Prince Of Persia - X360 Version

عکس الیکا یه ذره مورد داشت!
شما چه جوری بازش کردی؟
لباس الیکا مورد داشت یا خودش؟:)اصلا لباسی در کار بود که مورد داشته باشه؟:smile:

چند تا از دوستان کمبوی 14 تایی را زدند.این دوستمون که دکمه ها را گفتند موقعی بود که من آخر بازی بودم و هرچه سعی کردم نشد که اجرا کنم.و اینکه فقط از این دکمه ها میشه زد یا طور دیگه ای هم داره؟

سلام
این اولین پست من . ولی از قبل اخبار بازی سنتر رو دنبال میکردم بگذریم
به نظرشما ایا تیم سازنده ی فعلی با رویه و تغییرات جدید میتونن بازی رو به جایگاه اصلیش برسونن ؟
من خودم نظرم مثبت;)

هر کدوم از چهار رنگ رو که خواستی میری روش y رو میزنی...
همین کارو کردم ولی هیچ اتفاقی جز بغل کردن الیکا انجام نداد. الان باز وقتی light seed جمع میکنم میگه برای فعال کردن temple به اندازه کلفی Light seed داری!!!!!

همین کارو کردم ولی هیچ اتفاقی جز بغل کردن الیکا انجام نداد. الان باز وقتی light seed جمع میکنم میگه برای فعال کردن temple به اندازه کلفی Light seed داری!!!!!
باید کلید Y را پشت سر هم بزنی نه اینکه فقط یک‌بار...

باید کلید Y را پشت سر هم بزنی نه اینکه فقط یک‌بار...
آها، مرسی لطف کردید
ببخشید من در جریان نیستم
این دکمه رو بزنیم مثلا چکار میکنه؟؟؟
:arrowd:
دوستان من اوائل بازی هستم. وقتی 60تا light seed گرفتم یه پیغام داد که میشه temple رو Activate کرد و رفتیم سمت temple. حالا مینویسه برو سمت power نمیدونم چی چی و Yرو بزن. کجا باید Y بزنم؟ کمک

سلام دوستان
من یه مشکل دارم تو کشتن این قول سنگیه..
من اول بار کشتمش ولی جلوتر برای دومین بار نمی تونم شکستش بدم چون وقتی می خوام حولش بدم تو چوب ها میگه x رو پشت سر هم بزن ولی من هرچی x میرنم بازم شکست می خورم بعد تازه من خیلی تند X می زنم ولی نمیشه آیا قلق خاصی داره........:(

سلام دوستان
من اول بار کشتمش ولی جلوتر برای دومین بار نمی تونم شکستش بدم چون وقتی می خوام حولش بدم تو چوب ها میگه x رو پشت سر هم بزن ولی من هرچی x میرنم بازم شکست می خورم بعد تازه من خیلی تند X می زنم ولی نمیشه آیا قلق خاصی داره........:(

این سیستم X زدن پرنس افتضاحه به این صورت که اگر دسته دستت باشه سریع بزنی نمیشه چون دکمه کاملا بالا نمیاد و پایین بره
من میزاشتم روز زمین با شدت فراوان میزدم یک چیز تو مایه های دعواهای خیابونی :biggrin1:
کلا بزار دکمه کامل بالا بیاد بعد ادامه بده

سلام دوستان
اگه الیکا روی زمین باشه نمیشه..باید 2نفری هولش بدی...

سلام دوستان
من اول بار کشتمش ولی جلوتر برای دومین بار نمی تونم شکستش بدم چون وقتی می خوام حولش بدم تو چوب ها میگه x رو پشت سر هم بزن ولی من هرچی x میرنم بازم شکست می خورم بعد تازه من خیلی تند X می زنم ولی نمیشه آیا قلق خاصی داره........

یکی از ستون‌های اون اتاق خراب شدنی نیست. همونی که بهش حلقه وصل شده. باید از سه ستون دیگه استفاده کنی.

یکی از ستون‌های اون اتاق خراب شدنی نیست. همونی که بهش حلقه وصل شده. باید از سه ستون دیگه استفاده کنی.

من فکر میکنم مشکل ایشون در زدن سریع دکمه هست البته شماهم درست میگی 3 تا ستون قابل شکستن هست
Deja Vu جان هم راست میگه من اویل سریع میزدم اصلا دکمه بالا نمیومد و همیشه شکست میخوردم واسه همین باید اجازه داد تا دکمه کامل بالا بیاد بعد.........

ببخشید اگر لایت سید کم آوردیم باید چکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون 170 تا میخواد ولی من 160 تا دارم تازه توی مسیر هم همه لایت سید ها را گرفتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or