Multi Platform Prince of Persia The Sands of Time Remake

ci3t_ehk4qvkwkae-spx.jpg

Title: Prince of Persia The Sands of Time Remake
Developer: Ubisoft Mumbai & Pune
Publisher: Ubisoft
Release Date: 21 Jan 2021
Platforms: PC, Xbox1, PS4
System Requirements: NA
Meta Score: TBD

خوب باز هم یوبی دست رَد به شایعات نزد و اولین ریمیک توی پرونده کاری یوبیسافت معرفی شد. این بازسازی فقط شامل نسخه اول سه‌گانه خواهد بود و با قیمت 40 دلار (!!!) در تاریخ 21 ژانویه سال 2021 عرضه خواهد شد. ساخت بازی 2 سال هست که شروع شده و توسط 2 تا از استودیوهایی کوچک یوبی در کشور هند در حال ساخت هست که تا قبل از این به عنوان کمک با تیم‌های سازنده بازی‌هایی همچون Steep و Just Dance همکاری کردن! (واقعا ممنون از یوبی بابت اینهمه اهمیتی که به این IP و این شخصیت داده)

• برای ساخت بازی از خالق سری آقای Jordan Mechner هم نظرخواهی شده و ایشون در مراحل اولیه ساخت نقش داشتن.
  • سینماتیک‌های بازی مجددا با Motion Capture بازسازی شده‌اند
  • از صداپیشه اصلی Prince مجددا برای صداگذاری استفاده شده است.
  • تغییراتی در سیستم دوربین و مبارزات داده شده تا به استانداردهای امروزی نزدیک‌تر بشه
  • این بازسازی از موتور بازی سازی Anvil استفاده می‌کنه
تصاویر منتشر شده:

آخرین ویرایش:
کاش این تاپیک نمیومدم بچه ها عکس و کلیپ از پرنسهای PS2 گذاشتن بدجور هوایی شدم.
یادش بخیر اصلا بازیش ابهت داشت کلاس داشت جوری که مثلا میگفتیم گاد اف وار تو مایه های این هست! یادمه اشتباه نکنم عکس پرنس رو کتاب رمزی که داشتمم بود برای پلی۲
رفتم سرچ کردم خودم، اینا چرا نباید رو بکوارد پلی استیشن باشن آخه😞
و مهمتر آخه این چه آشغالیه به اسم ریمیک ساختن؟ بیشتر ری ایمنیجشن هست اونم تو ایندیا نه پرشیا!

IMG_20251129_202302_004.jpg
🔥 طبق گفته‌های تام هندرسون، نسخه‌ بازسازی‌شده‌ Prince of Persia: Sands of Time قرار است ۱۶ ژانویه منتشر شود

⏺طبق گفته هندرسون کمپین تبلیغاتی این بازسازی بعد از مدت‌ها انتظار احتمالاً از دسامبر آغاز می‌شود و تریلر نسخه‌ به‌روزشده ممکن است در The Game Awards رونمایی شود.

🔄او همچنین گفته که احتمال دارد شاید یوبی‌سافت بازی را بدون هیچ تبلیغ قبلی و به‌صورت ناگهانی عرضه کند؛ مشابه Hi-Fi Rush و نسخه بازسازی‌شده The Elder Scrolls IV: Oblivion.

View attachment 402508
🔥 طبق گفته‌های تام هندرسون، نسخه‌ بازسازی‌شده‌ Prince of Persia: Sands of Time قرار است ۱۶ ژانویه منتشر شود

⏺طبق گفته هندرسون کمپین تبلیغاتی این بازسازی بعد از مدت‌ها انتظار احتمالاً از دسامبر آغاز می‌شود و تریلر نسخه‌ به‌روزشده ممکن است در The Game Awards رونمایی شود.

🔄او همچنین گفته که احتمال دارد شاید یوبی‌سافت بازی را بدون هیچ تبلیغ قبلی و به‌صورت ناگهانی عرضه کند؛ مشابه Hi-Fi Rush و نسخه بازسازی‌شده The Elder Scrolls IV: Oblivion.
من این حرکتو متوجه نمیشم اون دوتا عنوان روی سرویس گیم پس بود که خود سازنده سیبیلش چرب شده توسط ماکرو
ولی این عنوان عجیب برام یادمه سر Lost Crown هم چنین گندی زد برای تبلیغ بازار یابی نتیجشم این شد که بازی به این خفنی فروشش در حد انتظار نبود و یوبی هم در استدیو شو تخته کرد
خلاصه امیدوارم بازی بترکونه که یوبی ترقیب به ریمیک بهترین نسخه پرنس همون Warrior Within بشه

خود سه گانه اصلی الان تو قالب بکوارد برای پلتفرمهای فعلی موجود نیست؟ اگه نیست امیدوارم بدن
اینو هر کاری کنن ازش Prince of India درمیارن با این وضع یوبی
یه نسخه hd شده روی ps3 موجوده که کنترل هاش هم بهینه شده (روی ps5 فقط با کلود میشه ) روی pc هم با رزولوشن پایین اجرا میشه و باید با کلی دردسر 1080 بازیش کرد

• Sad
Reactions: Zack.Fair
یه نسخه hd شده روی ps3 موجوده که کنترل هاش هم بهینه شده (روی ps5 فقط با کلود میشه ) روی pc هم با رزولوشن پایین اجرا میشه و باید با کلی دردسر 1080 بازیش کرد
با اینترنت فیبرنوری میشه بازي هاي پلی ۳ استریم کرد؟؟

• Like
نسخه های نسل هفتم رو کامپیوتر هست که. با سیستم حدود ده سال پیش یا این لپتاپ هایی که یه گرافیک داخلی دارن هم اجرا میشه
من Forgotten Sands ریختم دویست و خورده ای fps میداد گرافیکم هم ضعیفه

با اینترنت فیبرنوری میشه بازي هاي پلی ۳ استریم کرد؟؟
برای من که نشد بهترین کار خرید یه پلی 3 دست دو تمیزه

نسخه های نسل هفتم رو کامپیوتر هست که. با سیستم حدود ده سال پیش یا این لپتاپ هایی که یه گرافیک داخلی دارن هم اجرا میشه
من Forgotten Sands ریختم دویست و خورده ای fps میداد گرافیکم هم ضعیفه
همه بیشتر با سه گانه اصلی خاطره دارن تا نسخه های نسل هفت
اون forgotten sands هم چون vsync فعال نمیشه فریم بازی تا بینهایت میره بالا و باعث پارگی شدید تصویر میشه که عملا غیر قابل بازی میشه

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or