هنوز فعالند و دارند کار می کنند حالا حتما که نباید در مورد بازی مورد نظر باشه
اعضا هستند تا یکدیگر رو داشته باشند شاید بتونن باز هم در مورد نسخه جدید این بازی بجث کنند
این یکی رو دیگه شرمنده.....چون من اصلا تو این مورد تبهری ندارم....من منظورم شماها بودید
با عرض پوزش میثم جان کاملا باهات مخالفم×!!!نوشته شده توسط Miesam:من مگیم شاید همزمان با اکران فیلمش بازی هم بیرون بدن
اگر این کار بشه خیلی باید جالب باشه !!!!
خوب شاید اگه داستان دست ما بود زیادی بزرگ می کردیم و احساسی برخورد میشه مث نظرات دوستان که بیشترشون از روی تعصب نظر می دهند.اگه داستان اصلا هیچ ارتباطی به ایران نداشت حتم داشتم این تاپیک هم اینقدر طرف دار نداشت...در مورد داستان بگم من تو مورد افسانه سازي تبحر دارم من از خودم تعريف نميکنم مستقيم هم ميگم هيچ پخي نيستم ولي تو مورد شاهزاده اگه دست من بود داستانش اخرشو خيلي باحالتر تموم ميکردم
بهزاد اين عکسها چي شد هنوز منتقل نشده